עבור לתוכן

עזרה| קירור למעבד תושבת 775 - תקציב עד 150 שקל. זקוק לתשובה מהירה.

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא עושה שום OC או שאתה עושה OC קטן, אתה יכול להשאר עם קירור סטוק הוא עושה את העבודה היטב. או שאתה יכול לקחת Freezer 7 Pro אם אתה מאלו שמתעקשים לקנות משהו. כעיקרון מבחינת טמפ' ורעש הפריזר וקירור סטוק של אינטל הם די באותה רמה ולכן אין שום סיבה להשקיע 100ש"ח בקירור נוסף (פריזר). שני הקירורים האלו יכולים להחזיק אותך היטב גם עם OC בינוני.

ואם אתה עושה OC רציני, אז אתה יכול לנצל את כל התקציב שלך ולקחת Vendetta למשל או V1 או BT VX..

עוד דבר שחשוב לציין. כשרוצים לקנות סתם קירור למעבד אז פשוט קונים, אבל אם אתה רוצה את זה בשביל OC, אז חבל סתם לקנות ואולי בסוף אתה תדלק על התחום ותרצה להפציץ עוד יותר.. אז מה שעושים זה קוראים מדריכים כתבות מאמרים בנושא.. מתחילים את תהליך האוברקלוקינג, וכשמגיעים לנקודה בה הטמפ' היא הדבר המגביל היחיד, אז קונים קירור מתאים. ובשלב הזה כבר אתה תדע עד כמה בערך אתה רוצה לקחת את הOC.

פורסם

נחמד מאוד ארתור שאתה מביע את דעתך, אבל בעולם האמיתי לא קונים דברים כי לדעת מישהו הם 'הכי טובים'.

נכון לרגע זה אין ביקורות של הקירור הזה ואין השוואות בינו לבין אחרים וקצת לא קל להשוות אותו לקירורים אחרים.

מה שבטוח, בד"כ אנשים שלא עושים OC או שעושים משהו בינוני לא צריכים יותר מקירור סטוק או מקסימום לקחת קירור כמו פריזר 7. ואם עושים משהו רציני אז התקציב צריך לעלות לאיזור הTUNIQ וכל שאר הידידים.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע ועל העזרה!

אז נראה לי אני יקח את הפריזר 7 פרו כי לא נראה לי שאני יעשה OC כל עוד הלוח הזה ברשותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים