עבור לתוכן

עזרה בשדרוג הלוח... עד 400 ש"ח עדיף פחות

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. זה המפרט שלי...

Asus P5RC-LA (Agena)

DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz

Hexon 1GB DDR2-667(333) x2

NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)

WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE)

WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE)

LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW)

SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM)

Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC

Edimax Wireless Lan Card PCI 802.11G 54Mbit

19" NEC MultiSync 90GX2

אני די מרגיש שהלוח אם תוקע אותי...

הבנתי מחבר שיש לו FSB די נמוך שאני לא בדיוק אומר מה זה אומר..

וגם מריץ את הזכרונות במהירות איטית..

מה גם שאפשר לשים עליו רק 2 GB סה"כ כמו שכבר יש לי..וחשבתי בעתיד לשפר גם את זה..

המעבד לא תמיד פועל על 3000 = 15x200 אלא 2400 = 12x200... בEVEREST זה קופץ בין שניהם..

שמן הסתם זה לא צריך להיות ככה..

ורשום לי שהזכרונות פועלים ב SINGLE... שאני יודע ש DDR2 צריך לעבוד ב DUAL... או שתקנו אותי..

חשבתי אולי לשדרג ללוח חדש

כך שאנצל את הזכרונות במלואם.. ואל להוסיף לפחות עוד 2 GB ל 4....כמובן במקסימום מהירות..

שהמעבד יעבוד במקסימום שלו וכמו שצריך....

אני די מרוצה מהGEFORCE 8500 GT שלי.,,,

רציתי לדעת אם אפשר לעשות לו SLI עם עוד כרטיס ואם בכלל שווה לחשוב על SLI עם כרטיס כזה..

אם כן אשמח לעצות שיכלילו גם את זה בלוח...

לגבי ספק אני בלי קשר קונה אחד חזק 450W + של אחת החברות המובילו.. אני מתלבט כרגע איזה...

אז קחו בחשבון שיש ספק טוב..

אשמח לשמוע על לוחות מומלצים..

כרגע נראה לי ה GA-EP31-DS3.. אבל סתם דעה שלי...

פורסם

אני לא חושב שכדאי לך לשדרג את הלוח, לוח זה דבר שלא משדרגים בדרך כלל. לוח חדש לא יתן לך שום דבר. כדאי לך לנסות למשוך כמה שיותר עם המפרט שלך.

דבר נוסף, בשביל לעשות SLI אתה צריך לוח עם תמיכה בSLI.

אם אתה משתמש בXP אז 2 גיגה יהיה לך בסדר גמור.

פורסם

הלוח הזה לא מופיע באתר של ASUS, אבל כן מצאתי את המפרט שלו באתר של HP (אני מניח שהמחשב כולו הוא של HP, כחבילה שלמה):

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c00587163

בהתחשב בעובדה שיש לך פנטיום D, שעובד ב FSB של 800MHz והלוח שלך תומך ב FSB של עד 800MHz, אז אין לך בעיה בכלל.

בקשר למכפלה של המעבד שקטנה כל הזמן - אני מניח שזה כדי לחסוך בצריכת חשמל ולייצר פחות חום כאשר המעבד לא עושה כלום (זה קיים בכל המחשבים מהשנים האחרונות, אבל תסתכל בחוברת של הלוח שלך כדי להיות בטוח ב 100% שזה הגורם, כי הלוח שלך לא קיים רשמית באתר של ASUS).

בקשר לזיכרון - כתוב בפירוש: Single-channel memory architecture, כלומר הלוח הזה עובד רק עם ערוץ זיכרון אחד (SINGLE), כלומר אין תמיכה בערוץ כפול.

בנוסף, אתה מוגבל לכמות זיכרון מקסימלית של 2GB, ול 2 מודולי זיכרון בלבד. תבדוק איזה זיכרון מותקן אצלך - אם יש לך 2 מודולים, אז כדי להרחיב ל 2GB, אתה תצרך לקנות 2 מודולי זיכרון של 1GB כל אחד, ולהסיר את הזיכרון הקיים. אם יש לך מודול זיכרון אחד, אז תצטרך לקנות רק מודול זיכרון אחד של 1GB. בכל מקרה, מומלץ לבדוק בחוברת של הלוח האם יש בעיות עם זיכרונות מסויימים.

בקשר ל SLI - כמובן שאין בלוח הזה. למעשה, יש לך כרטיס מסך מובנה וחריץ PCI-E X16 אחד.

אם אתה מתעקש לקנות לוח חדש ב 400 ש"ח, אז יש את ה P35-DS3L של GIGABYTE (הוא לא כולל כרטיס מסך מובנה).

באופן כללי, אם המחשב שלך מספק אותך, אז אין לך מה לשדרג אותו. אם אתה כן רוצה לשדרג, אז כדאי שתדע שבאופן כללי המחשב שלך הוא דיי חלש (יחסית לסטנדרטים של היום) - הלוח דיי מיושן, המעבד, למרות היותו כפול ליבה, הוא מדור אחד אחורה, כמות הזיכרון קטנה, וכרטיס המסך דיי חלש. שאר החלקים הם דיי בסדר, ואין צורך להחליף אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים