עבור לתוכן

טראנס שכתבתי (קישור להורדה) ...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Black Rain, סחתיין על העין ! :lol: לא רציתי להתייחס לזה - נשמע קצת מתנשא אחרי הכל ...

בעניין הסמים, האמת אני לא מכיר אף אומן טראנס שלא משתמש בסמים "קלים" לפחות. מצד שני אני לא מכיר הרבה אנשים שלא משתמשים בקלים :biglaugh:

אבל למען הסר ספק, מעולם לא נגעתי במשהו שהוא לא טבעי

• תגובות 43
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה של קטע, ביחוד שאני חוזר עכשיו מסטול הביתה. אני רואה שאתה אוהב את זה ושיש לך כשרון אז אל תוותר על מה שאתה אוהב ותשקיע בזה כמה שרק אפשר כי יש המון פוטנציאל.

מתי רואים אותך מנגן לנו קטעים במסיבות בגלבוע? ;)

פורסם

יש עוד הרבה טבעי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ובלי פטריות בסדר :silly: (איך שכחתי פטריות) אפילו שזה טבעי אני לא יגע בזה (לא כי אני לא רוצה - אני פשוט מפחד מלאהוב את הדברים האלה)

איזה עוד טבעי יש שלא סיפרו לי?

WarMachine, ניגנתי בחוף ... שכחתי איזה חוף... בכמה מועדונים ואפילו ביוון (שלחו אותי ליוון) אבל זה היה חרא מוזיקה בכל מקרה. יוונים אוהבים חרא

פורסם

מיץ תפוזים :xyxthumbs:

ברצינות לא נירא לי רעיון טוב לדבר על זה.

פורסם

חשיש זה מספיק טבעי בשבילך? :smile1:

פורסם

חחח קחו משו להעשיר את הידע בנושא.

קנאביס ניתן לעבד בכמה צורות:

ייבוש וטחינה של החלקים העשירים בבלוטות שרף בפרחים של נקבת הקנאביס (התוצר קרוי "מריחואנה"),

ריכוז של שרף הכולל בעיקר טריכומים (שערות הצומחות על הצמח) הממוצים במעיכה או באופן כימי ("חשיש"),

סינון המריחואנה לאבקה המכילה את בלוטות השרף,

שפשוף השרף מן החלקים העשירים בבלוטות (התוצר קרוי "צ'אראס" או "ג'אראס")

טחינה רטובה של העלים,

מיצוי או זיקוק של חלקי הצמח, שריכוז הקנבינואידים בהם גבוה ("שמן חשיש).

זה נירא לי מספיק טבעי חחחח :xyxthumbs:

פורסם

אני מניח שהדבר היחיד שיכול לגרום לך סטלה טבעית זה אם אתה אוכל כמויות של חסה, ואז מחבר צינור לרקטום ומסניף

פורסם
  • מחבר

;D

תכלס אין שום סיבה לקשר סמים ספציפית לטראנס... זה מתקשר בדיוק כמו שזה מתקשר לשאר הז'אנרים מכל הסוגים ול-show business בכלל.

(ועורכי דין כמובן) אז פשוט נרד מזה כי זאת לא חוכמה.

פורסם

די אהבתי , למרות שאני רואה את עצמי ברמה בינונית בקטע (אני חולה על איזה פסיי / דארק טוב אבל לא מכיר ממש הרבה אמנים).

האמת שבזמן האחרון אני נדלק טיפה על באסים ממש נמוכים. גם לדעתי דבר יפה יכול להיות לשלב בין משהו ממש נמוך למשהו ממש גבוה (אבל ממש גבוה)

פורסם

- נחמד מאוד :) אין ספק בהתחשב בעובדה שזה עוד נעשה בFL.

- אם אתה רוצה http://www.myspace.com/afginelad זה הדף של אלעד אפגין ה-בחור שלנו באולדסקול/גולדן גואה,הבחור פשוט עושה שמחה בלב בכל פעם שהוא עולה במסיבות,שילובים מדהימים בטראקים,פשוט כיף לשמוע אותו מנגן אפילו שאני לא שומע את הסיגנון הזה אבל זה תמיד נחמד לסיים עם זה את הבוקר/צהריים :hat:

- ושחכתי -

http://www.youtube.com/watch?v=eayVpIa9zI4

- תהנו :)

פורסם

מישהו שמכיר את SESTO SENTO טוב לך ?

אז הוא אפס

הוא לא יצר קטעים מי יודע מה גם ככה.

מי שמדבר על סמים = "טראנס באןןןאןאןאןאן זונה!!" הוא פשוט אהבל, ושוב FS.

אני מכיר המון אנשים שלא נוגעים, אני בעצמי לא נוגע בחרא הזה ומתעסק יותר ויותר בכל יום בכל הקשור למוזיקה אלקטרונית..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחד הטראקים הנדירים ...

גואה איכותי כמו זה שמעתי רק ב 92' 94' אולי באלבומים כמו GOA VIBES של פעם ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים