עבור לתוכן

בעיית בקובץ שמופיע במנהל המשימות, האם הוא חשוד ולמה הוא משמש.

Featured Replies

פורסם

לכל חברי הפורום - שלום רב.

לפני כמה חודשים שמתי לב "שבמנהל המשימות" מופיעים לי 2 קבצים בשם mdmcls32.exe בגודלים 35.000 K

אחד מופיע לי בסיסטם והשני מופיע לי בחשבון המשתמש, עשיתי על הקבצים "סיים תהליך" נמחקים וחוזרים שוב ואין סוף לזה.

הלכתי וחפשתי בפורומים ובגוגל לבדוק מה זה? ושם מעריכים שזה חשד לוירוס. נסיתי בכל הכלים להוריד את הקובץ הזה בלי הצלחה .

לא היתה לי בררה פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל התוכנות שיש לי למחשב מחדש, ושוב מופיעים לי הקבצים הנ"ל.

יום אחד נתקע לי המחשב בגלל "תוכנת המסננת" שקיבלתי אותה ביחד עם חבילה - מנטויזין, אז הסרתי את התוכנה מהמחשב

והנה נעלמו שני הקבצים הללו.

התקשרתי לתמיכה של נטויזין להודיע על הקבצים הנ"ל והם לא האמינו וטענו שלא יכול וזה אולי ממערכת הפעלה או דבר אחר וכו" ולתוכנת

המסננת שלנו מופיע רק קובץ אחד במנהל המשימות שהוא בשם cfgmng32.exe בלבד.

חודש וחצי אני גולש ללא "מסננת" ובודק בכל פעם את מנהל המשימות ולא רואה את הקבצים המוזרים הנ"ל.

השבוע החלטתי להתקשר שוב אליהם ולבקש שוב מסננת חדשה שהם טוענים שעומדת על 5 רמות חסימה כמו "באינטרנט רמון"

ולאחר ההתקנה של התוכנה שומו שמים שוב הופיעו לי שני הדמויות הקבצים הנ"ל למנהל המשימות בגודל יותר גבוהה.

ולהם אין תשובות לעניין כי הם אינם מתאמצים לבדוק את הבעיה, או שאין עניין בכלל לבדוק.

השאלה לי: לכל אלה שיש תוכנת מסננת במחשב שלהם האם מופיע להם קבצים בשם mdmcls32.exe

ולאיזה רשת אינטרנט הם שייכים?

תודה.

פורסם
  • מחבר

לא מותקן לי CA Internet Security

האם זה יפטור לי את הבעיה ?

פורסם

אני מבין שלא נכנסת ללינק שנתתי.

הקבצים שציינת הם קבצים של התוכנה CA Internet Security, ככה שאם יש לך אותה זה יסביר למה הם שם.

אם אין לך אותה, אז ייתכן שזה וירוס שתמחזה לקבצים האלה.

התוכנה המסננת שקיבלת מנטוויז'ן - איזו תוכנה זו? זו תוכנה שהיית צריך להתקין על המחשב, או שזה שירות שרץ אצל נטוויז'ן (וכל מה שאתה צריך לעשות זה לבקש שיפעילו אותו)?

פורסם
  • מחבר

א. שוב אין לי התוכנה CA Internet Security לכן הלינק לא רליבנטי

ב. תוכנת המסננת נשלחה אלי בדוא"ל עם קוד רישום מנטויזין, התקנה נעשתה ע"י הורדת התוכנה והתקנתה למחשב

ג. סימן רשום של PureSight Technologies - Messanenet 5.0

פורסם

זה נראה שהוא חלק מהחבילה של puresight (שנטויז'ן פשוט מקבלת OEM ומלבישה עליו לוגו ושם)

אתה יכול להתעקש בטלפון ולומר שכשאתה סוגר \ מסיר את התוכנה,

הפרוססים האלה נעלמים, ושיבדקו בבקשה במחשב הבדיקות שלהם האם גם אצלהם מופיע הפרוסס הזה כשהם מפעילים את אותה גרסא של התוכנה אצלהם.

אגב, אם כבר חייבים סינון מאיזושהי סיבה (לדעתי אין סיבה מספיק טובה לסנן תכנים)

אז אישית אני הייתי מעדיף סינון חיצוני למחשב, למשל מצד הספקית (חלק מהספקיות מאפשרות שירות כזה)

מאשר להתקין תוכנה כזו על המחשב שלי.

ולא רק שיש ספקיות שמספקות שירותים שכאלה בתשלום -

יש שירות חינמי בשם http://www.opendns.com/

אתה מגדיר את המחשבים ברשת שלך עם DNSים של http://www.opendns.com/,

אפשר להתאים את רמת סינון התכנים באופן אישי, ואתה פשוט גולש, יש קהילות ענק והמון בתי ספר שמשתמשים בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים