עבור לתוכן

הזמנת משחק ותשלום מיסים

Featured Replies

פורסם

שלום.

עד היום הזמנתי 4 משחקים מ PLAYASIA וכולם היו מתחת ל 50 דולר. בקרוב ארצה להזמין את ה STAR WARS UNLEASHED שעולה כ 70 דולר כולל משלוח - מעל ה 50 דולר שעליהם לא אמורים לשלם מיסים. האם החנות הזו משתפת פעולה מהבחינה של הצהרה על מוצר מתחת ל 50 דולר? אם לא, מה בדיוק אצטרך לשלם במידה והחבילה תתפס במכס וכמה? האם יש חנויות משחקים אחרות ששולחות לארץ ומוכנות לרשום עלות של מתחת ל 50$?

פורסם

videogamesplus.com

או ca

חנות קנדית והם רושמים 20$ על כל דבר ולא שמים בפנים קבלה. את הSSBB שלי קניתי מהם, היה במכס וקיבל פתור.

http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=13852

60$ קנדים +7.5 $ משלוח (אלא אם כן הוא ממש כבד כמו mario kart ) . זה יוצא כ64$ אמריקאי (הדולר הקנדי נחלש לאחרונה ). קח בחשבון שזאת גרסת NTSC כי הם מוכרים רק NTSC

במידה ואתה תשלם מכס את לרוב תשלם אותו בדואר אבל הם יכולים גם לזמן אותך לשם אבל זה לא סביר שזה יקרה עם חבילה כלכך קטנה.

חנות מומלצת ביותר...

פורסם
  • מחבר

ב PS3 זה לא ממש משנה מה האיזור - אין הגבלת איזורים על משחקים (יתרון אדיר כשאתה גר בישראל :xyxthumbs:).

כשהזמנת מהם, כמה זמן לקח לחבילה להגיע? כמה פעמים הזמנת מהם? צריך לבקש מהם שירשמו 20 דולר או שה עושים את זה אוטומטית?

עוד מישהו פה הזמין מהם והיה מרוצה?

פורסם
  • מחבר

עידכון - שלחתי מייל ל PLAY ASIA ומסתבר שגם הם עושים את השירות הנ"ל. מכיוון שכבר הזמנתי מהם והיה לי איתם ניסיון טוב (ובנוסף ממש לא בא לי לפתוח עוד שחבון בעוד חנות), אני כנראה מזמין מהם:

Thank you for contacting Play-Asia.com

We can put half price on the invoice if you like. Please be reminded that

you will not be compensated in full in case the parcel is lost or damaged

during transit. Further in case customs do not believe the value and seize

the goods, it will be out of our control and we will not replace the

parcel. Please confirm if you still wish us to go ahead.

If you have any further question, please do not hesitate to ask.

Best regards,

Kasel

Play-Asia.com

פורסם

הם רושמים את זה אוטומטית אבל הזמנתי מהם רק פעם אחת (עד כמה שאני זוכר אולי הזמנתי מהם גם בעבר הרחוק) אבל המון אנשים הזמינו מהם יותר והמליצו עליה . הם גם די מהירים הם שלחו לי את המשחק מקנדה ביום שהם אמרו (ה10 אני חושב ) לפי המדבקה של המשלוח. מלא אנשים עשו preorder ל SSBB מהם ואני קיבלתי את המשחק יומיים אחריהם כי שלי הלך לטייל במכס. בדקתי בשירשורי עבר בvgames ואני חושב שקיבלתי את המשחק ב18 אז 6-8 ימים.

הסיבה שלא קניתי מהם הרבה למרות שהם אמינים זה בגלל שהדולר הקנדי קפץ מ0.8 ל 1.0 ביחס לדולר האמריקאי. ואז 60$ למשחק בדולר קנדי הפך ל60$ למשחק בדולר אמריקאי. ובגלל שאני קמצן העדפתי לקנות בEBAY כי מצאתי מחירים של פחות מ55$ כולל משלוח.

אני כנראה שאזמין מהם את samba de amigo ל wii . אתמול קניתי boogie בebay ב כ18$ כולל משלוח (המשחק עלה לי 5$ ) אבל בלי מיקרופון (נותן לי הזדמנות לנסות עוד חנות) . אני מקווה שאשתי לא תתעצבן עלי שאני קונה יותר מדי משחקים החודש. אני כבר הודעתי לה מראש על שני המשחקים רק שעל boogie שנחשב למשחק "לא משהו" לא הייתי סגור ובחרתי לחכות.

עדיין יש את spore שאני גם חושב לקנות לPC אבל זה כנראה יצתרך לחכות . אולי הם יתקפלו עם הDRM המסריח שהוסיפו לו. אחרי שהבנתי מה זה אני לא ממהר לחנות. גם ככה אחרי שגילנו כמה הוא אפקטיבי אנחנו יודעים בדיוק את מי הוא מעצבן - את הלקוחות ששילמו את מיטב כספם על המשחק שמתיחסים אליהם כאל עבריינים.

אגב בהצלחה עם המשלוח שלך . לפי מה שהם אומרים זה "אנחנו יכולים לעשות את זה ואז הכל על אחריותך"

פורסם

אחרי שplay asia לקחו לי 64$ ולא קיבלתי את המוצר, אני לא מתקרב אליהם יותר.

אגב את הBF BC שהיה לי הזמנתי מPA וקיבלתי אותו תוך שבועיים +/-.

את הCOD4 שלי הזמנתי מVGP, קיבלתי אותו תוך 5 ימים, וגם לאחר מספר שעות שהזמנתי את המשחק הוא כבר עבר לstatus של shipped.

בנוסף הם (VGP) רשמו על החבילה שזה עלה 20$.

כל המשחקים הבאים שלי הולכים לבוא מVGP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים