עבור לתוכן

מחפס מאוורר למארז ...תקציב-כ100שח

Featured Replies

פורסם

חשוב לי שיקרר כמה שיותר טוב ויחד אם זה שיהיה שקט(כמה שיותר..)

אחשו הבנתי שהנתונים שהחברות רושמות לגבי הרעש של המאווררים הוא לא אמין...נכון??

גודל המאוורר רצוי 120mm או 140mm

בכל מיקרה איזה מאוורר אתם ממליצים לי??(120mm , 140mm)

בבקה עזרו לי...

פורסם

s-flex 120mm

מאוורר מעולה,

עולה בערך 65 ש''ח.

פורסם

בהחלט כרגע המאוורר הכי טוב ומשתלם הוא מאוורר מסדרת הS-FLEX של Scythe.

ישנם כמה מאווררים אבל הבולטים בדחיפת אויר גבוהה בתמורה לרמת רעש נמוכה הם הSFF21E והSFF21F

הE פועל ב1200RPM ואילו הF ב1600RPM. אני מתכנן לקנות את שניהם בעתיד הקרוב ואני אדע אם יש הבדל רציני ברמת הרעש, אבל נכון לרגע זה עד כמה שאני יודע, לא קיים כזה דבר וה1600RPM הוא בחירה מצוינת. מעבר לזה, יתכן שהמערכת אינה שקטה עד מאוד, ומהסיבה הזו בהחלט שלא יהיה הבדל בניהם.

ולגבי שאלתך.. הנתונים אכן לא אמינים, אבל יש השוואות ברחבי הרשת שמסקרות מאווררים שונים.

פורסם
  • מחבר

בהחלט כרגע המאוורר הכי טוב ומשתלם הוא מאוורר מסדרת הS-FLEX של Scythe.

ישנם כמה מאווררים אבל הבולטים בדחיפת אויר גבוהה בתמורה לרמת רעש נמוכה הם הSFF21E והSFF21F

הE פועל ב1200RPM ואילו הF ב1600RPM. אני מתכנן לקנות את שניהם בעתיד הקרוב ואני אדע אם יש הבדל רציני ברמת הרעש, אבל נכון לרגע זה עד כמה שאני יודע, לא קיים כזה דבר וה1600RPM הוא בחירה מצוינת. מעבר לזה, יתכן שהמערכת אינה שקטה עד מאוד, ומהסיבה הזו בהחלט שלא יהיה הבדל בניהם.

ולגבי שאלתך.. הנתונים אכן לא אמינים, אבל יש השוואות ברחבי הרשת שמסקרות מאווררים שונים.

תודה רבה על התגובות!! :xyxthumbs:

אשמח אם תוכל לתת קישורים לאתרים שמפרטים מאווררים למארז(או קירורים בכללי..)\משווים בין קירורים שונים(ובפרט לגבי מאווררים למארז)

עזרתם לי מאוד!! תודה! ;D

פורסם

תכתוב בגוגל FAN ROUNDUP- יש כמה השוואות של Silent PC Review אם אני לא טועה.. ויש אחת טובה של Madshrimps.

אפשר גם FAN COMPARISON אבל זה מוצא גם הרבה דברים אחרים שלא קשורים, במיוחד השוואות בין מחירים של מאוורים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים