עבור לתוכן

עזרה| החלפת פונטים של אבונטו למשהו יותר יפה והתקנת ברייל, איך זה מתנהל?

Featured Replies

פורסם

יש לי ידע לא רע בלינוקס. אני משתמש באבונטו 8.1 בגירסא עברית והפונט העברי קצת מכוער באתר ובכללי אני לא מת עליו ואוהב את "אריאל" של ווינדוס, קיימת צורה להחליף את הפונטים או משהו?

שתים, אני רוצה להתקין ברייל כדי שהממשק וכל המראה הויזואלי של המערכת יהיה מגניב ויהיה "MAC" או ויטסה שכזה עם אופציית הקוביה וכל מיני דברים גרפים נחמדים שכאלה. הבעיה היא שלא הבנתי לגמרי כיצד אני מוריד את זה ומתקין על המערכת לינוקס. ממה שהבנתי אני צריך לפנות למנהל ההורדות ושם לבצע מהו או דבר דומה.

הרבה תודה רבה על כל העזרה :yelclap:

פורסם

בלינוקס צורת ההתקנה היא דרך מנהל חבילות (במקרה שלך synatpic) ולא בעזרת חיפוש ברשת והורדה

צריכה להיות סיבה טובה לא להתקין דרך מנהל החבילות.

לפונטים עבריים יפים התקן את חבילת culmus.

לפונטים של מיקרוסופט התקן את msttcorefonts.

בריל כבר לא קיימת במקומה יש את קומפיז-פיוז'ן. יש אפשרות שתצטרך להתקין דרייבר שונה לכרטיס המסך. לאחר מכן תתקין את החבילות

compizconfig-settings-manager ו fusion-icon

System --> Preferences --> Advanced Desktop Effects Settings

פורסם
  • מחבר

נכנסתי כבר מקודם למנהל ההורדות (סייטיפיק) ולא הבנתי איך זה עובד? יש מצד ימין באר כזה כמו- מולטימדיה, אינטנט, מדע וכו' וכו' ולא היה לי ברור מה אני צריך בדיוק לחפש..

הרבה תודה רבה על ההסבר הטוב והמודרך! :xyxthumbs:

יאלה ביי ווינדוס! :smile1:

נ.ב-

טוב שאמרת לי שברייל כבר לא קיימת/ היתחלפה אחרת הייתי מחפש שעות את זה.. :D

פורסם

יש לך מעלה כפתור לחיפוש עם ציור של משקפת, תלחץ עליו ותרשום compiz. זה יעלה לך את כל מה שקשור, תלחץ כפתור ימני על החבילות שborsood ציין ותבחר mark for installation. כשסיימת לסמן תלחץ על כפתור הAPPLY למעלה והוא יתקין את החבילות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים