פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים הכול באשמת צאק נוריס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!דרך אגב: צאק נוריס לא נבלע לחור שחור! הוא פשוט רצה להתחבא!
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אם לא הבנת טיפת הומור אבל נזרום... מה הבעיה לגנוב משאית? ניראה לי שלך אין, ובוא נמשיך אתה תבזבז זמן כדי לגנוב משאית כדי לקחת אותה לחנות ותגלה שאין להם במלאי והם מזמינים את זה מחו"ל במידה ומישהו קונה.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים טוב, בשבילך 103 אינצ'http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=20556OH NO! DEAD PIXEL!
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים סוף סוף סוף לעולם.. אני מאוד מקווה שזה מה שיקרה.עוד דרך להלחיץ בנות מהתיכון לאבד בתולים..
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים תגיד הופעה של מטאליקה בארץ... תגיד יורדים בגדול עונה 3 אבל הופעה של OL? זה לא מה שיגרום לי להתפלל לנס :
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אבל אני עדיין לא יכול....אני אמות בתוללללללללל למהההההההה למהההה תשמע רגע... צוטטת
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים :lol: :lol: איזה באסה לאלא שממש מאמינים... אני לא יזכיר ילדי CS וכאלה....
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים דיי שתקו נמאס כמה אפשר לבכות על החיים חסרי המשמעות שלכם! רוב הסיכויים שלא יקרה כלום, אם יקרה משהו, נתמודד, אם לא, נמות. זה לא כאילו בני האדם ימשיכו לחיות עד אין סוף. תגידו תודה לפחות שתהיו עדים לחלק מהרגע שבו זה קרה
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים :lol: :lol: איזה באסה לאלא שממש מאמינים... אני לא יזכיר ילדי CS וכאלה.... תחילת התרד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.