עבור לתוכן

מכה קשה לחובבי ה-WAREZ

Featured Replies

פורסם

אתה צודק מאוד !

ואתה גם צודק לגבי BLIZZARD, איזה משחקים... תענוג ! והם גם לא מוציאים משחק וזורקים אותו, תראה את DIABLO 2 LOD, הם עכשיו (בערך שנתיים לאחר יצאית המחשק) מוציאים גירסה חדשה לאינטרנט בBATTLEZONE עם כל כך הרבה שיפורים שזה כמו UPGRADE למשחק רק חינם, וזאת הגירסה ה10 בערך ! פשוט מדהים, גם משחקים מושקעים וגם תמיכה ושיפורים לאורך זמן.

ד"א עוד משחק ששווה לקנות זה BF1942 ומשחקים כמו HL, לא נמאס ! מלא מודים שכל אחד מהם הוא משחק בפני עצמו, ומשחקים מדהימים כמו : Counter-strike , Day of Defeat , Team fortress , Natural selection. כל מוד הוא ממש ממש שונה ועומד בפני עצמו.

ממשחקים עם חייזרים למלחמת העולם השנייה אל המלחמה בטרור.

אבל... יש המון משחקים שלא כמו שציינתי למעלה אלא משחקים כמו ש SELINKO אמר נמאסים אחרי שבוע ולא מושקעים, אז אתה בא - קונה ונמאס לך, אז אחרי שבוע עוד משחק ? זה פשוט לא רייאלי ! שוק המשחקים מתאים לאמריקה שם כל ילד מקבל לCHRISMES וכל מיני חגים למיניהם פול מתנות וכל חודש יש להם איזה חג והם מפוצצים מתנות, המחירים של יותר זולים והמשכורות הרבה יותר גבוהות, במקום כזה השוק מחזיק יפה, במקום כמו ישראל... כלכלה לא במצב מזהיר, מחירים גבוהיים ומיסים שלא משאירים לך כסף להרבה דברים, במקום כזה למכור משחק חדש ב250 שקל ושיימאס לך אחרי שבוע זה בזיון וממקומות כאלה צומח הWAREZ (ויש כאלה גם בארה"ב מסתבר).

מילים כדורבנות!

אגב... אתה מתלהב שהם מוציאים פאצים לדיאבלו???? הם עדיין מוציאים פאצים לסטארקראפט!!! משחק מלפני 7שנים בערך! (הגזמתי ??? )

אבל אין בליזארד זה רמה אחרת.

• תגובות 69
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רשמתי את זה תקרא טוב... וזה לא אחד מבכיריה זה המקים/מנהיג שלה או משהו כזה...

בכיר זה יכול להיות מנהיג...

והטעות אצלי, הייתי מסטול אחרי 11 שעות עבודה... סליחה.

פורסם

שתדעו שבארה"ב לא צורבים ולא כלום, אחותי גרה בניו יורק כבר קרוב ל2 שנים וכולם קונים!

אז אי אמרתי לה שכולם מטומטמים, אבל היא הסבירה לי את זה...-->

אח שלי ברמן באיזה מועדון (לא זוכר איך קוראים לו אבל נראה לי אוקטופוס בנמל?!...אין לי מושג)

והוא מרוויח משכורת שנחשבת ממוצעת בארץ ישראל שהיא בין 4000-5000 אני אומר בערך בגלל שהוא עושה הרבה כסף על טיפים, עכשיו למה סיפרתי לכם את זה כי חבר ל אחותי הוא ברמן בבר די נחשב בניו-יורק והוא גם מרוויח 4000-4500 אבל בדולרים!

אז בשבילו 50$ זה כמו חמישים שקל! אם את מקבלים 200 שקל בחודש דמי כיס בערך אז ילד אמריקני ממוצע יקבל 200$!

וזה נכון... עכשיו תחשבו מה אפשר לעשות ב20$ ומה אפשר לעשות ב20 שקל!!!

סתם לדוגמא:ארוחת בורגר קינג עולה בארץ 35~שקל וארוחה בארצות הברית עולה בערך 6$ אז אתה יכול לקנות שמה 6 ארוחות כשבארץ אתה קונה !

מה אתם אומרים על זה?

פורסם

אז זהו , זאת רמת החיים שם ... אפשר להיסתכל על המשכורות שלנו כעל נקודות .

אז נגיד אנונו מקבלים את אותם הנקודות , רק מה שעולה בארץ הוא פי 6 נקודות ממשם הם קונים .

פורסם

אם כבר נכנסנו לקטע של הFAST FOOD בUSA ארוחה לכל המשפחה תעלה לך4-7$~ (לא מסעדת יוקרה אלא מקדונלדס וכאלה) אבל לא יותר, זה משהו מדהים המחירים ש זולים בתירוף יש לכך הרבה סיבות מוצדקות ביותר אם תבקשו אני ייכנס לזה ;D

פורסם

אם כבר נכנסנו לקטע של הFAST FOOD בUSA ארוחה לכל המשפחה תעלה לך4-7$~ (לא מסעדת יוקרה אלא מקדונלדס וכאלה) אבל לא יותר, זה משהו מדהים המחירים ש זולים בתירוף יש לכך הרבה סיבות מוצדקות ביותר אם תבקשו אני ייכנס לזה ;D

אני אשמח אם תכנס לזה :) זה די מעניין אותי

פורסם

הסיבה העיקרית היא שמבחינת עלויות הסניף עצמו העלויות זהות +- וכיוון ש7$=30~ש"ח, אז כבר הגענו ל30 ש"ח נגיד שהמשכורות שוות ולכן לא נוסיף עוד למשכורות למרות שהמשכורות ברוטו ממש לא שוות, יש מיסי מכס הרי הם מייבאים הרבה מחומרי הגלם, ועוד שאר מיסים לדוגמת מע"מ גבוהה במיוחד שאין בUS, ועוד לא הגענו לקטע שמוסיף הרבה $ והוא שחיטה כשרה שעולה הרבה יותר משחיטה לא כשרה, על זה נוסיף משגיח כשרות ואתה מקבל תוספת נאה למחיר ובל נשכח את העובדה שבשר בארץ יקר בהרבה מבשר בUS מכיוון ששם מגדלים את הבשר 100 ק"מ מהסניף בישראל צריך לייבא את הבשר מחו"ל, אני מאמין שזה פחות או יותר הכל אם יעלה לי עוד משהו אני יכתוב אותו ;D

פורסם

שמעתי די הרבה שטויות פה ואני רוצה להגיב:

1. זה נכון שהאמריקאים מקבלים תמורה יותר טובה בשביל הכסף אבל עדיין שקל לא שווה דולר, אם מישהו מרוויח בישראל 5000 שקל,

בארה"ב הוא ירוויח בערך 2000$... לא 5000$.

וארוחה לכל המשפחה במקדונלס 7$? מה מתי הייתי בארה"ב בפעם האחרונה? נשמע כאילו אתה מדבר על השפל הכלכלי של שנות ב30!

ארוחה לכל אחד יוצאת משהו כמו 5$. שזה עדיין בערך 25 שקלים.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ולגבי האמנים, אני חושב שאמנים צריכים להגיע למסקנה שאת רוב הכסף הם לא יכולים לעשות ממכירת תקליטים, אלא רק מהופעות

והשמעות ברדיו, גם מתקליטים אבל לא הכל.

פורסם

בסדר, אתה צודק, אבל זה עדיין 25 ש"ח כאשר אותו דבר מקביל בארץ עולה פי 3

פורסם

לא ידעתי שארוחה במקדונלד בארץ עולה 75 ש"ח ::)

פורסם

מקדונלד בארצות הברית זה בקטגוריית מסעדות זבל עם ים של מתחרים

המחירים זולים בגלל מלחמות מחירים ותדמית הזבל

בישראל אין מתחרים והתדמית בשמיים בגלל זה יקר

פורסם

בעיני למקדונלדס אין תדמית מי יודע מה- אומנם האוכל טעים אבל הוא גם מזיק באותה

מידה ולכן אינני מרבה באכילת המבורגרים עם צ'יפס במקדונלדס. הארוחה עולה בסביבות

35 ש"ח שזה בעיקר בגלל הפופולריות הרבה שיש למקדונלדס בעיני ישראלים אבל ההפרש ביננו

ובין ארה"ב לא כל כך גדול(10 ש"ח-2.3 דולר?) אז על תנפחו יתר על מידה.

בעניין תקליטים ושאר ירקות חוקים- כשאני אעבוד בעבודה רצינית עם הכנסה רצינית בוודאי שאני

אקנה מוצרים מקוריים אבל כשאין לך עבודה ואין לך מקור הכנסה(מסיבות שונות ומשונות-לא אפרט עכשיו)

אני לא חושב שאני מסוגל לממן לעצמי קניית יצירות מקוריות אז אני נאלץ לפנות לווארז.

פורסם

לMOOMOO:

תתפלא שכן!

ההורים שלי מכירים פיזיוטרפיסטית (אין לי מושג מה זה אומר ואיך הצלחתי לכתוב את זה אבל זה מה שהם אמרו!)שמרוויחה 6000$ לחודש והם גם אמרו לי שזה -+ מה שמקבלים בארץ!

הקטע זה המקומות הארצות הברית...

אם אתה עובד בניו יורק בתור ברמן אתה תרוויח כמעט כפול אם תעבוד באותה עבודה בלוס אנג'לס וברוב המקמות בארה"ב וזה לא תקף לגבי כל העבודות רק לכאלה של מסעדות או בעלי חנויות פרטיות!

פורסם

איך הגנו מקבוצה שפרשה מווארז לדיון על מקדונלדס?????? ??? ??? ::)

ועל מחרים בארצות הברית לארוחה, והמשכורות שם???

פורסם

demonshlomo צודק, אני ההיתי בארצות הברית 8 חודשים(לצערי נאלצתי לחזור), בקיצר, אבא שלי מקבל בישראל 6000 ש"ח(הוא מהנדס תוכנה) וכשההינו בארצות הברית הוא קיבל 5000$, זה פי שתיים על השכורות של אבא ואמא שלי ביחד בישראל(!!!!!!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים