עבור לתוכן

איזה צירוף עדיף:שני מאווררי AF12025L או אחד כזה והשני arcticfan 12L

Featured Replies

פורסם

לא ישמש לOC ורק דרוש שקט

אני בוחר שניהם מתצורת L כי חשוב לי השקט

את ה12L ARCTICFAN אני אוכל לחבר רק מאחור,בגלל המבנה שלו ומקדימה אחבר את ה12025L

או שאולי עדיף כבר לקנות שני 12025L כקדמי ואחורי?מה דעתכם?הם באותו המחיר

פורסם

זה לא ממש משנה. הגרסה הרחבה יותר מיועדת כעיקרון להיות מאוורר שעל גבי מעבד, והחיבור של המאוורר מאפשר שליטה באמצעות PWM. אז אין שום הבדל רציני ולכן למען השימושיות בעתיד של המאווררים אני מציע שתקח שניים בגרסה בעלת הרוחב של 25מ"מ. ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

thnx

פורסם

הצירוף העדיף הוא 2x Zalman F3 :cool2:

פורסם

לא נכון הוא רועש והוא ביקש שקט.

פורסם

המאווררים של AC מצטיינים בכל מה שקשור לשקט.

פורסם

לא הבנתי איך אתם אומרים שהAF12025L שקט מאוד. באתר של AC כתוב שהוא 22 DBA שזה לא שקט כל כך. לא עדיף לו לקנות כבר את זה http://tms.co.il/product/4411 שלפי מה שכתוב הוא 18 DBA וגם יותר זול.

פורסם

לא הבנתי איך אתם אומרים שהAF12025L שקט מאוד. באתר של AC כתוב שהוא 22 DBA שזה לא שקט כל כך. לא עדיף לו לקנות כבר את זה http://tms.co.il/product/4411 שלפי מה שכתוב הוא 18 DBA וגם יותר זול.

גם הAC וגם מה שהבאת שניהם אותו חרא.. ובמציאות זה לא באמת 22 או 18.. זה בד"כ יותר. כך שזה לא ממש משנה.

פורסם

אז מה אתה אומר בעצם? שיותר שווה לו לקנות את הGLACIALTECH?

וגם למה אתה אומר שהAC זה חרא יש פה הרבה אנשים שיש להם את המאורר הזה והם אומרים שהוא שקט מאוד ואיכותי. מה חייבים לקנות מאורר 120 מ"מ ב70 שקל ומעלה? זה יקר. בן אדם קונה 2 מאוררי 12 ס"מ וזה כבר יוצא לו לפחות 140 שקל שזה כבר סכום.

פורסם

לא אמרתי שיותר שווה לו לקנות את הGLACIAL.. אני לא יודע איך הם, אבל כן יודעים איך הAC אז עדיף לקחת מה שבטוח..

ולגבי החרא.. אמרתי חרא כי זה הפשוט שבפשוט, זה הכל.. זה עושה את העבודה כמו שצריך..

אבל בשביל מי שצריך דחיפת אויר מאוד חזקה וגם שקט אז זה חרא..

פורסם

אוקיי סבבה. תגיד לAF12025L יש חיבור 4 פינים מולקס? זאת אומרת מתחבר ישירות לספק כוח או שהוא מתחבר ללוח אם?

פורסם

לא נכון הוא רועש והוא ביקש שקט.

לא נכון יש לך אופצייה לבחור, עם הכבל שמקבלים. קח זלמן, הרבה יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם

לא רק שהזלמן יותר יקר ויותר רועש..

כשהוא יחבר את הנגד מהירות הסיבוב תרד והוא יהיה פחות טוב. אם זה היה נגד קסמים שכזה שגורם לרעש להעלם ודחיפת האויר תשאר איך שהיא- הם לא היו כוללים את הנגד בחבילה, הוא היה חלק מובנה במאוורר!

בקיצור, זול, שקט מובטח.. בעל מיסב FDB. עושה את העבודה כמו שצריך. AC

פותח הת'רד-

001788.jpg

פורסם

כשהוא יחבר את הנגד מהירות הסיבוב תרד והוא יהיה פחות טוב. אם זה היה נגד קסמים שכזה שגורם לרעש להעלם ודחיפת האויר תשאר איך שהיא- הם לא היו כוללים את הנגד בחבילה, הוא היה חלק מובנה במאוורר!

............. אתה רציני? ::)

פורסם

סלח לי עם כל הכבוד, אבל אם אתה רוצה להגיד משהו פשוט תגיד את זה.. אין לי כח כל פעם שאני ממליץ על מאוורר של AC אתה זורק הערה ש ZM-F3 עדיף יותר.. ברור שזה עדיף יותר ולכן זה גם יקר יותר אבל אנשים לא רוצים להשקיע כ"כ הרבה. ומי שמשקיע 50שקל לא ישנה לו עוד 20 ולקחת מאוורר ברמה גבוהה כמו SFLEX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים