עבור לתוכן

בעיה|התחברות למדפסת

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל).

אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות.

בתודה גדולה.

עידו הורוויץ

פורסם

עידו, דיונים כפולים אסורים בפורום, אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום לפני שאתה ממשיך לכתוב הודעות בפורום. אם אתה לא בטוח שהדיון שלך נמצא בפורום הנכון, אתה יכול לפנות למודרים להעברה. אם אתה רוצה לערוך את ההודעה שלך יש כפתור עריכה.

באותו נושא, תשנה בבקשה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית, אחרת הדיון ינעל. אתה יכול לשנות את כותרת ע"י עריכת ההודעה הראשונה.

תפרט מה הדגמים של המדפסת, הHUB והPRINT SERVER. כמו כן תפרט אילו מחשבים יש לך ברשת, כיצד הם מחוברים ואיזה מערכת הפעלה יש על כל אחד.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלא מצליח להתחבר הוא leptop של lg דגם z1 אשר מתחבר למכשיר שמשדר אינטרנט אלחוטי של edimax דגם EW-7206APg,המחשב רץ על וויסטה 32 bit home.המחשב השני שמחובר לרשת רץ על xp והוא מחובר בכבל . הprint server הוא מחברת edimax דגם ps-3103p .עליו מחוברות 2 מדפסות שלxerox אחת דגם workcentre pe16 והשנייה דגם phaser 6180 ישעוד משהו שאין לי יותר מידי מושג מה הוא אבל כתוב עליו

" fast etnernet asdl2+ broadband router".הHUB לא ברור לי של איזה חברה הוא אך הדם שלו הוא eh-801

וכתוב עליו "8 port work groub hub"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים