פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מעניין כמה רעש יעשו מחר לגבי זה ואיפה זה ישודר בשידור חי ובאיזה שעה זה בכתבה כתוב שהם ייצרו חורים שחורים והם מבטיחים שהם ייעלמו מהר בקצב הזה הדיון ייסגר הכי באסה לי לספור את היומיים האחרונים שאני נשאר בתול :lol:
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים יאללה אנרכיה! מו הא הא, עכשיו סוף סוף יהיה לי HD4870X2 מו הא הא ומעבד QX9775 ומסך 101 אינצ' FULLHD
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים יאללה אנרכיה!מו הא הא, עכשיו סוף סוף יהיה לי HD4870X2 מו הא האומעבד QX9775ומסך 101 אינצ' FULLHDאתה חי בסרט, מאיפה תגנוב בארץ מסך 101" ?!
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים יאי סוף העולם מתקרב! נשארו פחות מיומיים לחיות! שיט.. אני לא אספיק לקנות את המאק-בוק שתכננתי עליו
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים עם כל הכבוד הנושא הזה נתחן דיי חזק בפורום מדע וטכנולוגיה + CERN פרסמו אלף ואחד מסמכים אשר מפרטים כל סיכון ואת הסיכוי שזה יתרחש. חלק מהדברים בכלל לא הגיוניות כגון חורים שחורים, אחרים בעלי הסתברות של 0.0000001% שזה יקרה. זה לא הניסוי הראשון ולא האחרון במאיצי חלקיקים. יפה אמרת.תפסיקו להאמין לכל שטות...מה לא אמרו שבשנת 2000 יבוא סוף העולם/או באג 2000? לא אמרו שבשנות השישים אטלנטיס תצוף חזרה(LOL) (תבדקו "אדגר קייסי" בויקי לכל הסקרנים).אז אמרו... שיט.. אני לא אספיק לקנות את המאק-בוק שתכננתי עליו לקנות??? חשבת על לבזוז אולי???
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים לקנות??? חשבת על לבזוז אולי??? עדיין לא פתחו את חנות האפל הרשמית... אבל אני בטוח שאפשר לשדוד את ביגבוקס ולקחת לי "IMAC 24
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים טוב, בשבילך 103 אינצ' http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=20556 מה אתה משחק אותה, כתוב שזה שוקל 220KG אני רוצה לראות אותך לוקח את זה הביתה, ועולה במדרגות (זה לא ניכנס למעלית).
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אני לא מבין למה לגנוב אותה פשוט תלך לבית של שרי אריסון בטוח יש לה משהו כזה הוא יותר טוב... אני גם חושב שזה בית יותר טוב משלך נראה לי. אני חושב שזה סתם שטויות, מה שכיף זה שאם אני טועה אף אחד לא יוכל לומר לי אמרתי לך, ולעומת זאת אני יכול לאגיד אמרתי לך ערן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.