פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים הטמפרטורות שלך ממש גבוהות, אני מגיע ל54 במאמץ עם אותו מעבד על 3600 על מתח סטוק
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים נכנסתי ל DRAM Timing Selectable היה רשום BY BSD אז העברתי את זה ל MANUAL , שם יש כמה אפשרויות אז אחת מהן היא לבחור בין 533 או 667 האופציה היתה על AUTO אה החלפתי ל 533 . עכשיו יש כמה אפשרויות שאני יכול לשים 2 , אם אתה יכול לרשום לי באיזה אפשרות מהן ומה כתוב שם אודה לך מאוד אני לא ממש יודע, בדקתי באתר של MSI בחוברת של הלוח שלך.. ולא כתוב שם איזה תפריט נפתח ברגע שעושים Manual. אז תפרט לי מה האפשרויות שזה נותן לך. כעיקרון ה -2 אני מניח שזה המחלק.. זה טוב זה יתן לך יחס של 1:1 אבל השאלה באיזה באס אתה עובד. אתה צריך לחשב שהבאס כפול מחלק הזיכרון = מהירות הזיכרון
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר Nihility : אני יודע שהן גבוהות אני עדיין על קירור סטוק אני מחליף בקרוב .!_Nike_! :הפשרויות : 1- DRAM RAS# TO CAS# DELAY2- DRAM RAS# PRECHARGE אלה שתי האפשרויות שמציגות 2 .איך אני אדע על איזה באס אני עובד?? אני אבדוק לךעכשיו אני על מהירות 3239MHZ215X15
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים מחבר מישהו יכול לעזור ??? זה דחוף.. ניסיתי בשתי האפשרויות לשים על 2 המחשב לא עלה מסך שחור לא עשה POST .
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים Memory Function Controlתבחר 533MHZ תחת System Memory Frequencyואז תוכל להעלות את הבאס..
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים יש טריק שעבד לי כמה פעמים על לוחות עם ערכת שבבים 945. תבטל את הנעילה על הPCIE ותראה אם אתה מצליח להמהיר יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.