פורסם 2003 ביוני 922 שנים כנס לcontrol paneladmin toolscomupter managmentusers and groupsusersיש שם guestתעשה עליו properties וסתמן ב-V את disable user או משהו כזהבנוסף תקבע סיסמא ליוזר שנקרא Administrator אם אתה לא זוכר עם איזה סיסמא התקנת את הוינדוסאתה ממש לא שם!!!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר מה זה ייתן לי לבטל את האורח?אני עכשיו המנהל של המחשב, כך בכל זאת רשום לי בחשבונות משמתמשים ואת האורח רשום שהוא לא פעיל.מה עליי לעשות!?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים כתבתי לך בדיוק מה לעשות!מה לא מובן?יש לך גישות של מנהל על המחשב שלך אבל היוזר ניים שלך הוא לא administratorבנוסף ליוזר שלך קיים עוד יוזר שמגיע עם הוינדוס שקוראים לו administratorאם אתה לא רוצה להכניס סיסמא כל פעם שאתה מפעיל את המחשב תקבע סיסמא ליוזר שנקרא administratorותבטל את האורח כי כשמישהו מנסה להכנס לתיקיות שיש לך בשיתוף הוא נכנס דרך היוזר של האורח שלא מוגן בסיסמא (ואל תנסה לקבוע לו סיסמא) כדי שהוא לא יוכל להכנס דרכו פשוט תבטל אותו
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר נכנסתי בדיוק לאיפה שרשמת אבל אין לי שום אפשר לסמן וי כדי לבטל את האורח!!!!!!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים כנס לcontrol paneladmin toolscomupter managmentusers and groupsusersיש שם guestתעשה עליו properties וסתמן ב-V את disable user או משהו כזהבנוסף תקבע סיסמא ליוזר שנקרא Administrator אם אתה לא זוכר עם איזה סיסמא התקנת את הוינדוסאתה ממש לא שם!!!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים HOLLY, אתה בטוח שאתה עונה לו על השאלה?ONE - תסביר שוב מה אתה רוצה לשנות, כי נראה לי שיש פה קצר בתקשורת...
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אני עונה לו בדיוק על מה שהוא רוצההבעיה היא שאני אומר לו להכנס למקום אחד והוא נכנס למקום אחר
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר הייתי בדיוק איפה שאמרת! אין שם שום אפשרת לעשות DISABLE!! תסתכל בסקרין שוט!
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר אלא אם כן אתה אומר ללחוץ על "החשבון אינו זמין" שזה נראה לי מה שהתכוונת.נגיד שאני מבטל אותו מה אני צריך לעשות הלאה ואיך אני עושה סיסמא בכלל על השיתוף?דרך אגב אין לי סיסמא על הADMINSTRAITOR.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים יפה מצאת בסוףאכן אתה צריך לסמן ב-V את "החשבון אינו פעיל" ואז יופיע לידו איקס כזהברשימה של היוזרים שם יש לך גם Administrator וגם את היוזר שלך (Ohad)לאחד מהם אתה צריך לקבוע סיסמא ואז להתחבר אליו דרך המחשב השניאם תקבע סיסמא ל-Ohad כל פעם שתפעיל את המחשב הוא יבקש סיסמאאם אתה לא רוצה שזה יהיה ככה תקבע סיסמא ל-Adnistratorבשביל לקבוע סיסמא אתה עושה עליו כפתור ימני ואז set password או משהו כזההוא יוצא לך אהזרה שזה עלול לפגוע במשהו אל תתייחס זה לא עושה שום דבראחרי זה שתנסה להכנס מהמחשב השני דרך הרשת הוא יבקש ממך יוזר וסיסמאביוזר תכתוב Administrator ובסיסמא את הסיסמא שקבעתאו Ohad והסיסמא שלו (אם קבעת ליוזר הזה סיסמא)קודם היית במקום אחר (ראה תמונה בעמוד הקודם) וזה מה שקורה שיש לך וינדוס בעברית, לא תצליח למצוא שום דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.