עבור לתוכן

האם חברות כרטיסי המסך מוציאות מפת דרכים לחודשים/שנים הקרובות כמו אינטל?

Featured Replies

פורסם

האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)

פורסם

כרגע אי אפשר לדעת

אין שום הודעה רשמית ולכן אין להניח הנחות...

בהתחלה working title של GTX260 היה 9900GT זוכר?

פורסם

כאילו שזה גם משנה למשהו..

כרטיסי מסך (ובכלל רכיבי חומרה) מתחלפים בדגמים חדשים יותר כל כמה חודשים.

תמיד יש כרטיס טוב יותר מעבר לפינה שיהיה טוב יותר ויימכר במחיר זהה אם לא אפילו זול יותר.

מי שיושב על הגדר ומחכה למה שהולך לצאת - תמיד יהיה בלי כלום.

פורסם

צודק בהחלט אני נגיד מחכה כעיקרון חודש לקניית המחשב החדש שלי.....

הבעיה היא שאני לא מחכה לכרטיס חדש אלא אני בהתלבטות קשה מאוד!!

בין ה 280 ל 4870 למרות שההפרשים גדולים....אז השאלה האם שווה להוסיף

את ה 700 שקל האלה בשביל 5fps

פורסם

אני הייתי הולך על ה 4870 בלי לחשוב פעמיים וחוסך את ה 700 ש"ח האלה..

גם עם ה 280GTX חזק ממנו - באיזה משחקים בדיוק זה יבוא לידי ביטוי ? ובכמה ?

לא שווה לפי דעתי להוסיף את הסכום הזה בשביל תוספת הביצועים שלו שיורגשו במספר משחקים שאפשר לספור על יד אחת.

ברזולוציות אנושיות גם 4870 יהיה מעל ומעבר ואמור לספק אותך בצורה מושלמת..

כרטיסי HIGH END נותנים תמורה מאד נמוכה למחיר שלהם ותמיד מומלץ להחליף כל שנה כרטיס בינוני-גבוה מאשר להחליף פעם בשנתיים כרטיס גבוה מאד.

פורסם

גם אבל מה עם כול הבעיות של ה דרייברים....(לא רוצה להזכיר תחום כי ראיתי את התגובה של ati)

מה אתה אומר אפשר לשקול את הגירסאת ה oc של xfx ב 1475 שקל?

פורסם

רוב הבעיות המוקדמות של הדרייברים לפי טעמי תוקנו. יש עוד על מה לעבוד ולשפר אבל המצב לא רע גם כמו שהוא כיום.

החום של הכרטיס הוא לא בעיה, זה החום של הכרטיס (גם בלי קשר לתגובה של ATI) וככה הכרטיס מוגדר לעבוד. הכרטיס יכול לעבוד בטמפ' נמוכה יותר ו ATI בחרו שלא להעלות את מהירות המאוורר. (למה הם לא בחרו זה כבר שאלה אחרת שהתשובות לה שנויות במחלוקת).

דרך אגב, "בעית החום" של סדרה 48XX היא יותר בכיוון של ה 4850 ופחות ב 4870 מאחר והוא מוציא את החום שלו אל מחוץ למארז.

לפי דעתי אתה יכול לקנות בלב שקט. תדאג רק לקנות מחנות מוכרת ואמינה עם אחריות ראויה ככה שבמידה ותאלץ לממש אחריות יהיה למי לפנות.

לגבי גרסאת ה OC - תעשה את השיקולים שלך. היצרן נותן עליו את אותה אחריות ככה שלא צריכה להיות מבחינתך בעיה כלשהי. אני באופן אישי לא ממש אוהב גרסאות מומהרות עקב נסיון מר עם כרטיסים בעבר (דווקא של NVIDIA האמת, אבל בוא לא נסיק מסקנות והכללות לא נכונות..)

פורסם

אז שווה לי ללכת על 4870 ולחסוך את ה 700 שקל האלה....

כן נחמד מאוד....

אתה יכול להביא לי ביקורת אמינה של הכרטיסים:4870 280 260 9800gx2

אני רוצה לראות את ההפרשים בכלליות...

פורסם
  • מחבר

כאילו שזה גם משנה למשהו..

כרטיסי מסך (ובכלל רכיבי חומרה) מתחלפים בדגמים חדשים יותר כל כמה חודשים.

תמיד יש כרטיס טוב יותר מעבר לפינה שיהיה טוב יותר ויימכר במחיר זהה אם לא אפילו זול יותר.

מי שיושב על הגדר ומחכה למה שהולך לצאת - תמיד יהיה בלי כלום.

אתה מסיק מסקנות שלא כתובות בהודעה, אני לא מחכה לשום דבר אני פשוט מתעניין בהתפתחות של החברות ובמה הן מתכננות לעתיד, לפי ההגיון שלך אין מה לעיין בכל המפות דרכים המיותרות של אינטל לדוגמא כי מה שחשוב זה מה שיש עכשיו...

בסך הכל שאלתי אם יש כזה "עלון" כמו לאינטל עם הפיתוחים הטכנולוגיים העתידיים של כרטיסי המסך אני לא מחכה לכלום.

פורסם

צודק, קבל את התנצלותי.

פורסם
  • מחבר

;D התקבלה, ושיניתי את הכותרת שיהיה יותר ברור למה אני מתכוון.

פורסם

חברות כרטיסי המסך, אתה בטח מתכוון ל AMD ו NV?

אכן.... הרי איך אפשר לקרוא לכרטיס כמו HD4850X2?

ואךי אפשר לקרוא לכרטיס כמו ה GTX260\GTX280 שהיו צפויים?

פורסם

אני חושב שהבחור יותר מתכוון בקטע של - מהם הכרטיסים הבאים שהולכים לצאת מבחינת טכנולוגיה וכו' ופחות מה יהיה השם המסחרי הסופי שלהם..

כמו שהולך עכשיו לצאת ה i7 של אינטל וכמו שאינטל מדברת מעכשיו על ה larrabee שייצא בעתיד - אותו מעניין מפת הדרכים של AMD ו NV.

מה החברות מפתחות כרגע ? מה הן מתכננות לעתיד הקרוב/רחוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים