עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מארז, תקציב 1200+ (אופציות thermaltake tsunami vs antec p182)

Featured Replies

פורסם

המחשב הישן שלי החליט לאחרונה להשמיע קולות של מטוס ממריא כל פעם שאני מדליק אותו ועד שאני מכבה אותו (וזה עוד לפני שמופעל עליו איזשהו עומס),

אז נכנעתי והחלטתי לחפש מארז נורמלי שידע להיות שקט וגם לדאוג לקרור הולם ולשם כך אני מוכן להקציב סכום ממוצע+ (קצת מעל 1200) למציאת המארז האופטימלי מבחינתי.

אופטימלי מבחינתי:

ביצועים טובים, מערכת קירור טובה, נוחות תפעול, חברה מוכרת וידועה (אני לא מתפשר על זה), עיצוב פשוט ויעיל וכמובן מתאים לכל הרכיבים הסטנדרטים.

שמתי עין על שני דגמים במיוחד antec p182 ו thermaltake tsunami,

ה p182 נראה לי מושלם מבחינת ביצועים, שקט הרבה מקום מבפנים (שנוצל היטב), חזק מאוד, חיבורים בחלק הקדמי לנוחות (USB etc) אבל המשקל או המשקל שלו לפי המפרט בערך 12 - 14 קילו ללא ספק וזה עלול להוות בעייה למשל בסחיבת המארז מהאוטו לחנות לתיקון.

לעומתו ה tsunami מעט מצועצע חיצונית אבל נראה די יעיל ונורא התלהבתי מה toolLess feature שלו.

כמובן שהוא שוקל רק 6 Kg וגם לו יש חיבורים נוספים אבל בחלק העליון של המארז (פחות נוח אבל לא נורא).

בכל הכנות ה P182 נראה לי כמעט מושלם, סוס עבודה שיחזיק לכל החיים יפה חזק יעיל אבל כבד :( ..

כמובן שאני פונה אליכם על מנת שתעזרו לי, אולי יש דגמים נוספים שעונים על כל הדרישות שלי במחיר המתבקש...

פורסם
  • מחבר

חברים אין תגובות כי אין הצעות ?

או שלא פרטתי מספיק ?

אני פונה למומחים שאני יודע שיש בפורום הזה לזרוק עליי את הדברים הכי טובים שעומדים בסטנדרטים שלי בטווח המחירים המוצע.

אני רוצה לראות האם יש משהו שעושה את כל מה שה p182 עושה אבל שוקל פחות (ולא קילו או שניים פחות אלא לפחות 4 קילו שיהיה משמעותי) ..

או לחילופין לבעלי הניסיון שיש את המארז לפחות תחלקו איתי את החוויה האם המשקל בעייתי כמו שאני חושב או שלא צריך מריצה כדי להביא אותו לחנות וזה בהחלט לא נורא?

אני סומך עליכם.

פורסם

P182

יש לי אותו ולדעתי הוא אחת הקניות הטובות ביותר שעשיתי בכל הפעמים שקניתי משהו למחשב

וכן זה היה הרבה פעמים :silly:

אתה יכול לראות בצד את המפרט שלי ולראות שהוא מחזיק מפרט דיי כבד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה :)

2 שאלות:

1. אתה מסתדר עם המשקל כשאתה צריך ?

2. איזה ספק כוח כדי לקנות (אני לא גיימר אז חשבתי לקנות ספק כוח 450w של antec) ?

פורסם

אם אתה רוצה לבזבז את כל התקציב על המארז, לך על ה Lian-Li PC-PC-P60B

אבל אני אישית הייתי קונה מארז בלא יותר מ400 שקל, ופשוט מחליף מאווררים למאווררים מאוד שקטים, קונה קירור למעבד שקט

[כמו הAC Alhpine או AC F7P אם אתה רוצה יותר קירור] וזהו..ככה המחשב שלך דיי חרישי

וכמובן נשאר לך עוד כסף לספק. :>

פורסם
  • מחבר

המארז לא רק שקט ויודע לקרר הוא גם עמיד בנוי נכון ובקיצור התלהבתי ממנו.

בסופו של דבר קניתי את המארז ולמרות המשקל והמחיר אני מאוד מרוצה ממנו בנתיים ממליץ לכל מי שמתלבט ומוכן לשלם.

לגבי ספק אני לא גיימר כך שאין לי הרבה דרישות ולכן קניתי ספק 550W של thermalTake שאני מניח שמספיק לצרכים הנוכחים (והעתידיים לטווח הקרוב) שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים