פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים הוט הציעו שני סוגים 1.טריון2.מוטורולה SBV 5120 או SBV 5121 קראתי כאן בפורום שלמוטורולה עדיפות על הטריון כאשר מוסיפים נתב למודם.רציתי לשאול ,האם יש הבדל בין שני דגמי המוטורולה?תודה רבה
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים לי היה מודם של טריון, זה היה סיוט. החליפו לי לטומסון. אז שתדע פשוט שבשום פנים ואופן לא תיקח את הטריון
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים אין ממש הבדל בין המודמים השונים. הטריון הוא מודם סבבה, יש איתו בעיה ספציפית מול נתבים, לכן לא לקחת אותו אם יש לך מודם נתב.אאל"ט ה5121 הוא המודם שמקבלים לטלפוניה של הוט ככה שהוא לא אופציה.בכל מקרה, זה לא ישנה לך ממש כל עוד שזה לא קומבינציה של טריון+נתב.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים אני בטוח שהבחור מעליי התכוון ל"יש איתו בעיה ספציפית מול נתבים, לכן לא לקחת אותו אם יש לך מודם." ל-אם יש לך נתב.אבל אני בטוח שהבנת כבר..בכל מקרה אין באמת שוני בין המודמים רק תוודא עם הטכנאי שיש לך עוצמות תקינות לפני שהוא הולך (הוא כבר יודע על מה מדובר)
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר מה בדיוק לשאול על עוצמת התקינות?אשמח לקבל הסבר קצר על מה מדובר כי הטכנאי יוכל לשאול אותי משהו בסיסי ואני לא אדע מה לענות אקח מודם של מוטורולה וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.