עבור לתוכן

Tactical Ops Rulzzzzz (מוקדש ל LOL MiniMizer) + תמונות!

Featured Replies

פורסם

טוב אנשים, אני חייב למליץ לכם על המשחק/מוד הכי טוב שיצא אי פעם, הלא הוא TO = Tactical Ops

זה מוד לאנריל (הישן), שלדעת רבים (לאו דוקא שחקני TO) הוא בכמה רמות מעל Counter Strike (שנחשב לשולט בתחום).

אני פתחתי ת'ארד דומה לפני שנה בערך כאן בפורום, אבל אז הקהילה הישראלית היתה קטנה מאוד, וגם לא היה ממש שרת...

היום הקהילה התפתחה בצורה מדהימה! בעקבות השרת שויגיימס (שבהזדמנות זאת אני רוצה להודות להם), ובעקבות עוד 2-3 שרתים שקמו בנוסף לוי גיימס ביססו את הקהילה, ואת המשחק לאחד מהמפותחים בארץ!

אני חייב להודות (ומי שמכיר יוכל להעיד על כך) שהקהילה היא קהילה ממש רצינית, ולא ליימרים וכמובן לא צ'יטרים כמו בקמפר סטרייק...

יש כיום בארץ כ 6-8 קלאנים רשמיים שמתחרים בין עצמם בליגה שנפתחה לא מכבר, ואמורה להיות מוצלחת.

הקהילה רק הולכת וגדלה, כי אנשים פשוט נחשפים למשחק יותר (כמו שאני מנסה לגרום לכם ;) ), והאמת אני לא מכיר הרבה ששיחקו ולא התמכרו ;D

המשחק הוא כאמור מוד לאנריל, זאת אומרת שתצטרכו את אנריל ועליו להתקין את המוד (שהוא כמובן חופשי חינם וניתן להורדה), ויש גם את גרסת הרטייל של המשחק, שאותה ניתן להשיג בכמעט כל חנות, היא מאוד זולה (יחסית) - 50-70 ש"ח, ולדעתי שווה מאוד לקנות אותה, כי זה משחק שאפשר לשחק בו שנים ועדיין לאהוב אותו! (ובנוסף יש דברים בגרסת הרטיילשאין בגרסת המוד).

בנוסף זה המוד, או המשחק רשת היחידי בעולם אני חושב , שיש לו סינגל פלייר מלא ומאתגר! (שאני אגב מאוד אוהב!).

בנוסף TO הוא משחק הרבה יותר מותח, מהיר, קצבי, ועצבני מרוב המשחקים שקיימים בשוק!

אני לוקח את התיאור של Vgames על המשחק, כדי שתבינו על מה מדובר:

"מוד פופולרי ביותר ל-Unreal Tournament המזדקן, שמצא את דרכו לחנויות בזכות המפיצה Infogrames. בעוד שגרסה חינמית עדיין ניתנת להורדה מהרשת, הגרסה המסחרית והיחסית-זולה אינה דורשת עותק של UT וכוללת מספר גדול בהרבה של מפות. היא מיועדת בעיקר לנטולי-UT ו/או בעלי חיבור איטי, שאינם מעוניינים לקנות את UT במיוחד ולבלות שעות רבות בהורדת המוד. המשחק עצמו הוא Shooter ריאליסטי-קבוצתי המיועד בעיקר למשחק ברשת (אפשר גם נגד בוטים). המשחק מציב את קבוצת ה"כוחות המיוחדים" אל מול קבוצת ה"טרוריסטים", בדומה לאב הרוחני Counter-Strike. אתם בוחרים קבוצה ופוצחים בסיבובים עקובים מדם, בהם הקבוצה שמשיגה את המטרה ראשונה מנצחת. בכל מפה מטרה אחרת הצלת בני-ערובה, הטמנת פצצה וכדומה אבל בכולן אפשר לנצח גם על-ידי הריגת כל חברי הקבוצה היריבה. בהיותו תחליף ראוי ומרענן ל-CS, המצויד בגרפיקה עדיפה במקצת וברמת קושי גבוהה יותר, TO מתאים כמו כפפה למי שמאס בהמוניות של השכן מ-Half-Life ומחפש משחק מאתגר ומגוון יותר, עם קונספט דומה ו"הרגשה" שונה במקצת."

והנה חלק קטן מכתבה על המשחק שיש בוי גיימס:

"Tactical Ops: Assault on Terror - תחת שם בומבסטי זה מופצת לה בימים אלה הגרסה המסחרית של Tactical Ops, המוד הפופולרי ביותר שנוצר עד היום ל-UT. המשחק החל את דרכו כבר ביוני 2000 תחת השם SWAT ולאחר זמן מה הפך, תחת שרביטו של צוות הפיתוח של Kamehan Studios, לאחד משני מצבי המשחק הפופולריים ביותר בקרב שחקני UT (יחד עם CTF). לא הרבה מודים חובבניים מוצאים את דרכם לחנויות. עד כה, זכינו לראות רק שניים כאלה, שניהם התבססו על המנוע של המשחק Half-Life: Counter Strike, ו-Gunman Chronicles. כעת, גם Unreal Tournament יכול להתגאות במוד עם גרסת מדף משלו, בהפצת חברת Infogrames. חשוב לציין שלאורך כל תהליך פיתוחו, היה Tactical Ops זמין להורדה בחינם מהרשת. כל שהייתם צריכים הוא עותק של Unreal Tournament וסבלנות להוריד 202 מגהבייט של קבצים."

(כאמור לקוח מ www.vgames.co.il).

אז אם יש לכם כל שאלה על המשחק, שאלו כאן, ואני אענה לכם.

ניתן גם לדבר איתי באיי סי קיו 156349138 כדי לקבל עוד פרטים, באמת כדאי לכם, אני מבטיח שלא תצטערו! :hi:

"כי אם MiniMizer התמכר לזה, גם אתם תתמכרו לזה!" (כן כן! למי שלא יודע דן, הלא הוא מיני מייזר, חורש על שרתי ויגיימס ואני גאה בו על כך, באמת, :ylsuper: למרות שיש לו קצת לעבו על עצמו... ;) )

הנה כמה תמונות שלקוחות מהמשחק:

image128257to4.JPG

image185374to7.JPG

image135618to5.JPG

image157083to3.JPG

image142730to9.JPG

לא מתחשק לכם לשחק בזה עכשיו? :biggthumpup:

פורסם

רק עכשיו גיליתם את המוד האיכותי הזה?! :o

פורסם

אהמ CS אהמ

פורסם
  • מחבר

R0cKF0rD למי אתה מתכוון "גיליתם"??

ומעין- לא משנה מה תגיד, אני לא רוצה לשמוע את התגובות שלך עד שתשחק ב TO ולא בקמפר סטרייק אוקיי?? ;D

פורסם

עזבו אתכם,

SOF 2 Ownz you all ;D

מישהו פעם ניסה לשחק SOF 2 ולא באמת התמכר?

ובניגוד לCS ולTO, הוא גם כולל משחק של הטמנת\ניטרול פצצה, שנקרא שם Demolition. יש בו גם סיגנון דיי יחודי שנקרא Infiltration. וגם CTF הישן והטוב. וגם DM וTDM, למי שסתם רוצים להרוג אנשים בלי סיבה. :AR15:

ולענין. שחקתי פעם TO, אבל זה היה שהייתי באמת ניוב ובכלל לא הבנתי מה צריך לעשות. בקיצור העפתי אותו אחרי 2 דקות.

אולי ניתן לזה עוד ניסיון יותר רציני הפעם באחד מן הימים.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון גם ב TO יש את המפות שצריך להטמין פצצות, ומשהו דומה של לתפוס דגל.

דבר שני זה ת'ארד על TO אז בבקשה אל תהרסו אותו, ותביאו משחקים אחרים!

אם אתם רוצים תפתחו ת'ארד חדש ותשאלו מה ה FPS הכי טוב, או משהו כזה

אבל כאן זה רק TO

פורסם

I'll try...

בחופש

פורסם

משחק טוב

אבל הבוטים המובנים פשוט בושה.

פורסם
  • מחבר

משחק טוב

אבל הבוטים המובנים פשוט בושה.

מי משחק עם הבוטים?!?!?!

רק בסינגל פלייר אני משחק עם הבוטים, ושם הם ממש טובים!!!

באימונים הבוטים על הפנים, אבל אף אחד לא ממש משתמש בהם...

פורסם

צריך UT מקורי בשביל לשחק ברשת? ::)

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לזה אז: לא לא צריך שום סי די קי, ברור מספיק ::)

פורסם

המשחק הוא כאמור מוד לאנריל, זאת אומרת שתצטרכו את אנריל ועליו להתקין את המוד (שהוא כמובן חופשי חינם וניתן להורדה)

מאיפה אפשר להוריד את המוד? כל מה שמצאתי עד עכשיו היה פאטצ'ים לגרסאות ה-retail :-\

פורסם
  • מחבר

בוא אלי לפרטי

איי סי קיו: 156349138

פורסם

משחק שולט.

פורסם

עזבו אתכם,

SOF 2 Ownz you all ;D

מישהו פעם ניסה לשחק SOF 2 ולא באמת התמכר?

ובניגוד לCS ולTO, הוא גם כולל משחק של הטמנת\ניטרול פצצה, שנקרא שם Demolition.

אז מה זה כל המיליון וחצי מפות שמתחילות בDE בCS?

ומעין- לא משנה מה תגיד, אני לא רוצה לשמוע את התגובות שלך עד שתשחק ב TO ולא בקמפר סטרייק אוקיי?? ;D

האמת היא ששיחקתי בTO הרבה לפני ששיחקתי בCS, בCS רק מפסח :-\

BOTTOM LINE - האמת היא שלדעתי כולם בגדול אותו דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים