פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים שלום יש לי לוח GIGABYTE EP45 DS4Q6600 G0 corsair 4g 2x2g 800MHZוקירור נינג'ה 2עשיתי OC למעבד ל3.0 נעלתי את התדר של PCI-EXPRESS על 100 העלתי את התדר FSB ל333 ועשיתי את היחס זיכרונות ל1:1לא נגעתי במתחים של המעבד והזיכרונות והשארתי אותם על AUTO*השארתי את התוכנה של אינטל שמורידה את המכפלה פועלת.עכשיו במנוחה הטמפרטורה של המעבד נעה בין 34-38 כשהרצתי PRIME95 הטמפרטורה המקסימלית הייתה 55-56איך הטמפרטורות ?המתח של המעבד נע בין 1.344-1.360-1.392המתח לא גבוה ?אם כן איך אפשר לקבע אותו על מתח נמוך יותר [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים המעבד שלך אמור לעשות 9x333 בלי להעלות מתחים בכללאבל זה לא כ"כ נורא אם אתה ממשיך את הOCהטמפ' בסדר גמור..אתה יכול להפעיל משחק כבד כמו Crysis לצורך השוואה ותראה אם אתה בכלל מגיע לטמפ' שכאלובעיקרון מומלץ להשתמש בTAT או ב OCCT הם מאמצים יותר את המעבד.. TAT במיוחדאבל בגלל שזה מרובע ליבות תוכל להפעיל גם TAT וגם OCCT זה מה שאני עושה (יש לי אותו מעבד)אתה רוצה להמשיך הלאה או שזה מספיק לך?
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר התדר הנוכחי מספיק לי השאלה שלי היא האם המתח לא מסוכן למעבד ?עוד שאלה כאשר אני משתמש בתוכנה שחוסכת אנרגיה של GIGABYTE בעת עומס הצריכת חשמל של המעבד צונחת בעת האוברקלוק וגם הטמפרטורה שלו.האם זה מוריד מהביצועים ?תדר המעבד נשאר על 3.0
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים על איזו תוכנה אתה מדבר?כי יש את הC1E שמוריד את המכפלה ל6 במנוחה.. אבל אתה אומר שזה קבוע 3Ghz אז אני מבין שביטלת את זה.אם כך, בגלל שאתה על Auto אז המתח משתנה לפי הצורך. זה לא פוגע בביצועים כי בעת הצורך הוא מקבל את מה שהוא צריך.ובכלל לגבי השאלה על המתחים, אלו לא מתחים גבוהים מידי בשביל הQ6600.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.