עבור לתוכן

טראנס שכתבתי (קישור להורדה) ...

Featured Replies

פורסם

מדובר ב-GOA Style (פחות או יותר). הוא כמעט גמור רק נשאר לי לעבוד עוד על percussion \ מעברים \ אפקטים \ EQ שהזנחתי לבינתיים

אבל בסך הכל אני מרוצה :) אם בא לכם לתת חוות דעת בונה לפני סיום אני ישמח:

http://www.zshare.net/audio/613763623d913266/

הטראק נכתב ב- FL Studio 8 (אז אל תצפו לאיכות סאונד ברמה מקצועית)

• תגובות 43
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סופסוף מישהו שאוהב מוזיקה טובה :xyxthumbs:

נתן חוו"ד לאחר שמיעה

;)

פורסם

שתהיה לי בריא סינדרום, ישר כח :xyxthumbs:

אגב אני יודע שזה נשמע פרימיטיבי אבל חשבת על schizm tracker ?

פורסם
  • מחבר

schizm ?? לא שמעתי על זה אבל אני מתכנן לעבור ל-Renoise... אחד ה-Trackers הטובים שראיתי -

מזכיר לי את הימים הטובים של Impulse Tracker רק בתוספת VSTi ואפשרויות מגניבות ביותר.

פורסם

עבודה טובה סינדרום :yelclap:

אגב,

יש לך קיקים או סנרים טובים?

אני מחפש משהו נורמלי...

אגב, אתה עובד עם כרטיס קול מיוחד??

פורסם

schizm = impulse remake

משהו כזה

אני עדיין נאמן לו

עריכה: וואוו סינדרום, מעולה :cool2:

אגב חשבת אולי על אלמטים של רוק?

פורסם
  • מחבר

חלפינו, יש לי 1.7GB (זה לא נחשב הרבה) של סמפלים מכל מני סוגים, מפוזרים בתיקיות. יהיה לי קצת בעייתי לחפש את "הטובים" :-[

בקשר לכרטיס קול... אני עם ה-X-FI, לא נראה לי שנחשב ל"מיוחד" בעולם היצירה, אבל נחמד אין לי טענות. ASIO עובד על latency נמוך זה מספיק.

dj-electric, מה עשו remake ל-IT ולא ידעתי ? :s07:

אני זוכר ש-Impulse Tracker 3 היה בפיתוח ונסגר בסוף... בכל אופן קשה לי להאמין שהוא יתעלה על Renoise

בקשר לאלמנטים של רוק... קצת יצא לי מהאף השילוב הזה, חוץ מזה שלהנדס גיטרה חשמלית זה ממש לא פשוט, אפילו ש-Guitar Rig מקל את העניין.

(תודה על התגובות !)

פורסם

old school trance :xyxthumbs:

פשוט אדיר אדיר , אין לי מילים :)

כמובן שיש לעשות קצת פינישים , אבל רואים שמדובר בטראק מסחרי לכל דבר :xyxthumbs:

אהבתי ;)

פורסם
  • מחבר

נכון זה היה הכיוון ;D אני מת על oldschool goa .

רק שלא נמצא את זה בתחנה מרכזית עכשיו :P (זאת לא תהיה פעם ראשונה >:( אייל ברקאן ימח שמו)

פורסם

טראק בן בן זונה אחי!

תענוג לאוזניים...

ZORBA ו COSMA לא שווים ליד זה.. =]

המשך התמד עלה והצליח! מי ידע ואולי אני אהיה באחת המסיבות עם הטראנסים שלך בעתיד..

NIKILLER

פורסם

יפה מאוד אחי טראק מצויין :yelclap::xyxthumbs:

אבל לי היה חסר קצת קטעים יותר פאנצ'ים ושיהיה קצת פחות מונוטוני תוסיף איזה 2 עליות במהלך הטראק זה יהיה יותר יפה לדעתי.

אני מקווה שהבנתה למה התכוונתי אם לא לא משנה :xyxthumbs:

פורסם

הבנתי אותך סינדרום, חח

אצלי יש בערך 6GB אבל אני לא מוצא משהו מיוחד שאפשר לעשות איתו איזו הרצה... :'(

צריך לתפוס את חבר טוב שלי אחרי שיחזור מסיבוב הופעות באוסטרליה...(מניאק!)

יש כוונה להתפתח למשהו מקצועי סינדרום?!

אם כן כל ההצלחה שבעולם.. :xyxthumbs:

פורסם

כרגע אני לא מצליח להוריד, הוא אומר שהשירות החינמי מלא, אבל לפי התגובות, אני בטוח שזה מעולה.

אפשר לשאול במה השתמשת?, לא ממזמן התעסקתי עם CUEBASE ועם EJAY 7. לא מצאתי שום איזון בקיובייס, והאייג'י

תקע אותי באמצא טראק..

עריכה: אופס, לא ראיתי "הטראק נכתב ב- FL Studio 8 (אז אל תצפו לאיכות סאונד ברמה מקצועית)" ::)

פורסם

EJAY 7 זה חרא תוכנה.

וקיוביס זה התוכנה הכי טובה אני בספק לאיזה רמה אתה יכול להגיע בלי ללמוד אותה

פורסם
  • מחבר

Cooler-Master הבנתי, יש מצב אני ישים איזו עלייה, למרות שזה קצת נוגד את הסגנון אני חושב...

חלפינו, איך לא מצאת קיק נורמאלי מתוך 6GB :o

אם אתה ממש רוצה אני יכול לאסוף לך כמה אבל אני לא יכול להבטיח שתתלהב מהם (וזה לא יקרה היום אין לי כח :-\ )

מבחינה "מקצועית"... ב-99 הוצאתי אלבום טראנס נצחונות קקה ב-Krembo records, מלודי לערסים עם סאונד חרא, וכמה טראקים בודדים באוספים.

דפקו אותי בתשלום (4700ש"ח על "1000" עותקים, למרות שלא הוצאתי אגורה) וירדתי מכל העניין.

עכשיו עם יותר כלים ונסיון יש מצב שאני יוציא משהו אבל לא בטוח שיהיה לי עצבים...

arieljt, השתמשתי ב- FL Studio 8 (בשילוב מס' VST instruments) היא מאוד ידידותית יחסית.

EJAY זה לא רציני (אפילו לא טרחתי לנסות אותה)

Cubase זה הדבר אבל זו תוכנה מקצועית צריך לדעת לעבוד איתה. לי אישית לא נוח עם תוכנות מסוג זה.

בקשר ללינק... לא ידעתי שהוא מגביל מס' הורדות בו זמנית, נסה אולי טיפה יותר מאוחר. (אתה מכיר שרת hosting טוב יותר ?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים