עבור לתוכן

מחפש עכבר גיימינג סימטרי / מותאם ליד שמאל. תקציב כ 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לעכבר שישמש בעיקר לגיימינג אך כמובן שהוא צריך להיות נוח גם לשימושים כללים.

אני משתמש ביד שמאל, אז כמובן שעכברים שמותאמים ליד ימין יורדים מהפרק

התקציב הוא כ 200 ש"ח, ואין לי בעיה להזמין מ Ebay אם זה נחוץ.

תודה ;)

פורסם

הייתי לוקח WMO או IMO1.1. שניהם עכברים מצוינים לגיימינג, בזכות האחיזה שהם כופים ומשקלם[במיוחד הWMO].

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ;)

ידוע לך גם על עכברים מומלצים שמותאמים ליד שמאל? או שאין חיה כזו :)

פורסם

יש את ה MX610 של לוג'יטק אם אני זוכר נכון.

הוא מותאם לשמאליים, אבל אני לא יודע עד כמה הוא טוב.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא דיי מעבר לתקציב שלי, וגם נראה לי דיי התפשרות

פורסם

הWMO וגם הIMO1.1 הם סימטריים. הIMO1.1 עולה 70 ש''ח וWMO עולה 50 ש''ח. את הIMO 1.1 אפשר למצוא רק בנועה, את הWMO אפשר בכל חנות מחשבים בכל חור. אני לא חושב שיש עכברים סימטריים טובים מהם לגיימינג, אולי הDB, אבל הוא הרבה יותר יקר ואני לא בטוח בכלל שהאחיזה שלו עדיפה, וגם יש כאלו שיגידו שהוא בלתי אפשרי לעבודה ממושכת סתמית על המחשב[לדוגמא שיטוט בHWzone או באתר... :P]. אגב שמותאמים ממש ליד שמאל[אם לזה התכוונת], לצערי, אני לא מכיר חיה כזו. אבל הן הWMO והן הIMO1.1 הן חיות. מובטח. עזוב אותך "ביצועי חיישן" ו"חווית גיימינג" עכבר עם 2000DPI, DPI לא חשוב כמו אחיזה, והWMO וIMO1.1 מצטיינים בתחום זה.

אגב תהפוך את הסדר של הDPI וה2000DPI ::)

זו הסיבה שהמלצתי לך עליהם.

פורסם
  • מחבר

פה ושם הסתכלתי בת'רד של ה 11 עמודים שבו הומלצו העכברים שציינת,

אבל עדיין משום מה יש תחושה שלא שידרגתי את העכבר שלי, אלא להיפך - מכיוון שהם עכברים "פשוטים".

ד"א, במה בדיוק הם יותר טובים מהעכבר שיש לי היום?

http://www.maplin.co.uk/images/full/a35cw.jpg

הדגם של הסט הוא Wireless Optical Desktop 1000 של Microsoft.

פורסם

תקשיב באותו ת'ראד בעיקרון יש שני דעות עיקריות:

1. דעה של גיימר מקצועי[שנתמכת בין השאר על ידי] - אחיזה חשובה הרבה יותר מDPI

2.דעה של אחד בפורום, גיימר, אך לא מקצועי - DPI חשוב יותר מאחיזה

עכשיו בתור אחד שכרגע עם IME3, השיפור לדוגמא מG5, HABU, הוא עצום, מבחינת דיוק, תמרון, ביצועים בשטח. הבעיה היא שכל אחד מתחיל להיות דוקטור לDPI ומתחיל לעשות חישובים מהתחת. זה שטות לעומת האחיזה - וזה מוכח, כי הגיימרים המקצועיים לא משתמשים בG5, MX518, DB. אלא משתמשים באותם מייקרוספט ישנים, כמו הIME3, ושני הדגמים השניים שהמלצתי לך, לך תמצא גיימר שמשתמש בCH לדוגמא, אחד מקצועי - אין.

עכשיו בקשר לאלחוטי שלך - הWMO או הIMO1.1 יהיו קלים בהרבה. ולא תצטרך להתעסק עם סוללות ושטויות כאלו. מבחינת אחיזה הIMO1.1 והWMO אמורים להיות עדיפים, אבל אינני מכיר את צורת העכבר שלך לעומק.

בקיצור - אתה תבין מה שווה את הכסף ומה לא - במקומך, הייתי קונה IMO1.1 וסוגר עניין בגוש דן עם אחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר שהעולם ידע.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל בבקשה דגם מלא של העכבר?

וד"א, ישתלם לי להזמין אותו מחו"ל או שעדיף כבר לקנות בארץ?

פורסם
  • מחבר

חוץ מהכפתורים בצד העכבר, שראיתי בתמונה שלו בנעה,

ידוע לך על הבדלים נוספים בינו לבין הדגם הזה: http://tms.co.il/product/248

פורסם

צורה קצת שונה הWMO יותר שטוח וקל יותר. וזול יותר. אבל פחות כפתורים. אני לא בטוח ב100% אבל הWMO גם אמור להיות קטן יותר.

פורסם

אתה משחק על רגישות עכבר גבוהה או נמוכה?

אם ממוצעת או גבוהה, כדאי לך לקחת עכבר עם יותר DPI על מנת לקבל יותר דיוק.

על נמוכה זה לא משנה.

אתה אומר שקראת את התרד עם ה 11 עמודים. אני לא הולך לכתוב את הכל שוב.

ואגב, אני לא טוען שעכבר עם DPI גבוה עדיף על עכבר עם DPI נמוך שיותר נוח, אבל אם שניהם נוחים אז ברור שכדאי את העכבר היותר מדוייק.

ואגב, אתה מגדיר את עצמך כגיימר מקצועי שאתה צריך עכבר ממש קל והכל? כי אני ועוד הרבה שהם לא מקצוענים מעדיפים עכבר שמרגישים אותו קצת.

פורסם

אם אתה רוצה עכבר גיימינג סימטרי זול וטוב, יש את זה:

http://tms.co.il/product/3080

2000DPI וחמישה "פרופילים" למשחקים.

פורסם

אתה משחק על רגישות עכבר גבוהה או נמוכה?

אם ממוצעת או גבוהה, כדאי לך לקחת עכבר עם יותר DPI על מנת לקבל יותר דיוק.

על נמוכה זה לא משנה.

אתה אומר שקראת את התרד עם ה 11 עמודים. אני לא הולך לכתוב את הכל שוב.

ואגב, אני לא טוען שעכבר עם DPI גבוה עדיף על עכבר עם DPI נמוך שיותר נוח, אבל אם שניהם נוחים אז ברור שכדאי את העכבר היותר מדוייק.

ואגב, אתה מגדיר את עצמך כגיימר מקצועי שאתה צריך עכבר ממש קל והכל? כי אני ועוד הרבה שהם לא מקצוענים מעדיפים עכבר שמרגישים אותו קצת.

שוב חוזר הניגון? למה אתם סתם נתפסים על דיעה מסויימת ולא משתחררים ממנה לא משנה מה?

לפותח הדיון - מבחינת ביצועים נטו לגיימינג, אם זה מה שאכפת לך, העכברים שעליהם המליץ Quantom הם הכי מומלצים גם לדעתי בשביל שמאליים וימניים כאחד.

חוץ מהם אין לך יותר מדי אופציות, מקסימום ה-Razer DB שפחות טוב מהנ"ל באופן כללי לדעתי אבל "חדיש" יותר, נראה טוב יותר וכ"ו, וגם נכנס לתקציב שלך פחות או יותר. חוץ מזה יש לך את ה-G1 שהוא גם כן מעולה אבל אין לי מושג איפה אפשר להשיג אותו בארץ, לא בדקתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים