פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר שנייה אולי לא עשיתי משהו נכון! אתה אומר שאצלך זה לא ככה אז בוא נראה איפה הטעות שלי!יש לי עכשיו רק את האדמיניסטרייטור ומשמתש אחד שהוא מנהל המחשב ולו אין סיסמא.אולי אני צריך לשים לו סיסמא? אולי צריך לבטל אחד מהשניים?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אתה צריך לעשות בדיוק מה שאמרתי לךיותר מזה אי אפשר להיות ברורבפעם ה-100תקבע סיסמא ל-administrator ותבטל את ה-guestחוץ מזה אל תיגע בכלוםלא לבטל שום דבר אחר ולא לשנות שום דבר אחרומי אמר שאצלי זה לא ככההקטע שהוא רושם אוטומטי ביוזר את ה-guest ואין אפשרות לשנות זו תופעה שכבר ניתקלתי בה וממש אין לי שמץ מה גורם להבמחשב השני שלי זה גם לא נותן לשנות את היוזר וזה עובד יופי
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר עשיתי בדיוק מה שאמרת לי, ועדיין מופיע לי המסך, עכשיו הנט סנד לא עובד הוא רושם שהוא לא מוצא את הדרך שסימנתי לו.למה אצלי זה שונה מאצלך? מה ההבדל???!
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר בNET USE הוא רושם שהסיסמא לא נכונה או שהשם לא נכון למרות שבדקתי וזה הסיסמא והאיי פי!
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מסיבה לא ברורה, אין אצלי ב"ניהול מחשב" את האפשרות של המשתמשים (כמו שמופיע בצילום המסך).מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?בשביל לעשות סיסמה נפרדת לתיקיה או כונן, אני חייב שתהיה לי גרסת pro?תודה!
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים ריסט לשני המחשביםאם זה לא עוזר לא יודע מה להגיד לךכנראה שלא עשית משהו כמו שצריךאני נכנע
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מסיבה לא ברורה, אין אצלי ב"ניהול מחשב" את האפשרות של המשתמשים (כמו שמופיע בצילום המסך).מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?יש לך XP Home ככה שאין לך אפשרות לשלוט על זה...
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר שנייה, אצלך יש בכלל סיסמא למשתמש הראשי? אני לא מדבר על האדמיניסטרייטור.ועשיתי הכל בדיוק כמו שאמרת.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אם מה שאתה מתכוןן זה סיסמא ליוזר שדרכו אני נכנס למחשב (במקרה שלך היוזר Ohad) אז אין צורך בסיסמא (אצלי יש מחשב אחד עם סיסמא ומחשב שני בלי סיסמא)
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר אתה לא יכול להסביר איך זה יכול להיות שאצלי זה לא עובד? אז הברירה היחידה שלי היא להחזיר את הגסט חזרה??איך זה יכול להיות שזה קורה דווקא לי!?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אם באמתר עשית הכל כמו שאמרתי לך ולא טעית ביוזר ניים או בסיסמא תנסה לעשות על שני המחשביםmy computertoolsfolder optionsviewהכי למטה יש אפשרותuse simple file sharingתעיף את ה-V ליד זה(תתרגם את זה לעברית ותנסה הפעם להגיע למקום הנכון ולא להגיד לי שאין אפשרות כזאת)אם זה לא עוזר תחזיר את ה-guest
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר אם באמתר עשית הכל כמו שאמרתי לך ולא טעית ביוזר ניים או בסיסמא תנסה לעשות על שני המחשבים my computer tools folder options view הכי למטה יש אפשרות use simple file sharing תעיף את ה-V ליד זה (תתרגם את זה לעברית ותנסה הפעם להגיע למקום הנכון ולא להגיד לי שאין אפשרות כזאת) אם זה לא עוזר תחזיר את ה-guest וואלה אחי, טובה שציינת את זה! עשיתי את זה בשני המחשבים ואחרי ריסטארט פתאום יש לי אפשרות בחלון שנפתח לרשום שם וסיסמא ועכשיו זה עובד! תודה!!!! מצטער שהייתי לחוץ ועצבני קצת...
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים net use Z: \\ip\c$ "pass" /user:Administratorיוסיף לך כונן Z שזה בעצם כונן C של המחשב השני עם הרשאות לעשות מה שאתה רוצה גם בלי ששיתפת את הכונןזה למה עדיף ליצור יוזר חדש עם הרשאות מוגבלות ולא לחלק את הסיסמא של ה-Administrator
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר net use Z: \\ip\c$ "pass" /user:Administrator יוסיף לך כונן Z שזה בעצם כונן C של המחשב השני עם הרשאות לעשות מה שאתה רוצה גם בלי ששיתפת את הכונן זה למה עדיף ליצור יוזר חדש עם הרשאות מוגבלות ולא לחלק את הסיסמא של ה-Administrator לא הבנתי תחלק הזה כל כך אתה יכול להסביר? התכוונת שבגלל זה כדאי לעשות יוזר כמו אצלי OHAD, ולא להשאיר רק את האדמיניסטרייטור? ודרך אגב באותה שיטה שאמרת אפשר גם לעשות כונן G שהוא יהיה כונן D של המחשב השני?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר עוד שאלה: "למה בפקודות שאתה רושם האדימינסטייטור עם אות גדולה Administrator?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.