עבור לתוכן

המלצה חמה (או קרה?): Wii coolers למיניהם.

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון, בגלל טמפרטורת הסביבה (והחדר שלי...), התחלתי קצת לדאוג לציוד שלי, מבחינת התחממות.

המחשב מסודר, הוא יושב בטמפסט עם 6 מאווררים, אין בעיה.

הנייד שלי לא מגיע לטמפרטורות גבוהות, אבל.... החלטתי לפנק אותו בפד קירור בכל מקרה.

והדבר האחרון, שבהתחלה לא חשבתי עליו אפילו- ה Wii שלי.

כידוע, זו לא קונסולה שמתחממת הרבה, ושנוגעים בה בזמן פעולה, היא "קצת חמה".

ובכל זאת, בחדר 30 מעלות, ו... לא בדיוק אופטימלי.

נכנסתי לאיביי, חצי דקה חיפוש, ומצאתי את מבוקשי- מתקן קירור פשוט עם מאוורר שמתלבש על הצד האחורי.

ux_a06122600ux0016_ux_c.jpg

(בדיוק כזה, לחלוטין, לא משהו "דומה"... ואגב, התרשים הפוך- הוא זורק אוויר לצד השני, לא מכניס פנימה, מן הסתם.)

הגיע היום (סה"כ 9 ימים אחרי ביצוע ההזמנה. מרשים.), הלבשתי על גב הקונסולה (יושב מעולה, למרות שזה מוצר סיני בגרוש תכנון המרחק בין הפורטים של ה USB למאוורר האחורי של ה WII מושלם.), התחלתי לשחק.

אחרי חצי שעה של משחק הלכתי לגעת בקונסולה ולבדוק אם יש אפקט כלשהו

אם קודם זה היה "קצת חמה", עכשיו זה "בקושי חמים". לא ציפיתי לאפקט ניכר יחסית מכזו שטות.....

יש פורט USB בצד (שגם עובד כמו שצריך, חיברתי את המכשיר למחשב וחיברתי אליו DOK בשביל להעביר מידע), המאוורר במתקן הזה לא רועש יותר מהמאוורר המקורי של ה WII בזמן משחק, ככה שאין רעש נוסף, ובקיצור- תועלת גדולה, כסף קטן.

חפשו אותם באיביי, מתחילים החל מ 5-6 דולר כולל משלוח (עוד דולר לביטוח....), הספציפי הזה עולה משהו כמו 8.5 אחרי משלוח וביטוח.

פורסם

תראה לי יש כלל פשוט

לא לשחק במחשב \קונסולות בשיא החום

ובנוסף גם קונסולה לחבר לאל פסק

בקשר לWII אני הרבה יותר מפחד שיום אחד ילך הDVD שלו מאשר שתלך הקונסולה

נינטנדו בדרך כלל מיצרים קונסולות מאוד אמינות

ויש לי עדיין N64 שבטח יפעל מצוין גם היום אם אני יחבר אותו

הכונן DVD מפחיד אותי כי אני מריץ דרכו הרבה משחקים

וכוננים כאלו יכולים להישחק

פורסם
  • מחבר

דיסק ניקוי פעם בחודש, הכונן לא "ישחק". כונן DVD משתמש במנוע brushless, ואין מגע פיזי בין העינית לדיסק, ככה ששום דבר לא נשחק שם, ואם תדאג לתחזוקה טובה- הכונן יחזיק עד שתהיה תקלה אלקטרונית כלשהי.

תראה לי יש כלל פשוט

לא לשחק במחשב \קונסולות בשיא החום

זה כלל אידיוטי. תשקיע 30 שקל, תקנה אחד כזה, ותוכל לשחק גם ב "שיא החום".

במדינה כמו ישראל, ש "שיא החום" בה נמשך 4 חודשים בשנה, זה ממש לא לעניין.

פורסם

קודם כל אני בדרך כלל בעבודה בשעות האלו

ושנית אם אני משחק בשעות כאלו אז אני שם מזגן רבע שעה לפני

פורסם

קרירין - אתה משועבד לפחדים של מחשב אולי.

בקונסולה שמתוכננת היטב אין שום סיבה בעולם לא לשחק כשהחדר ב30 מעלות.

בשום מכשיר שמתוכנן כראוי לא אמורה ליהיות שום בעיה.

לשים קירור למכשירים האלו זה לזרוק כסף , אם אתם נהנים - שיהיה לבריאות.

לפני כמה שנים משהו תיאר לעצמו לשים קירור לPS2? לא נכון ? ולמה ? כי זה היה בזבוז כסף אז.

סה"כ יצא הXBOX שבגלל פישול של מייקרוסופט מתחמם , זה לא אומר שצריך עכשיו ליהיות מודאג מכל מוצר.

תנו לו איוורור טוב , נקו אותו מאבק פעם ב... ואתם בסדר ...

בקשר לעינית - מיותר ביותר.

אפילו שלי הלכה עינית בPS3 , בPS2 עם כונן DVD מההשקה ארכאי ומיושן בהרבה ממה שיש היום , גם אחרי 8 שנים אין לי שום בעיה להפעיל כל משחק.

אל תצרבו משחקים (קרירין!) ולא תיהיה שום בעיה (במיוחד בדיסקים לא איכותיים).

מה שקרה לי עם העינית , רוב הסיכויים מדיסקים לא משהו צרובים שהייתי משתמש בהם לניגון DIVXים דרך הPS3 במקום להשתמש בWIFI או בדיסק חיצוני כמו שאני עושה היום (המלצה חמה ד"א ...)

ליביו

פורסם
  • מחבר

ליביו

הייתי מסכים איתך אם הקירור היה עולה סכום ניכר כלשהו

אבל שמדובר ב 20-25 שקל, אני לא רואה סיבה שלא לקנות, גם אם אין אפקט מתמשך ממשי ומדובר רק בקצת שקט נפשי. מסכים איתי?

לצערי אחרי שהלכו לי כמה מקוריים עם הסיפור שהיה פה עם השמש, אין לי ברירה אלא להשתמש בגיבויים שלהם....

אבל בשביל זה יש ורבטים :xyxthumbs:

פורסם

אתה רוצה סיבה לא להשתמש?

רעש.

מתח שנמשך בצורה קבועה מהUSB.

לגבי שקט נפשי , סבבה , מי שרוצה שיקנה , רק שלא ישתמע כאילו זה מוצר חובה , או שצריך אותו.

חוץ משקט נפשי הוא כנראה לא מעניק כלום.

בקשר לורבטים , אכן הדיסקים הכי איכותיים , אבל בשימוש גבוהה הם פשוט יקרים.

החישוב לפי 2 שקל לDVD (לא ורבטים אבל לא רע) הוא סביבות ה0.4 ש"ח לגיגה , לדיסק חיצוני זה סביבות ה0.6-0.7 (בדיסק 3.5 אינץ') , עוד הורדת מחירים אחת ואתה באותה עלות, ואם חושבים על ורבטים אתה כבר באותה עלות , אז נכון , לשימושים שלך זה לא מתאים , לשלי זה כן.

ליביו

פורסם
  • מחבר

רעש? איזה רעש? ציינתי בבירור שהמאוורר החיצוני הנ"ל לא רועש יותר מזה של ה WII במצב עבודה, רמת הרעש נותרה זהה. תאמין לי שגם אני לא סובל רעש.

בקשר לדיסק חיצוני... אנחנו מדברים פה על דברים שונים, בוא נפיל את הדיון על זה עכשיו. זה לא כ"כ קשור לנושא. ידוע לי בבירור שדיסקים איכותיים לא משתלמים כמו הארדיסק (במחיר של חבילה של 10 דיסקים DL של ורבטים כבר קונים הארדיסק 80 ג'יגה.... זה הזוי), אבל הסיפור הזה לפעם אחרת.

ואגב, ורבטים עולים 2 שקל ל DVD בודד (לא DL)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים