עבור לתוכן

מכה קשה לחובבי ה-WAREZ

Featured Replies

פורסם

:o :o :o

אם זה ימשיך בקצב הזה אנשים בסוף יצטרכו לקנות משחקים :P.

לללללללללאאאאאאאאא

רק לא זה...

• תגובות 69
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:o :o :o

אם זה ימשיך בקצב הזה אנשים בסוף יצטרכו לקנות משחקים :P.

לקנות ??? ??? ???

מה זה?

פורסם
:o יענו כסף אמיתי ?!
פורסם

LOL ;D LOL ;D LOL

לקנות

כאילו לשלם,במזומן

HaHaHaHaHa

:nono: :nono: :nono: לא יפה לעושת בדיחות כאלה בנושא :nono: :nono: :nono:

לקנות :AR15:

פורסם

ממש יפהפה איך תוך שעה הפך ת'רד עם פוטנציאל לדיון נורמאלי, לערימת ספאם שלא מתעלה על תגובות כמו "אההההההההההההה" ו"מה זה לקנות?", מלווים בשמונים+ אייקונים ססגוניים. תכל'ס, אם אין לכם מה להגיד, עדיף פשוט שלא תגידו. אם יש לכם מה להגיד אבל אתם לא יודעים לנסח את זה ביותר מ"בההההההההההההה", אולי עדיף גם שלא תגידו.

ועכשיו נראה לי שכדאי שאנשים יתחילו להגיב לעניין או שנוותר על הת'רד הזה שיצטרף לרשימה של אלפי ת'רדים נעולים.

פורסם

תצחקו כמה שבא לכם,אבל בסוף גם לכם יהיה מעמד מלא במקוריים,כמו שלי.

ככה זה אמור להיראות בסוף(יש לי עוד איזה 20 מקוריים אבל אין לי תמונה):

פורסם

ממש יפהפה איך תוך שעה הפך ת'רד עם פוטנציאל לדיון נורמאלי, לערימת ספאם שלא מתעלה על תגובות כמו "אההההההההההההה" ו"מה זה לקנות?", מלווים בשמונים+ אייקונים ססגוניים. תכל'ס, אם אין לכם מה להגיד, עדיף פשוט שלא תגידו. אם יש לכם מה להגיד אבל אתם לא יודעים לנסח את זה ביותר מ"בההההההההההההה", אולי עדיף גם שלא תגידו.

ועכשיו נראה לי שכדאי שאנשים יתחילו להגיב לעניין או שנוותר על הת'רד הזה שיצטרף לרשימה של אלפי ת'רדים נעולים.

האיש צודק.

תכל'ס, זה ממש לא מה שיהרוס את סצינת הווארז, זה רק יצור קבוצות חדשות ויחזק את הקיימות.

חוץ מזה, אני מעריך שעוד כמאה חמישים שנים הווארז יהיה הבעיה הכי גדולה של העולם, כמה תפיסות מסכנות של ה-(Black Pigs (FEDs זה ממש לא מה שיעצור את כל האנשים. את רוב הפורצים זה רק מגרה יותר.

פורסם

האיש צודק.

תכל'ס, זה ממש לא מה שיהרוס את סצינת הווארז, זה רק יצור קבוצות חדשות ויחזק את הקיימות.

חוץ מזה, אני מעריך שעוד כמאה חמישים שנים הווארז יהיה הבעיה הכי גדולה של העולם, כמה תפיסות מסכנות של ה-(Black Pigs (FEDs זה ממש לא מה שיעצור את כל האנשים. את רוב הפורצים זה רק מגרה יותר.

כן אבל יהיה יותר קשה להתארגן בקבוצות גדולות ויעילות...

דוגרי עם היה יכול שיהיה מן תקן פיתאום שאי אפשר לצרוב, והיו מוזילים את משחקי המחשב משמעותית (40-50 ש"ח למשחק) אז

אני בעד, אבל כניראה שזה ממש לא יקרה, אבל אולי כן, לכו תדעו ::)

פורסם

אני בעלם השמח של SPLINTER CELL ןETM וAGE OF MYTHOLOGY!

מידי פעם כשאני יכול אני קונה משחק או שתיים, אחרת לא יהייו משחקים בכלל!

(לפחות לא בארץ!ואז מכירות המחשבים ירדו...מחיר המחשב יעלה...יהייה מרד...כל הגיימרים יתאחדו ויבנו פצצה שמבוססת על מלפפון חמוץ ובבנות ישמידו את העולם!!!!!!! :asthanos:

פורסם

אני בעלם השמח של SPLINTER CELL ןETM וAGE OF MYTHOLOGY!

מידי פעם כשאני יכול אני קונה משחק או שתיים, אחרת לא יהייו משחקים בכלל!

(לפחות לא בארץ!ואז מכירות המחשבים ירדו...מחיר המחשב יעלה...יהייה מרד...כל הגיימרים יתאחדו ויבנו פצצה שמבוססת על מלפפון חמוץ ובבנות ישמידו את העולם!!!!!!! :asthanos:

מה??????????? נו מילא אם אתה אומר......

אני אישית חושב שללכת כרגע לקנות משחק זה בזבוז כסף (לפחות לי כי אני לא מאלה שהכסף נוזל מהאוזניים :lol: )

מה גם שהמשחקים כלכך יקרים מינימום 100 שקל, מקסימום 400?

ויש משפט חביב עלי שאומר: "אם נותנים לך תיקח... מרביצים לך תברח" ויש גם גרסה משופרת והמלאה שהיא: "לא נותנים לך

תיקח, מרביצים לך תרצח" חחח :lol:

אז אני מעדיף בנתיים להוריד משחק ולצרוב אותו בדיסק שעולה כולה 2 שקל.... מי איתי? (אני מעריך ש90% מהפורום ו 99* מהעולם)....

פורסם

תראו... לדעתי רוב המשחקים לא שווים כסף בכלל... מהסיבה הפשוטה שרואים שלא השקיעו בהם. רוב המשחקים שאני שיחקתי בחיים היו קצרים מאד ונמאסו עליי אחרי יום יומיים.. מצטער אבל זה לא מצדיק תשלום של 200 שקל ויותר. כל החברות התמסחרו... לא אכפת להם מהמשחק ומהקונים. כל יום מוציאים פיפא חדש. זה מסריח. מצד שני.. יש את בליזארד... כל משחק של בליזארד הוא פשוט ענק! שווה כל אגורה! ולא רק שהוא שווה כל אגורה אני ממש רוצה לשלם להם על היצירה הגאונית שהם יצרו.

ווארז זה טוב. במיוחד במוזיקה. כי האמנים האלה מרווחים כל כך הרבה כסף!! הרבה יותר מכל בנאדם שעבד כל החיים ועשה 3 תארים אקדמיים.

התעשיה הזאתי פשוט עושה מיליארדים ולא נורא אם אנחנו "גונבים" קצת. ושכל היפי נפש יחסכו ממני את פניני החוכמה כמו "גנבה זה גנבה לא משנה ממי"

העולם זה לא רק חוקים יבשים לפעמים גם צריך להפעיל שיקול דעת. לא יקרה שום דבר אם נוריד קצת שירים מהאינטרנט.

פורסם

צודק בהחלט

לא חשבתי על זה ככה מקודם..

פורסם

תראו... לדעתי רוב המשחקים לא שווים כסף בכלל... מהסיבה הפשוטה שרואים שלא השקיעו בהם. רוב המשחקים שאני שיחקתי בחיים היו קצרים מאד ונמאסו עליי אחרי יום יומיים.. מצטער אבל זה לא מצדיק תשלום של 200 שקל ויותר. כל החברות התמסחרו... לא אכפת להם מהמשחק ומהקונים. כל יום מוציאים פיפא חדש. זה מסריח. מצד שני.. יש את בליזארד... כל משחק של בליזארד הוא פשוט ענק! שווה כל אגורה! ולא רק שהוא שווה כל אגורה אני ממש רוצה לשלם להם על היצירה הגאונית שהם יצרו.

ווארז זה טוב. במיוחד במוזיקה. כי האמנים האלה מרווחים כל כך הרבה כסף!! הרבה יותר מכל בנאדם שעבד כל החיים ועשה 3 תארים אקדמיים.

התעשיה הזאתי פשוט עושה מיליארדים ולא נורא אם אנחנו "גונבים" קצת. ושכל היפי נפש יחסכו ממני את פניני החוכמה כמו "גנבה זה גנבה לא משנה ממי"

העולם זה לא רק חוקים יבשים לפעמים גם צריך להפעיל שיקול דעת. לא יקרה שום דבר אם נוריד קצת שירים מהאינטרנט.

בהחלט אמרה נכונה וראייה שקולה על הדברים

משגם אומנים שאני באמת מעריך, אני קונה את הדיסק המקורי

פורסם

אתה צודק מאוד !

ואתה גם צודק לגבי BLIZZARD, איזה משחקים... תענוג ! והם גם לא מוציאים משחק וזורקים אותו, תראה את DIABLO 2 LOD, הם עכשיו (בערך שנתיים לאחר יצאית המחשק) מוציאים גירסה חדשה לאינטרנט בBATTLEZONE עם כל כך הרבה שיפורים שזה כמו UPGRADE למשחק רק חינם, וזאת הגירסה ה10 בערך ! פשוט מדהים, גם משחקים מושקעים וגם תמיכה ושיפורים לאורך זמן.

ד"א עוד משחק ששווה לקנות זה BF1942 ומשחקים כמו HL, לא נמאס ! מלא מודים שכל אחד מהם הוא משחק בפני עצמו, ומשחקים מדהימים כמו : Counter-strike , Day of Defeat , Team fortress , Natural selection. כל מוד הוא ממש ממש שונה ועומד בפני עצמו.

ממשחקים עם חייזרים למלחמת העולם השנייה אל המלחמה בטרור.

אבל... יש המון משחקים שלא כמו שציינתי למעלה אלא משחקים כמו ש SELINKO אמר נמאסים אחרי שבוע ולא מושקעים, אז אתה בא - קונה ונמאס לך, אז אחרי שבוע עוד משחק ? זה פשוט לא רייאלי ! שוק המשחקים מתאים לאמריקה שם כל ילד מקבל לCHRISMES וכל מיני חגים למיניהם פול מתנות וכל חודש יש להם איזה חג והם מפוצצים מתנות, המחירים של יותר זולים והמשכורות הרבה יותר גבוהות, במקום כזה השוק מחזיק יפה, במקום כמו ישראל... כלכלה לא במצב מזהיר, מחירים גבוהיים ומיסים שלא משאירים לך כסף להרבה דברים, במקום כזה למכור משחק חדש ב250 שקל ושיימאס לך אחרי שבוע זה בזיון וממקומות כאלה צומח הWAREZ (ויש כאלה גם בארה"ב מסתבר).

פורסם

גם לי הייתה תקופה שלא צרבתי... זרקתי את כל הצרובים ושיחקתי את הקדוש. זה לאט לאט עובר לי כל הקטע של "להציל את העולם" למרות שעדיין יש לי התקפים :-\ ...

שורה תחתונה זה שהחיים קצרים מדי בשביל לדפוק חשבון לדברים כאלה.. אידיאלים ועקרונות זה דבר טוב אבל במידה. אני נסחף עם זה וזה לא בריא ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים