פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים שלום אנשים,קיבלתי ידיעה משמחת שידידה שלי יכולה לקנות דרך אינטל מעבד אקסטרים די בזול .הבעיה שרק לפני שלושה שבועות קניתי את ה Q9550 ואני לא סגור אם זה שדרוג ראוי(יאללה מחלה ממכרת השדרגת הזאת)בכל אופן האופציות הן:QX9775² 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop QX9770 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop Intel® Core 2 Extreme Processor QX9650 Intel® Core 2 Extreme Processor QX6850אני לא סגור בדיוק על המחירים אבל זה בערך חצי...השאלה אם זה שדרוג ראוי.המפרט שלי כאן בצד .הוספתי מערכת קירור מים מבוססת על D TEK ורדיאטור משולש.משאבה של SWIIFTECH המוכרת והטובה.קדימה אנשים....כדאי?הלוח לא יהיה צוואר בקבוק לסדרה 7?
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר אם השדרוג הוא בחצי מהעלות, אז ממש לא כדאי.חוץ מזה מהם השימושים שלך?בוא נגיד שאם אני אמכור את המעבד שלי ה Q9550 כחדש במחיר הוגן של 1200-1300 שקל.אני יכול להוסיף עוד 1000 שקל ולקבל את אחד מהסדרות ה"נמוכות" של האקסטרים...נשמע טוב?
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים חבל על הכסף - עם קירור מים תוכל להגיע לביצועים טובים עם Q9550 ...(אני לא הייתי קונה מעבד יד שנייה... )
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים בכל אופן האופציות הן:QX9775² 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop זה לא אופציה מבחינתך התאימות של המעבד הזה הוא ללוח מאוד מסוים(DX5400) עם DUAL-SOCKET http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=458896&familyID=1&culture=en-US
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר חבל על הכסף - עם קירור מים תוכל להגיע לביצועים טובים עם Q9550 ...(אני לא הייתי קונה מעבד יד שנייה... )דבר ראשון- המעבד שאני קונה הוא חדש דנשדש.לגבי המעבד שלי- מדובר על מעבד חדש,יתרה מזאת לפני שאני אמכור אני אבקש "תעודת תקינות" מצד היבואן.תתפלאו אם קצת יצירתיות אפשר להוציא דבר כזה.אז אני מבין שאין מה לכוון לסדרה 7 בגלל חסור תאימות הלוח אלא רק ל: Intel® Core 2 Extreme Processor QX9650Intel® Core 2 Extreme Processor QX6850איזה עדיף מבינהם?האם השיפור מול ה Q9550 הוא ממשי?
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר התכוונתי למעבד שלך, שהוא כבר יד שניה ;D אני מאחל לי ולך שאם נקנה פעם משהו יד שניה שזה יהיה במצב הזה- אולי 10 שעות עבודה ללא OC ללא כלום. כפי שאמרתי-הנושא שלקבל "תעודת תקינות" מצד היבואן אפשרית,לכן אין שום בעיה אם זה... אבל אני יכול להבין שיש כאלה שהם אנטי יד שניה ומעדיפים להריח את הריח של הקופסא
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים אני מאחל לי ולך שאם נקנה פעם משהו יד שניה שזה יהיה במצב הזה- אולי 10 שעות עבודה ללא OC ללא כלום. כפי שאמרתי-הנושא שלקבל "תעודת תקינות" מצד היבואן אפשרית,לכן אין שום בעיה אם זה... אבל אני יכול להבין שיש כאלה שהם אנטי יד שניה ומעדיפים להריח את הריח של הקופסא כן, במקרה שלי זה מדוייק... לא כולם כמוני - אני תמיד קונה חדש, לא משנה מה "הריח הזה" של חדש מהקופסא - אני מקוה בשבילך שתמצא לקוח שיקנה ממך את המעבד... אין לי ספק שהמעבד שאתה מעוניין לקנות יהיה חדש עם הקופסא וכו' בכל מה שקשור לחומרה, אני לא קונה אפילו BULK , תמיד RETAIL באריזה ובודק בשבע עיניים "שהניילונים" של החומרה לא נפתחו מעולם (יש דרכים לבדוק זאת בעין בוחנת במיוחד..) תמיד יהיה מישהו שישמח לקנות מציאה במחיר טוב .
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים שתי נקודות,1. המציאות היא, שאם לא תפחית כ20-25 אחוז ממחיר המעבד, יהיה לך קשה למצוא קונה.2. אין סבה להוציא כמה מאות שקלים על השדרוג הזה. זה לא כדאי, גם אם המחיר המקורי הוא פי כמה יותר יקר.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים מחבר שתי נקודות,1. המציאות היא, שאם לא תפחית כ20-25 אחוז ממחיר המעבד, יהיה לך קשה למצוא קונה.2. אין סבה להוציא כמה מאות שקלים על השדרוג הזה. זה לא כדאי, גם אם המחיר המקורי הוא פי כמה יותר יקר.מצד אחד אני שמח שהמעבד שלי הוא טוב דיו והדגמים האלה של האקסטרים לא מהווים צידוק לשידרוג.השאלה אם מסתכלים בהיבט של OC האם יש הבדל מהותי בין היכולות?לכמה אפשר לקחת את ה Q9550 לעומת ה QX6850 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.