פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר זה מסוג הדברים שבכיף נותנים לך חינם אבל שאין לך הם רוצים על זה כסף..אני מאמין שאני יתעקש כמה דקות ואני יקבל את זה בחינם.. אחרי הכול היה אצלי טכנאי והוא משום מה לא הביא לי..
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/scripts/prod.asp?prod_id=20928
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים לא יאומן בזק פוצצו אותי בפילטרים. בכל מגירה יש לי כמה.הכי טוב תזמין טכנאי, הם נותנים בחינם.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר להזמין טכנאי שיביא לי פילטר? אני ילך לבזק סטור אין שום סיבה שהם לא יביאו לי ..
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים לא ישלחו אליו טכנאי כדי לתת לו פילטר. אם הוא יתקשר ורק יגיד שיש לו ניתוקים יעלו על זה שאין לו פילטר ויגידו לו ללכת לבזקסטור.חבל על הזמן של המתנה לנציג ולזמן של השיחה. בבזקסטור יתנו לו פילטרים חינם כמעט בוודאות.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אישית חשבתי שחוסר בפילטר גורם לרעשים בקו הטלפון ולא לניתוקיםבנוסף אם הטלפונים האלחוטיים שלך הם מסוג DECT אתה יכול לשרשר אותם כך שהבסיס השני יהיה מחובר אלחוטית לבסיס הראשון שמחובר יחד עם המודם.כך לא צריך לחבר אותו לשקע ומקבלים קו ADSL נקי מרעשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.