עבור לתוכן

אין לי מושג מה כבר לקנות , סך הכל רוצה לראות HD

Featured Replies

פורסם

שלום

אז ככה לא מזמן רכשתי פלאזמה 42 ' של LG PG 200R , עד כה היא מצויינת ואפילו בחיבור בננות רגיל לממיר YES MAX רואים באיכות מצויינת .

אני רוצה לצפות בסרטי HD שיש לי על המחשב (שהגיעו בדרך לא דרך :wink: )

הבעיה המחשב רחוק מאוד מהטלויזיה ולכן אני צריך פיתרון אחר.

עד כה חשבתי על

מחשב HTPC , אפילו לא יעודי אלה לקנות איזה מחשב פשוט ביד שנייה (בסגנון פנטייום 4 עם מעבד 2.4 נגיד) כרטיס מסך עם DVI ולשים אותו באיזור הפלאזמה , הבעיה היא שאפילו המחשב שלי שחזק יותר ועם זיכורון גבוהה ניתקע כל הזמן בזמן שסרטי HD רצים עליו לכן זאת לא כל כך אופציה אני מניח.

האופציה הבאה היא DVD שקורא DVIX ויש לו חיבור HDMI (רצוי גם איזה כניסת USB) אני אישית לא ראיתי חייה כזאת אבל אולי אני טועה .

האופציה השלישית , ראיתי מכשיר שניקרא סטרימר , אין לי מושג מה מומלץ לקנות מה לא האם הוא מתחבר ל-HD ומה טווח המחירים למכשיר מאיכות טובה .

אני צריך את עזרתם בבקשה במה עדיף להשקיע.

תודה מראש

פורסם

אני חושב שהאופציה הכי מתאימה לך היא המכשיר היעודי :) (סטרימר)

המחיר יכול להגיע גם ל 2000 ש"ח (יש גם מכשירים מצויינים ב- 1K ש"ח) אבל הם מנגנים בקלות HD וגם תומכים בפורמטי האודיו החדשים (DD+, Dolby TrueHD, DTS-HD וכו')

ממליץ לך לקרוא את הקישור..

הבא

פורסם

האופציה הבאה היא DVD שקורא DVIX ויש לו חיבור HDMI (רצוי גם איזה כניסת USB) אני אישית לא ראיתי חייה כזאת אבל אולי אני טועה .

שלא תתבלבל... יש חיה כזאת, אבל DVD כזה לא באמת יודע לתת Output ברזולוציה של HD... הוא פשוט מתחבר דרך HDMI

ונותן רזולוצית SD רגילה.

נגן DVD שיודע להוציא רזולוציה כזאת זה או HD-DVD, או BluRay, וגם אז, אין לי מושג מה הגישה שלהם לגבי קבצי Divx שהם לא

באמת סרטים יעודיים של HD-DVD או Bluray...

סטרימר זה פתרון טוב, אבל קצת יקר.

השאלה עד כמה המחשב מרוחק מהטלוויזיה? אין מצב להעביר איזה כבל של 5-10 מטר באיזו קומבינה?

או לשכנע איזה בן משפחה שהוא חייב מחשב נייד, ועל הדרך לשכנע אותו לקנות מחשב שתומך בHD... :lol:

פורסם
  • מחבר

BreezeNET יש לך המלצה לאיזה סטרימר באיזור 1K ?

RLM , אם אני ימתח כבל שיעבור בבית אני צריך משהו כמו 50-70 מטר של כבל עד לטלויזיה :screwy: בנוגע למחשב נייד נישמע רעיון טוב :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים