עבור לתוכן

בעיה בחיבור המסך בDVI לאחר התקנת דרייוורים של ATI

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.

פורסם
  • מחבר

HD4850. ניסיתי להתקין את כל הגירסאות של CATALYST בין 8.5 ל 8.8.

עריכה: ניסיתי גם לעדכן את הביוס (לוח אם GIGABYTE EP43-DS3L) לגירסאות F4 ו F7 וגם זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לנסות?

פורסם

נסה להוריד את קצב רענון המסך למינימום ואת הרזולוציה למינימום ולאחר מכן תתקין את הדייברים ותראה איך המחשב מתנהג..

-*סליחה על הטעות(העילגת:)) במונחים.

פורסם

רזולוציה/refresh rate

פורסם

זאת בעיה ידועה של ויסטה (אולי רק ה 64BIT ?) עם חיבורי DVI. מיקרוסופט היו אמורים לתקן את זה ולשחרר את זה ב SP1, אבל זה לא קרה.

תעשה חיפוש בגוגל ותראה כמה אלפי אנשים בעולם סובלים מבעיה דומה..

רוב האנשים פתרו את זה בעזרת מתאמים כאלו או אחרים : כמו מתאם ל D-SUB או מתאם ל HDMI..

תבדוק מה עובד בשבילך.

גם אצלי יש בעיות עם הויסטה עם תצוגה במסכים שלי שלא היו קיימות ב XP. אני כבר שבועות מנסה לפתור אותן אבל בנתיים עושה רושם שאני מפסיד בקרב.

ויסטה = זה חזק ממך.

*סתם לדוגמא :

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=99112&highlight_key=y&keyword1=dvi%20on%20vista

האמת היא שאני כבר לא מבין מי אשם בזה.. הויסטה ? ה CCC ? המסך עצמו ? כל אחד שם טוען משהו אחר. לפי דעתי זה קשור או לויסטה או לדרייברים של ATI ל ויסטה.

אצלי ב XP על אותה מערכת הכל עבד פיקס וכשעברתי לויסטה 64 התחילו לי הבעיות..

פורסם

מוזר מה שאתם אומרים עכשיו,

ואני לא בא כנגד אף אחד.

היום חיברתי את המסך החדש שלי בDVI, לכרטיס מסך 4850, בווינדוס ויסטה 64 BIT....

ותראו איזה פלאא!! עובד כמו מכונה גרמנית! :yelclap:

אז יש כמה בעיות, וכנראה הבעייה היא בציוד ההיקפי ולא בתוכנה.

פורסם
  • מחבר

ואני לא בא כנגד אף אחד.

איזה גירסה של הדרייברים התקנת?

פורסם

ואני לא בא כנגד אף אחד.

כן, גם לי הכל עובד פיקס. אבל יש לי בעיה אחרת, המעבר בין מסכים (יש לי שניים שמחוברים לכרטיס) ממש גרועה והרזולוצייה שהדרייבר בוחר היא לא הרזולוצייה הטבעית של המסך. צריך להכנס כל פעם ולבחור עצמאית את הרזולוצייה הנכונה.. (בעיה יחסית קטנה, אבל עדיין מעצבן ולא קיים ב XP).

בכל מקרה, הבעיה של DEATH_STAR היא בעיה מוכרת, יש המון אנשים בעולם עם הבעיה הזו ורובם (לפחות בפורומים של AMD) הם בעלי כרטיסי 48XX. חיפוש בגוגל הראה לי עד כמה הבעיה הזו גדולה ומוכרת, רוב האנשים התייאשו פשוט מלנסות לסדר את זה ופשוט חיברו את המסך שלהם עם כבל VGA או שפשוט החזירו את הכרטיס לחנות שקנו ממנה ולקחו כרטיס של NVIDIA במקום..

פורסם
  • מחבר

כן, גם לי הכל עובד פיקס. אבל יש לי בעיה אחרת, המעבר בין מסכים (יש לי שניים שמחוברים לכרטיס) ממש גרועה והרזולוצייה שהדרייבר בוחר היא לא הרזולוצייה הטבעית של המסך. צריך להכנס כל פעם ולבחור עצמאית את הרזולוצייה הנכונה.. (בעיה יחסית קטנה, אבל עדיין מעצבן ולא קיים ב XP).

בכל מקרה, הבעיה של DEATH_STAR היא בעיה מוכרת, יש המון אנשים בעולם עם הבעיה הזו ורובם (לפחות בפורומים של AMD) הם בעלי כרטיסי 48XX. חיפוש בגוגל הראה לי עד כמה הבעיה הזו גדולה ומוכרת, רוב האנשים התייאשו פשוט מלנסות לסדר את זה ופשוט חיברו את המסך שלהם עם כבל VGA או שפשוט החזירו את הכרטיס לחנות שקנו ממנה ולקחו כרטיס של NVIDIA במקום..

הבנתי שה9800GTX בערך באותה רמה כמו ה4850 וגם עולה אותו דבר. יכול להיות שווה לבקש מהם (מהחנות) לחליף לי את הכרטיס? או פשוט לחכות בסבלנות עד שATI יסרו את הבעיה עם הדרייברים שלהם?

פורסם

אם יש מצב להחליף אני הייתי הולך על זה. יש לכרטיסים של ATI עוד כמה בעיות חוץ מזה.. ואם ההחלפה ללא תוספת הייתי הולך עליה..

*כמובן שזו דעתי האישית. אם לי היתה את האשפרות היום - הייתי עושה את זה אתמול.

פורסם

למי ששאל, אני עובד עם דרייברים 8.8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים