עבור לתוכן

מפרט למחשב HTPC מינימלי כ-2000 שח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

כ-2000 גמישים

2. מטרות המחשב?

המחשב יחובר למסך 32" ישמש גם כמחשב רגיל למשחקים סבירים וגם שאני אראה עליו טלוויזיה(HTPC

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

סט אלחוטי מינימלי וכ"ט כמובן

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

לא

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

הכי טוב ביחס למחיר כמו כולם

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

זה בחדר שלי להתחשב בזה ..והמארז לא צריך להיות סלוני וכל הBS הזה..

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

הרכבת מחשב במ"ה אני "אטפל"

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

לא לא לא ולא

תודה על העזרה מצטער על החפירה

פורסם

על סעיף 11 לא ענית שכן ציינת שמתוכננים משחקים "סבירים", למה הכוונה במשחקים "סבירים"?

כמו שידוע לך התקציב קצת בעייתי למחשב שמיועד למשחקים.

אני מבין שיש צורך במארז MIDI רגיל ולא במארז HTPC ייעודי.

פורסם
  • מחבר

שיסחוב נגיד RA3 או כל הדברים שבאים בקרוב...ודגש על יסחוב.

אמת מארז סטנדרטי בהתאם לתקציב.

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤371

לוח אם:

ASUS M3A78EMH HDMI ¤372

כרטיס מסך:

ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 SILENT MAGIC 512MB DDR2 : EAH3650 SILENT MG/HTDP/512M/A - RETAIL ¤332

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254

צורב DVD:

LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122

זיכרון:

KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤103

כמות:2

מארז:

ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤440

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤2172

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

*המפרט הורכב בדגש על מפרט יחסית שקט שכולל מעבד קריר בליטוגרפיה של 45NM שלא ייפלוט הרבה חום, מארז וספק איכותיים של ANTEC וכרטיס מסך של ASUS עם קירור פאסיבי לחלוטין.

כמה הערות:

1) ניתן לצמצם את החריגה אם והתקציב לא גמיש כלפי מעלה ע"י ירידה בספק ובמארז למשהו שקט פחות דוגמת ה-6C28 של HEC בשילוב עם ספק 300W שיחזיק את המפרט בקלות.

2) אני לא ממש יודע מה יהיו הדרישות של משחקים שעוד לא יצאו אבל ה-3650 הוא כרטיס בינוני שאין לצפות ממנו ליותר מידי.

אפשרי ומומלץ לוותר עליו כרגע ולהשתמש בשלל היציאות והפיצ'רים שהלוח מציע עד לקניית כרטיס מסך בעתיד אם ויהיה צורך בכך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל מה עם סעיף 2 ו-3

אפשר להגיע ל-2500 בלחץ

פורסם

הרזולוציות של מסכי ה-32 בדר"כ דיי נמוכות מה שאומר שה-3650 יספיק כתלות במשחקים המדוברים כמובן.

בקשר לסט האלחוטי יש סטים של מיקרוסופט ולוג'יטק שלא אמורים לעבור את ה-150-170 ש"ח +-.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים