פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים שלוםהיום קניתי מחשב ע"פ מפרט. רציתי לדעת חוות דעת למחשב זה.מטרתו אינה גיימינג אלא פעולות בסיסיות ואולי משחקים ממש ממש קלילים.מעבד:AMD Athlon 5200X2 (כלומר ליבה כפולה כן?)צורב:LG GH22NP220 DVDX22ספק כוח 300W (לא יודע חברה)זכרון:Black Dragon 2G Kit DDR2 800Mhz GEILדיסק קשיח:320GB 16MB SATA2 HITACHIכ. מסך:Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIEלוח אם:ASUS M3A78-EMH HDAMI (AM2 AMD)קירור למעבד:HEATPIPE SOCKET 775 OCZמארז:PS01B-W ATX SILVERSTONEכ. רשת אלחוטי USB (54MB(סה"כ 2315 ש"חמה אתם אומרים?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים יש מקום לשינויים? או שהקנייה כבר בוצעה והמחשב אצלך בבית.כי אם מטרת הדיון היא חוות דעת לאחר קניה אז הדיון נוגד את חוקי הפורום.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר המחשב הוזמן, אך יגיע עוד שבועאני בעקרון יכול להתקשר ולשנות משהו. אבל לא ידעתי שהחוות דעת נוגדת את חוקי הפורום.איפה אני יכול לפרסם את זה בשביל חוות דעת?ואם באמת ישנו חסרון משמעותי ובולט אז כן אשמח לתיקון
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים חוות דעת נוגדת את חוקי הפורום כי היא יוצרת ספאם ודיון שלא לצורך כי ממילא ולא אפשרי לשנות את המפרט.אם יש מקום לשינוי הייתי משנה דיי הרבה דברים, לדוגמא:1)יורד ל-5000X2.2)לוקח ספק כח מחברה שאתה כן מכיר דוגמת HEC,FSP,CORSAIR וכו'.3)סביר שהקיט זיכרון הזה יקר ללא סיבה (אם כי לא ציינת מחירים) הייתי לוקח 2GB 800MHZ הזולים ביותר שבנמצא.4)HD של WD סדרת ה-AAKS המצויינת.5) קירור הסטוק של המעבד יספיק ללא ספק במקרה הזה.6)הלוח מבוסס על ה-3200 המצויין לכן אין צורך בכרטיס חיצוני אם לא מתוכננים משחקים.7)לוקח שילוב של מארז+ספק איכותיים יותר ושקטים יחסית דוגמת ה-NSK4480 של ANTEC.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר כן גם אני חשבתי ככה לגבי הקטע שאין צורך פה ואין צורך שם.במחשבה שנייהיהיו משחקים. כן. לא כבדים מאוד מאוד אבל יהיו!אז ככה שהכ. מסך המובנה לא יספיק, ורציתי אחד פחות טוב ושידרגו לי אותו מתנהוtmpsur אמר לי שקירור סטוק הוא לא יעיל ומרעיש אז שמתי אחד אחר. נתנו לי 5200 כי לא היה להם 5000 אז נתנו לי אותו בתוספת של פחות כסף מבד"כ. בהתחלה רציתי 500ודיסק של היטאצ'י זה נראה לי בסדר לא? אני לא מבין מה הטעם פה.ולא ציינתי מחירים כי עשו לי דיל לא פירטו לי את המחיר של כל מוצר אלא מחיר סופי כי התמקחנו וזה הוא עשה לי הנחה על הכל ביחד לא פה הנחה פה הנחה. אפילו בקבלה לא כתוב מחיר של כל מוצר כתוב את המחיר סופיהמארז היה במבצע ואני משער שהוא די טוב ראיתי אותו הוא חבל"ז. ראית אותו כבר?הספק, מה לעשות. אם היה לי עוד כסף הייתי משדרג לאיזה HEC 450W או משהו אבל זה כבר היה גבולי בתקציב לא תכננתי בהתחלה יותר מ2100והקיט זכרון לא רציתי אחד פשוט.יכול להיות שקיבלת רושם מוטעה כי הצהרתי "לא יהיו משחקים". מצטערבמחשבה שנייה כן יהיו. משחקים כמו Command and Conquer ואני לא יודע מה עוד אבל אל תתיחס ל-איזה משחק- אלא בכללי שיהיו משחקים ככה שלקחת את הקיט הכי זול שיש זה לא הכי מתאים פה וגם כרטיס מסך מובנה?! לא...תודה בכל מקרה. אתה יכול לסגור את זה כי אני משער שאני די נעול על עצמי ואין מקום לשיפור.מצטער
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים קיבלת טיפים משמעותיים פה.אתה חושב שאתה יודע מה לקחת ומסתדר לבד? בהצלחה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.