עבור לתוכן

הכבל של הכבלים תמיד עושה לי בעיות חיבור.איך פותרים זאת אחת ולתמיד?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שהיה לי בעיית עוצמות ובדיקה של הטכנאי 40 זה מצוין הוא אמר

אבל אתה תראה לבד, אם האינטרנט רץ חלק אין ניתוקים המודם לא נופל

אז זה בסדר

ואמרתי לך שאפשר יותר זול :)

פורסם
  • מחבר

סבבה.

תודה רבה לך ולכולם פה! אתם 10.

פורסם

1. הלוחץ הוא לא ברמה גבוהה - עושה את העבודה אבל הראש לא יושב חזק - בעיקר בכבלי YES

2. כל ערוץ יושב על תדר בודד (יותר נכון כמה ערוצים יושבים על תדר בודד)

3. אל תאמין למה שהטכנאי אומר - לפעמים הוא מנסה להתחמק מעבודה - בעיקר טכנאי HOT !

4. אין קשר בין המודם לטלוויזיה - הם בתחום תדרים שונה - יכול להיות שהמודם תקין אבל הטלוויזיה לא !

5. איכות התמונה לא נפגעת אלא יש סוג של תקיעות - "מיקרובלוקים" בעגה המקצועית

6. ב- HOT יש להימנע ככל האפשר מהוספת מגבר/מנחת - פוגע מאוד באיכות השידור

7. אין כזה דבר "ערוץ רגיש" - תלוי באופי התקלה - ערוץ 3 הוא בתחום תדר מסויים שבו רוב התקלות משפיעות

פורסם
  • מחבר

ליאור,הטלויזיה שלי תקינה לחלוטין.אין איתה כל בעיה.

אכיות התמונה נפגעת רק בעיקר כשאין לי הוט דיגיטלי.אין לי דיגיטלי ולכן רק בערוץ 3 זה ככה מטושטש קצת.אין לי ממיר.

והמיקרובלוקים לפי דעתי יהיו רק אם יש לי ממיר כי רק אז האות יהיה דיגיטלי. ואין לי "תקיעות".

זה לא הגיוני לגבי שאתה אומר שאין להוסיף מגבר בהוט. הם בעצמם עושים את זה! אז למה הוא נועד בדיוק?

יותר נכון גם ערוץ 3 וגם הקהילתי (שאני חושב שהטוא בכלל ערוץ הכי גרוע שיש מבחינת איכות).

פורסם

טלוויזיה תקינה - אינטרנט לא - מחזק את מה שאמרתי במשפט 4

אין כזה דבר HOT דיגיטלי - כל HOT אנאלוגי (תשתית) מלבד הממיר (אנאלוגי ישן, דיגיטלי חדש) - זה חרטא - הממיר הוא דיגיטלי - יענו, מקבל אות אנאלוגי, הממיר הופך אותו לדיגיטלי ואח"כ שוב לאנאלוגי ולטלוויזיה

מיקרובלוקים מתרחשים רק בממיר דיגיטלי - תופעה דיגיטלית (מאופיינת בתקיעות תמונה ובסאונד)

טכנאי HOT מוסיפים בעצמם מגבר - מחזק את מה שאמרתי במשפט 3 - הפיתרון הוא לא להוסיף מגבר אצלך בדירה אלא בכניסה לבניין (אלא אם כן אתה בווילה אז בכניסה הראשית לבית)

המגבר נועד להקל על עבודתם ולא לחפש את הכניסה הראשית

ערוץ 3 והקהילתי יושבים באותו תחום תדרים - מחזק את מה שאמרתי במשפט 2

פורסם

אין קשר בין המודם לטלוויזיה - הם בתחום תדרים שונה - יכול להיות שהמודם תקין אבל הטלוויזיה לא !

אם אתה מדבר על המודם של האינרנט או ראוטר

אז יש קשר רק אם הם יוצאים מאותו נקודה

לא בכל תשתית במיוחד של הוט עושים את ההפרדה הזאת מראש

זה יותר עבודה

והיום אולי הם למדו מטעויות שלהפריד מהתחלה למקרה שירצו אינטרנט כי זה יוצר בעיות

במקרה שיש בעיות עוצמה

במידה והם נפרדים באמת איכות השידור לא צריכה להפגם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים