פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים בשעה טובה החלטתי איזה מסך אני רוצה - DELL FP2007 הזמנתי את המסך ולאחר ציפייה לא קצרה קיבלתי אותו. התכוננתי נפשית : למצב של פיקסל בודד שרוף (בחנות אמרו שמעל 1 הם מחליפים) חיברתי את המסך ומהר מאוד חשכו עיניי :'( מקום גדול וברור למטה בצד שמאל בצבע אפור כהה. זה לא לכלוך על המסך. מדידה גסה עם סרגל מראה משהו בסדר גודל של 1.5mm x 0.5mm שלפי חישוב שלי זה 12 פיקסלים סמוכים שרופים ! צירפתי תמונה. מישהו יכול לעזור באבחנה ? מה עושים ? אני גר בחיפה והחנות במרחק שעתיים נסיעה
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים בהתחלה חשבתי שזה הפלאש ולא הבנתי למה אתה מתכוון ><זאת נראית כמו מכה רצינית שהמסך חטף
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר הלבן באמצע זה באמת הפלש.קצת קשה לראות אבל אני מתכוון לאמצע החלק השמאלי של המסך למטה.זה מלבן אפור של 1.5 על 0.5 מ"מ.זה נקרא אזור שרוף או אזור אפור? כשאני מכבה את המסך ומדליק אותו אני רואה את זה ישר
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים אם אתה מתכוון לנקודה השחורה בצד שמאל למטה, זה נראה באמת כמו פיקסלים שרופים.אם אתה מתכוון לשינוי בגוון צבע בצדדים, זאת זליגת אור
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר כן. אני רואה את זה בכל הצבעים.האם זו בעיה שכיחה שכל כך הרבה פיקסלים סמוכים הם שרופים?האם זה משהו שאני אמור לחיות איתו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.