פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אני ממש מקווה שהניסוי יצליח, אבל ממש לא רוצה שהשטויות שאמרו שהם יקרו, למה מי מת למות ביגלל אוכלי הספגטי האלה עם משהו כזה יקרה סביר לההניח שיש לעולם המצעים נגד זה כי תחלס אתם לא יודעים כלום
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים לחבר שלי יש תאורייה שזה כמו מגדל בבל ושכל הפרוייקט הולך להתפרק בגלל שהם הפסיקו להאמין בקיומו של ה' (כנראה כמו בסיפור מגדל בבל) וכן הוא מאמין בה'
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים רגע. עליתי על משהו כרגע. לא נדע מה הסוף של סדרת הHalf-Life! אני לא יכול להמשיך לחיות בלי לדעת.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים וגם לא נשחק SC2,D3 וWC4אני לא מוכן למות ככה!אני מעדיף למות מלנשום את נשמתי האחרונה בידיעה שלא יצא לי לשחק WC4 :-[
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים ברצינות הניסוי הזה שלהם לא שווה כלום, שטויות עדיף כבר היו מנסים ליבנות חללית שמסוגלת להגיע למהירות האור, ככה לפחות האינו יכולים לגלות עם אנחנו באמת לא לבד ביקום והכי חשוב ההינו יכולים לעשות ניסוי דומה על כוכב של חייזרים עוינים
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אני לא מוכן למות בגלל חבורה של חננות משעוממים!מה עם הסוף של LOST???וגאי ריצ'י הולך להוציא עוד סרט ואין מצב שאני מת בלי לראות אותו!
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים ברצינות הניסוי הזה שלהם לא שווה כלום, שטויות עדיף כבר היו מנסים ליבנות חללית שמסוגלת להגיע למהירות האור, ככה לפחות האינו יכולים לגלות עם אנחנו באמת לא לבד ביקום והכי חשוב ההינו יכולים לעשות ניסוי דומה על כוכב של חייזרים עוינים חח אני מקווה שאתה יודע שאיינשטיין הגיע למסקנה שחומר צריך אנרגיה אינסופית על מנת לנוע במהירות האור מכאן שלא ניתן לבנות משהו שינוע במהירות האור =]
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים לום....... Check לום............ Check עוד לום.............. Check לא יודע מה איתכם, אני מוכן ומזומן תכל'ס יום חמישי כולנו הולכים להתבאס שלא קרה כלום, בשוויץ עדיין הולכים לישון ב 7 בערב, עדיין יש זבל של תכניות ריאלטי בטלויזיה, וכו'. ואני אשאר עם אוסף לומים גדול, מפואר, וחסר שימוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.