עבור לתוכן

X-230 או VS2421?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות מערכת אודיו למחשב. לחבר שלי יש ALTEC LANSING ATP3 והם נשמעים פשוט מעולה. אבל אני רואה שכבר לא מוכרים אותם...

בכל מקרה ראיתי בZAP הרבה אנשים שממליצים על X-230 של לוג'יטק אבל מצד שני גם הרבה שמתלוננים על זה שהסאב חזק יותר מדי.

מצד שני על הVS2421 של ALTEC LANSING לא הצלחתי למצוא ממש מידע... חוץ מזה שראיתי פה בפורום שיש להם בעיות עם ראוטרים ופלאפונים.

אז קיצר אני מחפש מערכת שתהיה איכותית בעיקר במוסיקה, ולדעתי מערכת שטובה יותר במוסיקה גם תספק את הסחורה בשאר הקטגוריות כמו סרטים וכד' (משחקים אני משחק בעיקר עם אוזניות, FPSים בעיקר).

אז מה יותר טוב? או שיש לכם המלצה לרמקולים יותר טובים בטווח המחירים הזה? (עד 350 שקל)

פורסם

VS2421 אין בכלל מה להשוות ביניהם, הלוג'יטק האלו צעצוע לעומת הVS2421.

פורסם
  • מחבר

אוקי. ומה לגבי JBL CREATURE 2? הבנתי שהם ממש עוצמתיים. רק שעולים גם 100 שקל יותר.. שווה את ההשקעה?

אני אחכה עוד טיפה לראות אם יש אנשים שיחשבו אחרת, תודה :)

פורסם

אם יש לך את הכסף למה לא?

עד 400 ש"ח הCREATURE אכן המשתלמים ביותר.

פורסם
  • מחבר

אוקי.

ועוד דילמה אחרונה שלי - מצאתי חנות שמוכרת את הATP3 ב370 ש"ח. הCREATURE עולים 390.

אני יודע שהATP3 ממש טובים כי לחבר שלי יש אותם, אז השאלה הקובעת בשבילי זה האם הCREATURE יותר טובים?

(חוץ מזה גם לא בא לי להיות מעתיקן ולקנות אותו דבר כמו לחברים ::) )

פורסם

את הATP3 שמעת אצל חבר שלך.

הקרייצי'ס נמכרים בבאג, ושם אתה יכול לבקש מהמוכר שישמיע לך אותם.

פורסם
  • מחבר

אממ טוב תודה על העצה, אני אראה אם אפשר לשמוע אותם פה באשקלון בסניף של באג. (למשהו לא זכור לי שהיה שם חדר אודיו..)

פורסם

אין חדר אאודיו, אבל הדגם תצוגה על המדף בר הפעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים