פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר אוקיי, מצטער שהייתי קצת לא מרוכז לדבריך בהתחלה, תודה על ההסבר!עכשיו השאלה שלי אם כל מי שיש לו רשת חייב לעשות את זה כדי לשתף כוננים, זאת אומרת לפי מה שאני הבנתי אם אני לא עושה את זה כל אחד שיש לו תאיי פי שלי(כמובן לא בעיה בכלל להשיג) יוכל לראות את כל התיקיות והכוננים המשתופים. האם זה נכון? והאם זה מה שמומלץ לעשות בכלל?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מאד מאד מאד מומלץ להרוג את ה-guest הזהאם לא מותקן לך firewall במחשב כל אחד יכול להכנס לספריות שיש לך בשיתוף בלי שום בעיההחיסרון היחיד שיש בפעולה הזאת היא שכל פעם המחשב השני יצטרך להכניס סיסמא בשביל להכנס למחשב שלך שזה קצת לא נוחדרך אגב עם הסיסמא של ה-Administrator אפפר להתעלל במחשב שלך רצינילמי שיש את הסיסמא יש גישה חופשית לכל המחשב שלך אז תשמור עליה טוב טוב
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אם אתה רוצה לעשות את זה קצת יותר מוגן (ולהסתבך!) תגדיר יוזר נוסף שיש לו הרשאות של guset (שייך לgroup שנקרא guests) ותקבע לו סיסמא. ליוזר החדש הזה אל תקרא guset!וככה כשאתה רוצה להכנס מהמחשב השני תכנס דרך היוזר הזה שייצר במקום דרך ה-administratorליוזר הזה יש הרבה פחות הרשאות לעשות לך בלאגן במחשב ככה שזה יותר בטוח
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר כן אבל יש לי את הפירוול הפנימי של אקס פי מופעל וגם את הZONE ALARM פרו הכי חדש.האם זה מספיק כדי לחסום או שבכל מקרה עדיף לשים סיסמא?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים ה-zone alarm בעיקרון חוסם את זהאבל עדיין מומלץ לנעול את ה-guest למקרה שה-firewall יקרוס או שתבטל אותו או כל סיבה אחרת
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר ה-zone alarm בעיקרון חוסם את זהאבל עדיין מומלץ לנעול את ה-guest למקרה שה-firewall יקרוס או שתבטל אותו או כל סיבה אחרתוסיסמא אני לא חייב לשים?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אם אתה סומך על ה-zone alarm שלך אתה לא חייב לשים סיסמא, אתה פשוט משאיר את ה-guest פתוחעדיף לשים סיסמא ולא לסמוך על תוכנה
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר holy ידידי, תקעת אותי בבעיה קטנה עשיתי בדיוק את מה שאמרת, שמתי סיסמא על האדמיניסטרייטור ולא על השם שלי, ביטלתי את האורח וכל זה עשיתי בשני המחשבים שברשת. עכשיו כשאני בא להיכנס מהמחשב שלי למחשב השני הוא מראה לי הודעה ואין לי אפשרות לשנות את השם! אני מכניס את הסיסמא שקבעתי לו ובכל זאת זה לא נכנס למחשב! מה לעשות תעזור לי בבקשה :-\
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים יש מחשבים שמשום מה הוא מנסה להכנס על ה-guestממש אין לי מושג למה הוא לא מאפשר לך לשנות (ברוב המחשבים אפשר לשנות בלי בעיה)בכל מקרה אתה יכול תמיד לעשותstartrunnet use \\comuptername "pass" /user:Administratornet use \\ip "pass" /user:Administratorfor example if the other computers ip is 192.168.0.2 and its password is blabla typenet use \\192.168.0.2 "blabla" /user:Administratorואז לא תצטרך להכניס סיסמא שוב עד הריסט הבאתנסה אולי לבטל את ה-guest גם במחשב השני ואז אולי הוא יתן לך אפשרות למלא שם משתמש
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר ביטלתי בשני המחשבים את הגסט, ושמתי סיסמא על האדמיניסרייטור בשני המחשבים!! אבל זה ממש לא נוח כל פעם לרשום את הפקודה הזאת כדי להיכנס למחשב ברשת... אין דרך אחרת?! אולי זה בגלל שלא שמתי סיסמא על היוזרים אלה על האדמינסרייטור?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים תוסיף ל-start up את הפקודהnet use \\192.168.0.2 "blabla" /user:Administratorכמו שהסברתי בתראד הקודם ואז לא תצטרך סיסמא כל פעם...
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר איך אני בדיוק יוסיף תפקודה הזאת?תן לי הסבר מפורט.אם אני יעשה את זה הוא לא יציג לי תחלון הזה?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים ככה זה לא יבקש יותר סיסמאפשוט תוסיף את הפקודה לספריה startup בתוך ה-start up menu
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר שנייה הפקודה בכלל לא עובדת לי!עשיתי בדיוק מה שרשמתי, ניסיתי מהמחשב שלי להיכנס למחשב השני, אז רשמתי תפקודה שאמרת עם האיי פי של המחשב השני והסיסמא של המחשב השני כן?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים תעשהstartruncmdושם תכתוב את הפקודה שאמרתי לך כדי שתוכל לראות את התגובה שלוהוא אמור לכתוב לךThe command completed successfully.אתה אמור לכתוב את ה-IP שם וסיסמא של המחשב השני כמובן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.