עבור לתוכן

עד כמה מסוכן לעשות mount לפרטישן של NTFS?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המעוניינים

לאחרונה המחשב שלי מת ואני רוצה להשתמש בLiveCD בשביל לחלץ מה שאפשר מהמידע שלי. שמתי livecd של אובונטו במחשב, ניסיתי לגשת לתיקית NTFS ולדבריו: bla bla bla mounting could be dangerous if you still wanna do it press the "bla" key over and over again

האם זה באמת מסוכן לעשות mount למחיצה (אני רק צריך לקרוא ממנה ולהעביר לdick on key, אם זה משנה), ואם כן כיצד ניתן לצמצם את הסיכון?

פורסם

1. באיזו גרסא של אובונטו מדובר?

2. בד"כ זה בטוח אבל איני זוכר הודעה כזו כך שיכול להיות שאובונטו מנסה לומה לך משהו. תוכל להעתיק לכאן את כל ההודעה?

פורסם
  • מחבר

1. באיזו גרסא של אובונטו מדובר?

2. בד"כ זה בטוח אבל איני זוכר הודעה כזו כך שיכול להיות שאובונטו מנסה לומה לך משהו. תוכל להעתיק לכאן את כל ההודעה?

1. הורדתי את הגרסה הכי חדשה... שם קובץ: ubuntu-8.04.1-desktop-i386.iso

2.

צולם במצלמה ביתית. אכן תמונות קשות...

P1010009.jpg

פורסם

עכשיו הכל יותר ברור :)

יהיה מסוכן לכתוב על המחיצה בגלל שהיא צריכה לעבור chkdsk ואובונטו (עדיין) לא יודעת לעשות את זה.

הכי טוב שתפתח לקריאה בלבד

mount -t ntfs /dev/sda5 /media/disk -o ro

פורסם

מאחר שהארד דיסק לא נותק בצורה נקייה, יכול להיות שתצטרך להוסיף גם force- לשורת הפקודה שborsood נתן לך כדי להימנע מהודעת השגיאה שקיבלת. בכל הפעמים שעשיתי זאת בלינוקס לא הייתה לי בעיה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

העבדה כיום בטוחה מאד; חל שינוי משמעותי ביותר בנושא רק צריך לודא שההפצה תומכת בNTFS-3G

פורסם

העבדה כיום בטוחה מאד; חל שינוי משמעותי ביותר בנושא רק צריך לודא שההפצה תומכת בNTFS-3G

בשימוש רגיל בוודאי, אבל יש גם יכולת לעשות chkdsk או בלינוקסית fsck ?

פורסם

ntfsck is not yet available.

:nixweiss:

פורסם

לא אמרתי שזה עובד, רק נתתי לינק :P

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, נפתר :xyxthumbs: (למעשה מזמן אבל רק עכשיו עבד האינטרנט שוב :'()

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים