פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים שלום לכולם!יש לי בעייה מעצבנת בפתיחת פורטים כל פורט שאני פותח נחסם אחרי זמן מסויים. אני מדבר על פורטים של UTORRENT.אני מחובר ב-ADSL דרך בזק בין לאומי.הראוטר הוא ROTAL RTA 1025W ויש לי רשת בין שני מחשבים. כל ה-פיירוואלים מכובים.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר תודה רבה!עדכון: עשיתי כתובת IP סטטית וזה לא עזר הפורט היה פתוח קצת זמן ואז עוד הפעם נחסם.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים שאתה מגדיר הפניית פורטים אתה מגדיר אותם לכתובת IP שקבעת לאותו מחשב.על סמך מה אתה אומר שהתקשורת באותו פורט נחסמת?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר על סמך הבדיקה שאפשר לעשות ב-UTORRENT. גם שכשעבדתי עם אי פי סטטי היו הרבה בעיות בגלישה עצמה.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים רק הבדיקה נכשלת או שאתה גם רואה את החיווי חיבור שלו לא תקין (אני חושב שזה אמור להיות עיגול ירוק, הרבה זמן לא השתמשתי בutorrent)?איזה מין בעיות בגלישה היו לך עם IP סטטי?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר החיווי חיבור גם מראה שיש בעייה (זה עיגול בצבע אדום)+ ההורדות איטיות וגם ה-UPLOAD איטי.הבעיות שהיו זה שבשביל להיכנס לאתרים הייתי צריך לעשות ריפרש כמה פעמים עד שאתר יעלה וגם אז הוא היה עולה לאט או שרק חלק ממנו היה עולה
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים זה נשמע לי כמו תסמונת נתב עייף... זה קורה בעיקר בנתבים וותיקים או זולים שמתחממים מהר. תנסה לעבוד עם פחות חיבורים בutorrent ותבדוק שהנתב לא מתחמם יתר על מידה.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר איך אני יכול לבדוק עם הנתב חם מדי? בעיקרון כשאני נוגע בו הוא חם.ויש עוד בעיות שיכולות לקרות כתוצאה מנתב חם מדי? כי הגלישה באינטרנט בזמן האחרון היא על הפנים אבל האשמתי בזה את בזק.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים יש חם ויש חם... בגדול הוא אמור להיות מקסימום חמים. אם הוא חם זה לא תקין.אתה יכול לשים לידו מאוורר שימנע ממנו להתחמם ולראות אם ממשיכות הבעיות (כמובן לבדוק שהוא לא חם מידי גם ככה). וכן, גלישה איטית יכול לנבוע מחום, אם כי אני לא יכול להגיד לך בוודאות שזה מה שקורה.הנתב עצמו יושב על מכשיר חשמלי אחר? נמצא במקום חם? נמצא בשמש ישירה?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר הוא לא נמצא על שום מכשיר חשמלי ולא נמצא בשמש ישירה מה שכן הוא נמצא מאוד קרוב למסך ולרמקולים.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים נשמע סביר, חוץ מהעובדה שהם ככל הנראה מפריעים לך לשידור האלחוטי.כמו שאמרתי, תעשה את הניסוי של לקרר את הנתב בצורה כלשהי.ד"א, אם הוא מתחמם ממש גם עם קירור טוב עליו אז זה לא סימן טוב.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר המחשבים לא מחוברים ברשת אלחוטית.מזגן נחשב לקירור טוב? המזגן כרגע בבית עובד ועדיין יש בעיות בגלישה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.