עבור לתוכן

מכה קשה לחובבי ה-WAREZ

Featured Replies

פורסם

איך הגנו מקבוצה שפרשה מווארז לדיון על מקדונלדס?????? ??? ??? ::)

ועל מחרים בארצות הברית לארוחה, והמשכורות שם???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... :lol: :lol: :lol:

כן אתה צודק!!!!

אבל רציתי לדעת משהו על ה"חברות" של הווראז:

ממה הם מרוויחים כסף? הם עושים את זה בחינם?

ומה לגבי הפריצה, הם צריכים לקנות את המשחק ואז לפרוץ,לא? ומי מחזיר להם את הכסף?

• תגובות 69
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... :lol: :lol: :lol:

כן אתה צודק!!!!

אבל רציתי לדעת משהו על ה"חברות" של הווראז:

ממה הם מרוויחים כסף? הם עושים את זה בחינם?

ומה לגבי הפריצה, הם צריכים לקנות את המשחק ואז לפרוץ,לא? ומי מחזיר להם את הכסף?

מעבודה רגילה, הם עובדים וחיים כמו אנשים רגילים, רק כשהם חוזרים הביתה הם מתעסקים בזה בתור תחביב.

הם לא קונים כמעט שום דבר, אנשים שעובדים בחברות משחקים, חנויות ומשווקים וכו' מקבלים כמובן הכל לפני כולם, ובטעות נאבד איזה עותק ככה והוא מועבר לקבוצות לפריצה.

פורסם

למרותשיש המון "מפיצים" , זאת אומרת אנשי הקשר של הקבוצות בחברות שמפיצות את המשחקים-סרטים- מוזיקה, והם מבריחים לקבוצות שמפיצות את זה...

והם מקבלים כסף... (המדליפים).

פורסם

בעסק הזה אין כסף

פורסם

בעסק הזה אין כסף

בידיוק.

המפיצים והמבריחים לא מקבלים כסף, הם עושים את זה על דעת עצמם. למה? הם מקבלים גישה למלא דברים בתמורה.

פורסם

קטע קשה ממשפחה מסכנה:

בן אין לנו בררה,נאלץ להשתמש ב-ווארז!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

מקרה קשה...

פורסם

לא מצחיק.. :P

פורסם

אבל ממש לא מצחיק!

פורסם

אכן חלש ביותר.

פורסם

עוד הודעת ספאם כמו השלושה האחרונים:

"ממש עלוב".... :P

פורסם

enough with spam :angryfire::angryfire:

אני חשוב שהדיון מיצה עצמו- עוד ספאם וצריך לסגור

פורסם

שמעו, נכון שלא מרגישים טוב אחרי שקונים משחק ב200-250 ש"ח, אבל תחשבו שהייתם עובדים בחברת משחקים וכולם היו משיגים עותקים פרוצים של המשחק והחברה הייתה פושטת את הרגל, איך אז הייתם מרגישים?

הדבר היחיד שמוצדק בווארז לדעתי הוא מחאה לחברות המשחקים על המחירים הגבוהים שהם גובהים על משחק שלא שווה אגורה. לדוגמא, משחק כמו WORMS ומשחק כמו STARCRAFT שעולים אותו דבר זה פשוט חוצפה מפני שההשקעה בכל סידרת הWORMS לא מתקרב להשקעה בSTARCRAFT. למשל, אם משחקים המחשב היו עולים 50 ש"ח אני בטוח שיותר אנשים היו קונים אותם.

כרגע יש חברות שפועלים בשיטה די יעילה נגד הווארז במשחקים- הרבה קונים משחקים רק בשביל המולטיפלייר והן מאפשרות לגיימרים לשחק ברשת רק עם סריאל מקורי. אני משער שבקרוב יבואו עוד פתרונות בכדי למנוע הפצת משחקים פרוצים גם בסינגל פלייר.

בקשר לארה"ב, ממש הגזמתם ובארה"ב יש הרבה דברים גרועים דווקא בגלל שהיא כל כך קפיטליסטית - אין בה דמי אבטלה והביטוח בריאות מאוד מאוד יקר ולכן להרבה אין ביטוח בריאות ולמי שאין והוא חולה הם לא יטפלו אם אין לו כסף ואולי רק אם הוא גוסס ועני מחוץ לבית חולים ינסו לרפאות אותו ואז גם יכניסו אותו לכלא על זה שאין לו כסף.

פורסם

אין דמי אבטלה?!?!?!?!?! מסופקני. איזה שטויות.

פורסם

ארה"ב היא מדינה ליברלית ולא מדינת רווחה כמונו.....

נגיד ששם המדינה לא תסדר לך ביטוח בריאות, אתה תצתרך להשיג לבד ולקנות אותו.... ועוד כל מיני דברים שהמדינה לא מתערבת בחי האדם.....

פורסם

א. לא ענית לגבי האבטלה... זה נשמע לי מאד מאד מוזר! בטח שיש!

ב. ישראל היא לא מדינת רווחה... במדינת רווחה הדת מופרדת מהממשל ואצלנו זה לא ככה {אחד הדברים היחדים שאני זוכר משיעור אזרחות בכיתה ז' :P }

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים