עבור לתוכן

שאלה בקשר ל- xbox 360 60GB

Featured Replies

פורסם

הרבה כתבות אמרו שיוצאת בחודש אוגוסט גירסת ה- JASPER החדשה שאין לה טבעת המוות ובאוגוסט יצאה הגירסה של ה- 60GB רציתי לדעת אם זאת הגירסה שדיברו עליה?

פורסם

זו לא הגירסה שדיברו עליה. הגירסה ההיא שדיברו עליה אני חושב שהיא הייתה בגדר שמועה ואמרו שהיא תכלול כונן בלו ריי (לצפייה בסרטים בלבד) ועוד כמה שיפורים.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

באתי לתקן,

ג'אספר זאת גרסא של לוח אם שהייתה אמורה להכיל את שני המעבדים בליטוגרפיה של 65NM (גם CPU וגם GPU). אני לא יודע כלום על כונן בלו ריי.

ה60GB היא שיפור קטן של בפאלקון (מסתבר שארבעת שבבית הRAM היו מתחממים די מהר והיו מחממים את כול האזור , ואני מתאר לעצמי שבגלל שהם היו בצד השני של הלוח (כאילו מלמטה - איפה שהחיבורים של הקירורים) ואז בגלל המיקום הם לא התקררו טוב , עכשיו אם הם גם עדיין מתחממים מהר אולי אפשר לדפוק איזה גוף קירור פיצי.

פורסם

באתי לתקן,

ג'אספר זאת גרסא של לוח אם שהייתה אמורה להכיל את שני המעבדים בליטוגרפיה של 65NM (גם CPU וגם GPU). אני לא יודע כלום על כונן בלו ריי.

ה60GB היא שיפור קטן של בפאלקון (מסתבר שארבעת שבבית הRAM היו מתחממים די מהר והיו מחממים את כול האזור , ואני מתאר לעצמי שבגלל שהם היו בצד השני של הלוח (כאילו מלמטה - איפה שהחיבורים של הקירורים) ואז בגלל המיקום הם לא התקררו טוב , עכשיו אם הם גם עדיין מתחממים מהר אולי אפשר לדפוק איזה גוף קירור פיצי.

אני יודע שבjasper הCPU והGPU יהיו ב65NM. אבל אמרו שבגירסה הזו יהיו עוד שיפורים כמו כונן בלו ריי ועוד כמה דברים (שמועות)

פורסם
  • מחבר

לא לא השמועה עם הכונן בלו ריי ושה- CPU וה-GPU יהיו 65NM על פיסה אחת מדובר על גירסה שצריכה לצאת בקיץ 2009 ושהשם של וואלהאלה" משהו כזה

זה לא קשור לג'ספר 100%!!!

אבל דיברו שהג'אספר יצא באוגוסט 2008 והגרסה שיצאה בזמן הזה זאת ה- 60GB אז נראה לי שזאת הג'אפר אבל אני לא בטוח בגלל זה שאלתי פה...

מה נראה לכם?

פורסם

לא לא השמועה עם הכונן בלו ריי ושה- CPU וה-GPU יהיו 65NM על פיסה אחת מדובר על גירסה שצריכה לצאת בקיץ 2009 ושהשם של וואלהאלה" משהו כזה

זה לא קשור לג'ספר 100%!!!

אבל דיברו שהג'אספר יצא באוגוסט 2008 והגרסה שיצאה בזמן הזה זאת ה- 60GB אז נראה לי שזאת הג'אפר אבל אני לא בטוח בגלל זה שאלתי פה...

מה נראה לכם?

עניתי לך. גם גוגל יענה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים