פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים כדי שהיא תצתרך להסחב עם הפרחים כל היום? פרחים הם בדרך כלל רעיון רע. אלא אם אתה בא אליה הבייתה או שיש לך רכב. ואי אתמול אני חגגתי שלוש חודש עם החברה לגמרי שכחנו.חהחה עכשיו התקשרתי להזכיר לה את זה וואאאי זה היה ארבע אופס... בכל מקרה כשאוהבים אז החודשים לא חשובים. וגם השנים לא קריטיות. חבילת שוקולד קטנה של מקס ברנר אולי?
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים כדי שהיא תצתרך להסחב עם הפרחים כל היום? פרחים הם בדרך כלל רעיון רע. אלא אם אתה בא אליה הבייתה או שיש לך רכב. ואי אתמול אני חגגתי שלוש חודש עם החברה לגמרי שכחנו.חהחה עכשיו התקשרתי להזכיר לה את זה וואאאי זה היה ארבע אופס... בכל מקרה כשאוהבים אז החודשים לא חשובים. וגם השנים לא קריטיות. חבילת שוקולד קטנה של מקס ברנר אולי? יקר מידי. אף בחורה לא שווה את זה.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים אחי עזוב אותך מלציין תאריכיםתכניס לה לראש שאתם לא בתחרות מול אף אחדואין טעם לספור ולהוכיח ששרדתם מספר כלשהוא של חודשים/שניםאתם ביחד וזהולמה לחגוג תאריכים חסרי חשיבות ?עדיף לחגוג בספונטניות...
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחזק. למה היא צריכה לקבל מתנה? למה שאתה לא תקבל מתנה? שהיא תשבור את הראש. אתה פה הפרס. אתה איכות. לא מתאים לה שתלך להזדווג עם ערס במועדון. אתה וכל ה"יודעים" אני מסכים שלא צריך להתרפס ולקבור את הרצונות אבל לא צריך להתנהג ככה התנהגות כזאת שבאה בחוסר טבעיות (כי אני מניח שאתה לא בן אדם מתנהג כמו זבל לחברים שלו) כמה שתיהיה טובה היא פחות מושכת מטבעיות כל בת שכדי לרצות אותי אני אצטרך להתנהג אליה כמו חרא - היא לא לרמה שלי ולא בשבילי
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים פותח הת'רד אתה ילד קטן, ועוד כמה דברים שאני לא יכתוב,עצם העובדה שאתה שואל שאלה כזו מראה על איכות הקשר בינך לבין חברתך,בעולם הנורמלי, שאנשים נמצאים בזוגיות, הם מכירים אחד את השני ויודעים מה הם אוהבים,כנראה שבמקרה שלך זו איזושהי זוגיות לא אמיתית שנובעת מסיבות שאני לא מכיר.אתן לך דוגמא, האקסית שלי אהבה מאוד את אליס אין צ'יינס, ויום אחד התחשק לי לקנות לה את האנפלאגד,לא קניתי אותו כי הייתי "צריך", או כי עבר איזשהו פרק זמן ש"מצריך" לקנות מתנה, פשוט רציתי לקנות לה סתם התחשק ליוכמובן שידעתי כמה שהיא תאהב את זה,בלי קשר לשלושה חודשים, בלה בלה בלה,הDVD עלה לי 90 שקל, (לא שאני עושה חשבון לכסף) ומבחינתה זה היה הדבר הכי מדהים בעולם, אפילו עם הייתי קונה לה כל דבר אחר בכל מחיר אחר זה לא היה מרגש אותה כמו שקניתי לה את הDVDוכמובן שזה דבר שישאר אצלה לתמיד והיא תמיד תזכור אותי.אז בוא נפסיק עם הילדותיות הזו, ואו שנמצא חברה שאנחנו יודעים מה היא אוהבת, או שלא נזיין את השכל בפורוםהמשך יום טוב
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים וכמובן שזה דבר שישאר אצלה לתמיד והיא תמיד תזכור אותי.תעזוב DVD, היום היא אוהבת אליס אין צ'יינס ומחר היא כבר קצת יותר מבוגרת והופכת להיות מכורה לאוסף של יהורם גאון, שלא לדבר שלמדיה עצמה יש תוחלת חיים מוגבלת (לפחות היית קונה לה וויניל). הדבר היחיד שנשאר תמיד אצל בחורות ותמיד מזכיר אותך זה יהלומים, בטבעת, בשרשרת, בעגילים או בצמיד. יהלומים אמיתיים, לא איזה זירקוניום עלוב. כמובן שיהלום זה דבר יקר ודוגמית בגודל של פשפש עולה אלפיים ש"ח (והמחיר עולה אקספוננציאלית ביחס לגודל), אבל מה לא עושים בשביל לשמח את האישה שאיתך...
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים יהלומים?אם החברה שלו היא כמו חברה שלי, היא הייתה תולה אותו על בזבוז הכסף המשווע...חברה שלי כמעט רצחה אותי כשקניתי לה שרשרת יפה שנראית ממש יקרה (למרות שהיא לא יקרה מדי) שסתם החלטתי לקנות כשראיתי אותה בחנות (לא היה שום אירוע מיוחד).
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים תעזוב DVD, היום היא אוהבת אליס אין צ'יינס ומחר היא כבר קצת יותר מבוגרת והופכת להיות מכורה לאוסף של יהורם גאון, שלא לדבר שלמדיה עצמה יש תוחלת חיים מוגבלת (לפחות היית קונה לה וויניל). הדבר היחיד שנשאר תמיד אצל בחורות ותמיד מזכיר אותך זה יהלומים, בטבעת, בשרשרת, בעגילים או בצמיד. יהלומים אמיתיים, לא איזה זירקוניום עלוב. כמובן שיהלום זה דבר יקר ודוגמית בגודל של פשפש עולה אלפיים ש"ח (והמחיר עולה אקספוננציאלית ביחס לגודל), אבל מה לא עושים בשביל לשמח את האישה שאיתך...כנראה שהיא לא ילדה בת 16 אלא בת 22 שבאמת אוהבת את הלהקה,בוא נגיד שהיא הרבה הרבה הרבה יותר שמחה מהדיסק מאשר אם הייתי מביא לה יהלום,אם כל הנשים שאתה מכיר מרוצות רק מדברים יקרים ונוצצים אז אני דיי מרחם עליך.בקיצר עדיין לא הבנתי עם כל הפוסט הזה היה בצחוק או ברצינות...
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים הייתי חצי סרקסטי. וגיל 22 זה עדיין שוליי גיל ההתבגרות.אבל ברצינות, ברור לך שדיסק זה לא בדיוק משהו שנשאר כל החיים, כנ"ל תכשיטי כסף זולים וכו'. המתנות היחידות ששורדות את מבחן הזמן הן תכשיטי זהב ויהלומים (אצל גברים המקבילה היא איזה רולקס נחמד). לזה התכוונתי, לא לזה שזה הדבר היחיד שמרצה את אשתי או כל בחורה רצינית אחרת.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים תראו אני לא יודע מה איתכם בקניית דברים יקריםאבל אני קניתי לחברה הקודמת שלי שרשרת זהב לבן שנראית ממש טוב ובושם של היפנוטיק ב 500 שקל ואז היא זרקה אותי.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים תראו אני לא יודע מה איתכם בקניית דברים יקרים אבל אני קניתי לחברה הקודמת שלי שרשרת זהב לבן שנראית ממש טוב ובושם של היפנוטיק ב 500 שקל ואז היא זרקה אותי. :screwy: איזה כפויית טובה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.