עבור לתוכן

קייס לאוזניות

Featured Replies

פורסם

הי,

בשבועות האחרונים אני עובד על קייס חדש לאוזניות שלי. הקייס עשוי מגוש ספוג, שאליו מודבקים "קירות" מספוג קשיח יותר. ככה אני מקבל גם קשיחות ושמירה על המבנה של הקייס וגם ספיגה של פגיעות ולחיצות... אני מקווה :)

כל הסיפור הזה יהייה מכוסה ביריעת פלאסטיק שחורה (כמו זה ששמים בתחתית של בריכות ומאגרי מים...) למניעת רטיבות.

ומכיוון שזה לא שווה בלי תמונות:

(מצטער על האיכות- צולם בעזרת הפלאפון שלי...)

[attachment deleted by admin]

פורסם

נחמד ביותר. אהבתי.

תשים משהו יותר יפה מבחוץ...(לא קשה למצוא משהו יותר יפה מבד ששמים בבריכות)

AKG K414P?

פורסם
  • מחבר

518DJ 8)

ואני לא מצאתי משהו יפה יותר שגם לא ישרט\ יקרע וגם יחזיק מים... חשבתי על צבע, ולמרות המבחר שעומד לרשותי, לא מצאתי משהו שמחזיק טוב מספיק ולא אוכל את הספוג או הדבק...

פורסם

אז תשים את הבד הזה ותצבע אותו...

אם יש לך כוח להשקיע:

שים את הבד, תהדק לגוף.

תשיג משטחים דקים יחסית של מתכת.

תחתוך אותם לפי הנרתיק, ותדביק אל הבד.

ועם כישורי המודינג הבלתי מעורערים שלך, תחרוט את הסמל של AKG.

אם אין הרבה כוח, תעשה אותו דבר בלי החריטה

חבל שיצא מכוער.

אגב, מה הגודל של האוזניות האלה?

הן בערך כמו K414P?

או שהן כמו האוזניות היותר רציניות?

פורסם
  • מחבר

זה לא בד- זה פלאסטיק... אי אפשר לצבוע....

אני שוקל להדביק חתיכה של מסקנטייפ אלומיניום ולעשות תבליט IG, אבל אני לא רוצה לצפות את כל הקיס, כי אני לא רוצה שהוא יהייה קשיח מידי.... ככה יראו כל מכה ולחיצה שהוא יקבל... והוא מיועד לקבל הרבה כאלה...

הי- יש מצב שאני אסדר איזה ציפוי קשיח לחלק הפנימי של הקייס הזה

האוזניות האלה גדולות יותר מה414, אבל לא גדולות מידי (לא כמו הK701) והן גם מתקפלות....

פורסם

לא אכפת לי מהגודל של האוזניות מבחינת אחסון...

פשוט אני לא רוצה להראות כמו חייזר ברחוב שאני הולך איתן :P

אתה יכול למדוד לי את הקוטר של האוזניה עצמה?בס"מ.(לא הכל, רק ה"עיגול")

אולי אצייר על דף ו "אמדוד" :silly:

מה זה "מאסקנטייפ אלומיניום" ?

מסקנטייפ שעשוי אלומיניום או בצבע כסף?

אם אתה לא רוצה שיראו כל מכה, תעשה מה שהצעתי לך, עם הלוחות מתכת.

ככה תגבל גם את ההגנה הכי טובה לאוזניות(כרגע זה נראה שאם תשב עליהן, הן יהרסו :) )

ואתה חייב לעשות ציפוי קשיח מבפנים.

אבל צריך להשאיר ספוג שהאוזניות לא יפגעו מהציפוי הקשיח...

לדעתי תוציא את הספוג האפור מבפנים, שים חומר קשיח כלשהו שיתמוך בספוגים הלבנים, תדביק אליהם, ואז שים את הספוג מעליו- יתן לך עוד יותר הגנה.

פורסם
  • מחבר

אני די סומך על עצמי בקטע של איך לעשות את הקייס וממה.... הקייס הזה אמור להיות בתיק שלי- ואני לא צריך שהבגדים\ התיק יהרסו לי בגלל הציפוי המתכתי. אם אני אעשה ציפוי קשיח אז יש סיכוי טוב שזה יהייה פלאסטיק כלשהו שיכול גם להתכופף או משהו אחר שיהייה דינאמי.

ותאמין לי שגם עכשו- בלי חלקים קשיחים, הקייס הזה יכול לשרוד מספיק מכות ומעיכות... בכל אופן, אני לא מתכוון לשבת עליו...

מסקנטייפ אלומיניום== רדיד אלומיניום (די עבה- פי 10 בערך מהאלומיניום לאפיה...) עם דבק

לגבי להראות איתם חייזר- אף אחד לא מכריח אותך לקנות אותם- ואיך תראה תלוי בך ולא באוזניות.

לגבי הגודל- לא יודע... הן לא אצלי עכשו...

פורסם

שאני מדבר על להראות חייזר אני מדבר על ללכת ברחוב עם אוזניות כמו RP21, הבנת?

לגבי הישיבה על הקייס- תמיד יהיה את הזקן השמן באוטובוס שיספר לך את סיפור חייו כל הנסיעה בזמן שיושב לך על התיק... (באוטובוס)

וברצינות, תמיד כדאי שיהיה, ליתר בטחון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים