פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים הייתם מאמינים שזכרונות יוכלים פתאום "להעלם"????????אז זהו שאני איבדתי 2GB של OCZ REPAER DDR 2 800MHZ תזמון 3-4-4-15כנראה במהלך התקנת הקירור מים איפשהו שכחתי אותם וזהו...נעלמו!עכשיו הדילמה ...איזה לקנות כדי לחזור לעבוד עם 4GB ?1.לקנות שוב שני סטיקים של 1GB באותו תזמון 3-4-4-15?2.לקנות זכרונות אחרים בתזמון שונה ולהוסיף לקיימים?(לא סגור אם זה אפשרי)3.להכריז עליהם נעדרים ולהוציא משלחת חיפושאודה להכוונה.אני צריך זכרונות טובים בלבד יתר המערכת:לוח X38 של ג'יגה בייטמעבד 9550קירור מים למעבדכרטיס מסך GTS 8800
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים זכרון מעולה ביותר - שווה לקנות (אם לא תמצא את האבדה) גם המחיר לא בשמיים כבעבר...ושאלה לי אליך: למה הוספת קירור מים למעבד ? האם הוא מתחמם בהגזמה, או שאתה ממהיר אותו בהגזמה ?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר זכרון מעולה ביותר - שווה לקנות (אם לא תמצא את האבדה) גם המחיר לא בשמיים כבעבר... ושאלה לי אליך: למה הוספת קירור מים למעבד ? האם הוא מתחמם בהגזמה, או שאתה ממהיר אותו בהגזמה האמת גם לי היתה נטייה לחשוב כמוך- בזמנו שקניתי אותם שזה לפני שנה בערך הם עלו משהו כמו 860 שקל ל2GB!!!! ועד היום הם נחשבים לחזקים מאוד. אתה יכול להפנות אותי היכן לקנות? לגבי המעבד- המעבד נקנה לפני שבוע וחצי ורק ביום שישי קיבלתי את הלוח (הוחלף) עכשיו המערכת הורכבה וטרם התחלתי עם הOC. יש לי כמה בעיות: 1.זכרונות אני חייב לפחות 4GB אני ויסטה 64 ביט 2.עדכנתי את ה BIOS ל ( F9d) הוא בטא ואני חושב שזה לא היה רעיון טוב 3.הטמפ ללא OC לפי CORETEMP נראית באיזור ה 45-42 טמפ החדר בערך 30 (ללא מזגן) לפי ה BIOS אני רואה 30 .... מוזר לגמרי ודי מרתיע להתחיל לעלות את התדרים כל עוד אני לא יכול לראות את הטמפ תחת המערכת ההפעלה.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=12911אני גם קניתי את המעבד הזה לפני שבוע ומסתפק בקרור אויר בלבד - לא הותקן עדיין .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.