עבור לתוכן

PD 930 OC ON MSI 945P

Featured Replies

פורסם

זה לא יפגע אם אתה רק מנסה לראות כיצד זה משפיע, זה לא שאתה הולך עד הסוף כשתדר הPCI-E אינו נעול.

• תגובות 51
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל זה לא יפגע בכרטיס מסך או משהו??

לא

פורסם
  • מחבר

זה עזר!! מוזר איך זה יכול להיות העלאתי מ 100 ל 105 וזה נתן לי להמשיך לבאס של 220

פורסם

יש שם איזה תקלה מוזרה.

פשוט שים את הPCIE על אוטומטי ותעשה המהרה. אני הגעתי בלי בעיה ל4000 (יש לי קירור צד שלישי).

פורסם
  • מחבר

ממש תודה על העזרה , אצלי אי אפשר לשים על אוטומטי אני חייב להעלות או להמניך ! . אני צריך להוסיף עוד ל PCIE ?? ואיזה זכרונות יש לך ??

פורסם

יש לי זכרונות DDR2-800, אבל הגעתי ל4000 גם עם זכרונות 533.

אתה יכול להביא תמונה של המסך ביוס עם ה PCIE?

אצלי על אוטומטי הוא מעלה את ה PCIE לבערך 112. אני לא לגמרי בטוח. התוכנה היחידה שאני מכיר שמראה PCIE זאת ClockGen

פורסם
  • מחבר

תראה , אני לא יודע מה קורה פה אני כבר משתגע . אחרי שכיביתי את המחשב הוא לא עשה POST עוד פעם !! מה קורה פה

אני אביא תמונה מהביוס ..

פורסם

אם הוא לא עושה פוסט, הוא לא יציב

פורסם
  • מחבר

דווקא עשיתי בדיקה של כמעט 5 שעות והכל היה בסדר . אם לא יציב אז להעלאות לו מתח??

פורסם

אתה יודע איזה רכיב לא יציב?

פורסם
  • מחבר

לא, רציתי לעלות מתח למעבד אני לא יודע מה לא יציב כי בבדיקה הכל היה בסדר!!

img6509gg4.jpg

w1024.png

בתמונה הזאת בהגדרות ה CHIP למטה רשום DRAM TIMEING אבל כשאני נכנס לאפשרות הזאת אין משהו בפנים שקשור לDRAM אולי יש משהו שפותח את הפשרות הזאת ...

img6510db4.jpg

w1024.png

פורסם
  • מחבר

ניסיתי CNTRL F1 ולא יצא כלום

פורסם

כשאתה לוחץ על PCIE ונפתחת לך רשימת ערכים אין לך AUTO הכי למעלה או הכי למטה?

פורסם
  • מחבר

לא אין AUTO , מה דעתך על התמונה הראשונה חייב להיות DRAM TIMINGS בהגדרות של ה CHIPSET ראיתי את זה בכמה בורדים אבל אצלי אין , אולי זה מוסתר או משהו??

פורסם
  • מחבר

עדכון חשובבבבבבבב

שלחתי הודעה לתמיכה של MSI ושלחו לי ביוס חדש ועידכנתי אותו עכשיו אני יכול לשים את מחלק הזכרון על 1:1 ועכשיו אני רואה את האופציה C1E אני אבטל אותה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים