עבור לתוכן

4GB או 8GB זיכרון (לפני קניה...)

Featured Replies

פורסם

אני מתקין ויסטה ...האם יהיה הבדל אם 8GB ל4GB...

מתרת המחשב משחקים סרטים וOC קטן...

בבקשה תגיבו :hi:

פורסם

לא. לא יהיה הבדל. בכלל.

פורסם

אני מתקין ויסטה ...האם יהיה הבדל אם 8GB ל4GB...

מתרת המחשב משחקים סרטים וOC קטן...

בבקשה תגיבו :hi:

יהיה לך זכרון RAM עצום :hat: בתנאי שמתקין ויסטה 64ביט - חבל על הכסף - תשקיע במעבד , כרטיס מסך חזק וכו'

פורסם
  • מחבר

לא. לא יהיה הבדל. בכלל.

תוכל בבקשה להסביר את תשובתך כי יש כאלה שאומרים שיש הבדל.... :-\

פורסם

למה אתה מצפה שיהיה הבדל?

משחקים לא.

סרטים, ברור שלא...

אז במה בדיוק יהיה?

אם אתה מריץ איזה כמה SERVER של דברים או VMWARE או משהו אז ניחא... אבל בשביל זה?

[br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 12:17:30

חיפשתי את זה, תהנה

http://www.bit-tech.net/hardware/2008/07/08/is-more-memory-better/5

ואל תשכח שזה בטח בוצע על VISTA 64, לא 32, ב-32 אני לא מאמין שיהיה הבדל בין 4 ל-8 ( כי פשוט... אין הבדל :| )

היחיד שמרוויח זה CRYSIS, וכבר כולנו הבנו שזה לא משחק לבדיקה[br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 12:26:41

אה כן, ושכחתי לציין, 8GB מאוד יקשה עליך ל-OC
פורסם
  • מחבר

למה אתה מצפה שיהיה הבדל?

משחקים לא.

סרטים, ברור שלא...

אז במה בדיוק יהיה?

אם אתה מריץ איזה כמה SERVER של דברים או VMWARE או משהו אז ניחא... אבל בשביל זה?

דבר ראשון תודה על התגובה\תגובות!! :xyxthumbs:

פשוט הויסטה נחשבת כבדה.. אז תהיתי אוליי יהיה הבדל בהרצה עצמה של הויסטה..

פורסם

ברגע שהגעת ל-2GB זכרון לא תרגיש ממש הבדל ב-VISTA עצמה, רק אולי בטעינות שלבים של משחקים או ב-FPS עצמו ( שוב, רק בממששששש מעט משחקים שיודעים לנצל את זה ).

ובכל מקרה, כמו שאמרתי קודם, זה רק תכף ל-64 BIT כי ב-32 שום תוכנה לא יכולה לקבל יותר מ-2GB זכרון לעצמה אם אני זוכר נכון...

תתחדש

פורסם

כל זכרון מעל ל 2GB במערכת 32BIT הוא פחות או יותר מיותר. המערכת (בין אם ויטסה ובין עם XP) יזהו משהו כמו 3GB גג.

למערכת 64BIT זה כבר סיפור אחר. צריך לפחות 2GB זכרון כאשר מומלץ אפילו לשים 4GB. אני לא רואה שימוש כרגע ב 8GB זכרון..

לא מכיר יישום ביתי כלשהו שיינצל את זה..

פורסם

עוד זיכרון משמעותו שאם אי פעם תיתקע עם תוכנות שלוקחות יותר מ4 גיגה אז המחשב יקרא לך את ההארד דיסק וקצת יאט את המחשב.

אם זה יקרה ב3 שנים הקרובות אני בספק.

א ב ל

אם יש לך תקציב בלתי מוגבל אז לך על זה. אם לא (לאף אחד אין באמת תקציב לא מוגבל) כדאי להשקיע בכל דבר אחר כמו מעבד יותר טוב או כרטיס מסך קצת יותר טוב או קירור יותר חזר או אפילו 4 גיגה מהירים יותר עם סייקלים נמוכים יותר.

**אהה! והכי חשוב.. אם תחכה עוד קצת זמן ותקנה את המעבדים החדשים של אינטל אז תתקין 2X3 גיגה. ואז יהיה הכי טוב.

פורסם

אין הבדל בין 4 ל 8 בויסטה

פורסם

כל זכרון מעל ל 2GB במערכת 32BIT הוא פחות או יותר מיותר. המערכת (בין אם ויטסה ובין עם XP) יזהו משהו כמו 3GB גג.

למערכת 64BIT זה כבר סיפור אחר. צריך לפחות 2GB זכרון כאשר מומלץ אפילו לשים 4GB. אני לא רואה שימוש כרגע ב 8GB זכרון..

לא מכיר יישום ביתי כלשהו שיינצל את זה..

מכל אלו שענו מה שבציטוט מגדיר את זה הכי טוב. רק שזה 3.5GB. ;)

פורסם

לא מדוייק למען האמת

יהיה זיהוי של 3.5, אבל זכרון כרטיס המסך יוריד את הזכרון עוד יותר, אז למי שיש 512MB על הכ. מסך יהיה בערך 3 GB.

פורסם

זה 4.. יורד חצי, יוצא 3 וחצי. מה הבעיה?

פורסם

עדיף כבר 16 GB

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147%201052323986&name=8GB%20(2%20x%204GB)

אם אני הייתי מרכיב עכשיו מחשב הייתי עושה את זה עם 8 גיגה זכרון.

אם הייתה לי האפשרות גם הייתי עושה את זה על בסיס שני כרטיסים של 4 גיגה.

פורסם

בוא אני אחדש לך:

אני משתמש בVISTA 32BIT ויש לי 4GB RAM

הויסטה עובד חלק ומהר מאוד...אפילו לא תקיעה, אפילו לא רגע אחד של חישוב. פשוט חלק לגמרי.

מיותר לקחת 8GB, כשב-4GB אתה מקבל ביצועים מקסימליים בויסטה.

יותר מזה - במצב 32BIT, הויסטה יכול לזהות עד 3.5GB RAM.

ז"א, שאם לא תתקין 64BIT [ואני לא ממליץ], אז גם אם תתקין 8GB, המחשב יחשוב שיש לך רק 3.5GB RAM מותקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים