עבור לתוכן

מה לעשות עם חברה ל-3חודש?

Featured Replies

פורסם

כדי שהיא תצתרך להסחב עם הפרחים כל היום?

פרחים הם בדרך כלל רעיון רע. אלא אם אתה בא אליה הבייתה או שיש לך רכב.

ואי אתמול אני חגגתי שלוש חודש עם החברה :) לגמרי שכחנו.חהחה עכשיו התקשרתי להזכיר לה את זה

וואאאי זה היה ארבע :) אופס... בכל מקרה כשאוהבים אז החודשים לא חשובים. וגם השנים לא קריטיות.

חבילת שוקולד קטנה של מקס ברנר אולי?

• תגובות 53
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כדי שהיא תצתרך להסחב עם הפרחים כל היום?

פרחים הם בדרך כלל רעיון רע. אלא אם אתה בא אליה הבייתה או שיש לך רכב.

ואי אתמול אני חגגתי שלוש חודש עם החברה :) לגמרי שכחנו.חהחה עכשיו התקשרתי להזכיר לה את זה

וואאאי זה היה ארבע :) אופס... בכל מקרה כשאוהבים אז החודשים לא חשובים. וגם השנים לא קריטיות.

חבילת שוקולד קטנה של מקס ברנר אולי?

יקר מידי. אף בחורה לא שווה את זה.

פורסם

אחי

עזוב אותך מלציין תאריכים

תכניס לה לראש שאתם לא בתחרות מול אף אחד

ואין טעם לספור ולהוכיח ששרדתם מספר כלשהוא של חודשים/שנים

אתם ביחד וזהו

למה לחגוג תאריכים חסרי חשיבות ?

עדיף לחגוג בספונטניות...

פורסם

מחזק.

למה היא צריכה לקבל מתנה? למה שאתה לא תקבל מתנה? שהיא תשבור את הראש. אתה פה הפרס. אתה איכות. לא מתאים לה שתלך להזדווג עם ערס במועדון.

אתה וכל ה"יודעים"

אני מסכים שלא צריך להתרפס ולקבור את הרצונות אבל לא צריך להתנהג ככה

התנהגות כזאת שבאה בחוסר טבעיות (כי אני מניח שאתה לא בן אדם מתנהג כמו זבל לחברים שלו) כמה שתיהיה טובה היא פחות מושכת מטבעיות

כל בת שכדי לרצות אותי אני אצטרך להתנהג אליה כמו חרא - היא לא לרמה שלי ולא בשבילי

פורסם

פותח הת'רד אתה ילד קטן, ועוד כמה דברים שאני לא יכתוב,

עצם העובדה שאתה שואל שאלה כזו מראה על איכות הקשר בינך לבין חברתך,

בעולם הנורמלי, שאנשים נמצאים בזוגיות, הם מכירים אחד את השני ויודעים מה הם אוהבים,

כנראה שבמקרה שלך זו איזושהי זוגיות לא אמיתית שנובעת מסיבות שאני לא מכיר.

אתן לך דוגמא, האקסית שלי אהבה מאוד את אליס אין צ'יינס, ויום אחד התחשק לי לקנות לה את האנפלאגד,

לא קניתי אותו כי הייתי "צריך", או כי עבר איזשהו פרק זמן ש"מצריך" לקנות מתנה, פשוט רציתי לקנות לה סתם התחשק לי

וכמובן שידעתי כמה שהיא תאהב את זה,

בלי קשר לשלושה חודשים, בלה בלה בלה,

הDVD עלה לי 90 שקל, (לא שאני עושה חשבון לכסף) ומבחינתה זה היה הדבר הכי מדהים בעולם,

אפילו עם הייתי קונה לה כל דבר אחר בכל מחיר אחר זה לא היה מרגש אותה כמו שקניתי לה את הDVD

וכמובן שזה דבר שישאר אצלה לתמיד והיא תמיד תזכור אותי.

אז בוא נפסיק עם הילדותיות הזו, ואו שנמצא חברה שאנחנו יודעים מה היא אוהבת, או שלא נזיין את השכל בפורום

המשך יום טוב

פורסם
:goodposting:
פורסם

וכמובן שזה דבר שישאר אצלה לתמיד והיא תמיד תזכור אותי.

תעזוב DVD, היום היא אוהבת אליס אין צ'יינס ומחר היא כבר קצת יותר מבוגרת והופכת להיות מכורה לאוסף של יהורם גאון, שלא לדבר שלמדיה עצמה יש תוחלת חיים מוגבלת (לפחות היית קונה לה וויניל).

הדבר היחיד שנשאר תמיד אצל בחורות ותמיד מזכיר אותך זה יהלומים, בטבעת, בשרשרת, בעגילים או בצמיד. יהלומים אמיתיים, לא איזה זירקוניום עלוב. כמובן שיהלום זה דבר יקר ודוגמית בגודל של פשפש עולה אלפיים ש"ח (והמחיר עולה אקספוננציאלית ביחס לגודל), אבל מה לא עושים בשביל לשמח את האישה שאיתך...

פורסם

יהלומים?

אם החברה שלו היא כמו חברה שלי, היא הייתה תולה אותו על בזבוז הכסף המשווע...

חברה שלי כמעט רצחה אותי כשקניתי לה שרשרת יפה שנראית ממש יקרה (למרות שהיא לא יקרה מדי) שסתם החלטתי לקנות כשראיתי אותה בחנות (לא היה שום אירוע מיוחד).

פורסם

תעזוב DVD, היום היא אוהבת אליס אין צ'יינס ומחר היא כבר קצת יותר מבוגרת והופכת להיות מכורה לאוסף של יהורם גאון, שלא לדבר שלמדיה עצמה יש תוחלת חיים מוגבלת (לפחות היית קונה לה וויניל).

הדבר היחיד שנשאר תמיד אצל בחורות ותמיד מזכיר אותך זה יהלומים, בטבעת, בשרשרת, בעגילים או בצמיד. יהלומים אמיתיים, לא איזה זירקוניום עלוב. כמובן שיהלום זה דבר יקר ודוגמית בגודל של פשפש עולה אלפיים ש"ח (והמחיר עולה אקספוננציאלית ביחס לגודל), אבל מה לא עושים בשביל לשמח את האישה שאיתך...

כנראה שהיא לא ילדה בת 16 אלא בת 22 שבאמת אוהבת את הלהקה,

בוא נגיד שהיא הרבה הרבה הרבה יותר שמחה מהדיסק מאשר אם הייתי מביא לה יהלום,

אם כל הנשים שאתה מכיר מרוצות רק מדברים יקרים ונוצצים אז אני דיי מרחם עליך.

בקיצר עדיין לא הבנתי עם כל הפוסט הזה היה בצחוק או ברצינות...

פורסם

הייתי חצי סרקסטי. וגיל 22 זה עדיין שוליי גיל ההתבגרות.

אבל ברצינות, ברור לך שדיסק זה לא בדיוק משהו שנשאר כל החיים, כנ"ל תכשיטי כסף זולים וכו'. המתנות היחידות ששורדות את מבחן הזמן הן תכשיטי זהב ויהלומים (אצל גברים המקבילה היא איזה רולקס נחמד). לזה התכוונתי, לא לזה שזה הדבר היחיד שמרצה את אשתי או כל בחורה רצינית אחרת.

פורסם

אוקי ניצחת, לא לכל החיים, רק ל50 שנה

:kopfpatsch:

מצבך קשה אחי..

פורסם

תראו אני לא יודע מה איתכם בקניית דברים יקרים

אבל אני קניתי לחברה הקודמת שלי שרשרת זהב לבן שנראית ממש טוב ובושם של היפנוטיק ב 500 שקל ואז היא זרקה אותי.

פורסם

תראו אני לא יודע מה איתכם בקניית דברים יקרים

אבל אני קניתי לחברה הקודמת שלי שרשרת זהב לבן שנראית ממש טוב ובושם של היפנוטיק ב 500 שקל ואז היא זרקה אותי.

:screwy: :screwy: :screwy:

איזה כפויית טובה!

פורסם

סתם נראה לך?

נתתי לה בשיגול ואז אמרתי לה שלום.

חחחחחחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים