עבור לתוכן

ראיתי פה מפרט שנדקלתי עליו עכשיו איך בדיוק אני קונה אותו? יש חנות לאתר הזה ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי פה מפרט שאהבתי ומחיר סבבה לגמרי ועכשיו איך בדיוק אני קונה אותו?? מאיפה בדיוק?? כל הפרטים תעזרו לי בקשה אני חדש פה

תודה לעוזרים

פורסם

ברוך הבא לפורום!

אם תסביר על איזה מפרט אתה מדבר, נוכל לעזור לך!

פורסם
  • מחבר

מפרט שב2500 שקל וסוג משחקים.. ויש לו hd4870 משו כזה

פורסם

היי,

אנחנו לא חנות (זה קצת היה פוגע באובייקטיביות של ההמלצות, אתה יודע..) ולכן לא מוכרים שום דבר.

המפרטים המומלצים נמצאים פה כדי שתוכל לקחת אותם, ללכת איתם לחנות האהובה עליך - ולקנות משם, כשאתה יודע שאתה עושה את הקניה הנכונה. :)

פורסם

אני אחדד.

המפרטים הם כדי שתסגר על מפרט (חלקים) שמתאימים לך, שהמליצו לך עליהם ושכלכלית אתה יכול להרשות לעצמך.

ברגע שיש לך מפרט סגור מה אתה עושה ?

הולך לאחת החנויות השכונתיות (בדר"כ פחות מומלץ) או לאחת החנויות שנחשבות איכותיות (IQPC/TMS/FOXPC/SKYPC/נועה מחשבים וכו'), נותן להם את המפרט ואומר שאתה רוצה את החלקים הללו.

כמובן שבכל חנות המחירים יהיו מעט שונים אבל אין מה לעשות נגד העניין.

אם אתה רוצה המלצה על חנות איכותיות שקרובה אלייך רק ציין איפה אתה גר

פורסם
  • מחבר

אני גר בבנימינה ואני רוצה חנויות טובות שאני יכול לקנות מהם ת'מפרט שבחרתי

פורסם

באזור שלך אין חנויות טובות.

יש נועה מחשבים בנשר (חיפה) שהם אחלה אבל יקרים יחסית והרכבה אצלם עולה כ-160 ש"ח (שזה הרבה)

יש TMS בצומת קרית אתא שנחשבים לטובים, יחסית זולים (לא הכי ) ומחשב מעל 3K ההרכבה חינם אם אני לא טועה.

כל שאר החנויות זה כבר יהיה דרומה לכיוון המרכז.

בכל אופן, קח בחשבון ששתי החנויות הנ"ל עושות משלוח של המחשב עד הבית בכ-50 ש"ח

פורסם

אני אחדד את השאלה שלי,

האם אתה מתכוון להתייעץ לגבי מפרט ספציפי או שהשאלה שלך מכוונת רק לחנות שבה אתה מתכוון לקנות?

אם כוונת הדיון היא להתייעץ לגבי מפרט ומרכיביו אנא ציין תקציב בכותרת כמתבקש מחוקי הפורום אך אם מהות הדיון היא לשאלה היכן לקנות את המפרט ואילו חנויות מומלצות קיימות באזור כזה או אחר הדיון כמובן שייך לפורום "כללי".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים