פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים יש לי מחשב ישן יחסית (2.4) עם 512 זכרון 400 MHZ . עכשיו אני לא יודע בדיוק אם זה DDR 2איך אני יכול לברר מהו הזכרון החזק והגדול ביותר שאני יכול לחבר?אני יודע שיש לי מקום לארבע זכרונות שניים של DDR ועוד שניים של SDRAM לדעתי.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים DDR2 זה לא,תביא את הדגם של הלוח אם נוכל לעזור לך יותרבכל מקרה מבחינת מהירות זכרונות DDR הם 400MHZ... סביר שלא תמצא מהירויות אחרות...
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר Motherboard Name- Asus P4S533-MXמהו הגודל המירבי של סטיק אחד בלבד שאני יכול לחבר?יש לי עכשיו שני סטיקים של 256 קינגסטון, אני אוכל לחבר נגיד סטיק של 1024 ולקחת 256 שיש לי עכשיו נגיד ולחבר אותם ביחד? שיהיה לי זכרון 1280נגיד?האם זה יהיה מורגש? או שכבר לא יהיה הבדל?מצטער על הבורות,תמיר.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים System Type: Motherboards Manufacturer: ASUS Model Name: P4S533-MX Bus Type: PCI/AGP HD Bus Type: Ultra ATA/133 CPU: Intel Pentium 4 or Celeron Standard Memory: 0 MB (removable) Max Memory: 2.0 GB DDR / 2.0 GB SDRAM Number of Sockets: 2 sockets DDR / 2 sockets SDRAM יש לך 4 סלוטים, הייתי קונה 4 של 512, ולא 2 של 1GB, כי אין לי מושג על בטוח שהוא מזהה סטיק של ג'יגה...
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר יש 4 סלוטים, אבל 2 שעכשיו תפוסים, ועוד שניים ריקים שאני לא מזהה (הכניסה שלהם קצת שונה, החריץ באמצע לא כמו ב2 התפוסים) יכול להיות SDRAM או RDRAM? הינו אני יכול להכניס את שני הכרטיסים רק לשני מקומות, ולא ל4.יש אפשרות לחבר על אותו לוח גם DDR וגם SDRAM שיעבדו בו זמנית?מה זה CL 3 נגיד? כמה שיותר גבוהה יותר מהר?איך אני יכול לדעת אם אני יכול לחבר סטיק אחד של גיגה?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים כן ! מזל ששמת לב, יש לך שני סלוטים SD-RAM ושני סלוטים DDR, אז בטוח שהלוח תומך בסטיק של ג'יגה, וכן, אתה יכול לעבוד עם סטיק של ג'יגה + אחד של 256...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.