עבור לתוכן

PD 930 OC ON MSI 945P

Featured Replies

פורסם

שלום ..

יש לי את המערכת הזאת :

PD 930 3.0GHZ קירור סטוק בינתיים

MSI 945P

2G DDR2 533

אני רוצה לעשות OC למעבד לפחות ל 3.5 , קראתי את המדריך ויש דברים שלא הבנתי . מה אני אמור לבטל בביוס איזה אפשרויות ואיך אני מחלק את הזכרונות ??

תודה לעוזרים

• תגובות 51
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך מחלק/DIVIDER שהערך שלו 2/2.5/2.4/3/3.5 וכו'.. בעזרתו אתה מחלק את הזיכרון

הבאס כפול המחלק של הזיכרון= המהירות שבה הזיכרון יעבוד

ולגבי האפשרויות שיש לבטל.. אני לא מכיר את הלוח שלך, אבל יש אפשרות C1E ויש EIST

הראשונה מורידה את המכפלה כשאין מאמץ (במנוחה).. אז כדאי שתבטל את זה ולאחר שתסיים את הOC תחזיר את זה (חיסכון בצריכת החשמל של המעבד). אילו האפשרות השניה, היא גם עושה בערך את אותה עבודה- היא מתאימה את המתחים וכו' בשביל להגיע למצב עבודה אופטימלי של המערכת. שתי האופציות עלולות לגרום לחוסר יציבות ולהפרעה בתהליך העבודה, ויש לבטל אותן.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את שתי האפשרויות האלה הן קיצור נכון ?? אתה יכול לרשום תשם המלא ??

ולגבי מחלק הזכרונות איך אני אדע על מה אני אשים אותו??? ומה יהיה רשום שם ??

אני צריך רק לבטל את שתי האפשרויות האלה ואחרי זה להתחיל להעלות את הבאס??

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את ה C1E ו EIST , כנראה שאין לי כי המעבד תמיד 3.0 לא יורד ב IDLE . התחלתי להעלות באס אני צריך לעשות משהו אחר??

פורסם

איזה דגם בידיוק הלוח שלך? Neo 2F / Platinum וכו'..??

כעיקרון המטרה להגיע לתדר מעבד כמה שיותר גבוה וזאת ע"י משחק עם המכפלה והבאס, הלא הם אלו שבונים את התדר, שכן תדר X באס = תדר מעבד.

וכמובן הזיכרון גם נכנס לתמונה שכן יש לו מחלק והתוצאה היא הבאס.

תן עוד פרטים על המערכת שלך אולי תמונה של המצב שלך בביוס.. ואולי גם סקרינשוט מהתוכנה CPU-Z בחלון הראשי.

פורסם

א. שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום.

ב. מה הטמפ' כרגע במאמץ ובמנוחה?

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא MSI 945P NEO . לא שיחקתי עם הזכרון העלאתי רק את הבאס מ 200 ל 210 , עכשיו אני על 3.164 , 210X15 . הטמפרטורה אחרי 5 וחצי שעות ב ORTHOS היא 61 במאמץ ובמנוחה 45-47 .

26134238js3.jpg

w1280.png

מה אני צריך לעשות עכשיו?

פורסם
  • מחבר

העלאתי את הפאס ל 215 , עכשיו אני על 3239MHZ יציב . אני צריך לעשות משהו עם הזכרונות ??

עדכון :

העלאתי ל 220 המחשב לא עשה POST , והיה מסך שחור כאילו נכבה . מה הבעיה להעלות מתח??

פורסם

תגדיר את מחלקי הזכרון כך שהם לא יהיו בOC.

כמו כן, תעלה תמונה מלשונית הSPD בCPU-Z.

פורסם
  • מחבר

אז זהוא איך אני מגדיר את מחלק הזכרון ?? מה רשום בביוס ?? ומה זה אומר המחלק הזה ??

והינה תמונה מה SPD :

12930961so9.jpg

w1280.png

פורסם

טעות שלי, תעלה תמונה מלשונית הMemory.

פורסם

ותגזור את התמונה סביב לשוליים של החלון הרלוונטי / Alt + Print Screen.

זה מפריע.

פורסם
  • מחבר

93454878nj8.jpg

w840.png

פורסם

תשים את מחלק הזיכרון שיהיה 2.. ואז הזיכרון יפעל ב266.. כפי שאתה רואה עשית לו OC עכשיו הוא 288.

בביוס שלך איפה שאתה קובע באס וכל זה.. תכנס ל Memory Function Control

ואת האופציה DRAM Timing Selectable תקבע 533Mhz

פורסם
  • מחבר

נכנסתי ל DRAM Timing Selectable היה רשום BY BSD אז העברתי את זה ל MANUAL , שם יש כמה אפשרויות אז אחת מהן היא לבחור בין 533 או 667 האופציה היתה על AUTO אה החלפתי ל 533 . עכשיו יש כמה אפשרויות שאני יכול לשים 2 , אם אתה יכול לרשום לי באיזה אפשרות מהן ומה כתוב שם אודה לך מאוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים