פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אני לא מצליח להתקין את את הדרייברים של המודם ב2K ניסיתי להשתמש בדרייברים אחרים שהיו על אותו הדיסק אך ללא הועיל. המודם עובד בוודאות על Win 2K , הוא של חבר שלי. ניסיתי גם מודם אחר אבל הבעיה עומדת בעינה. ההודעה שאני מקבל בחלון של המודם היא: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) המודם הראשון הוא pine ess56T-Pi השני הוא מודם AMR שעובד עם דרייברים של PCtel או של SmartLink הושיעני! בתודה מראש, הרכיב
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים בקשר ל-ESS, תנסה דרייברים של דגם אחר..נתקלתי כבר לא מעט פעמים שהטמבל שמדביק את המדבקות על הקופסאות מבלבל בין הדגמים..
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים בקשר ל-ESS, תנסה דרייברים של דגם אחר..נתקלתי כבר לא מעט פעמים שהטמבל שמדביק את המדבקות על הקופסאות מבלבל בין הדגמים..חחחחח... צודק.
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים בהחלט בקשר ל ESS, ויש דרייברים שלו בילט אין (שפועלים) בווינדוז, אגב, פשוט צריך לבחור ידנית (אם אני זוכר נכון יש שם 3 ובד"כ פועל טוב האמצעי).
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים גם לי הייתה אותה בעיה עם הESS, צריך פאץ' בשביל זה, יש לי את זה פה איפשהו אבל זה דיי גדול- 3 מגה נדמה לי...אם תגיד לי דרך איפה אני אוכל לשלוח לך....
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים בקשר ל-ESS, תנסה דרייברים של דגם אחר.. נתקלתי כבר לא מעט פעמים שהטמבל שמדביק את המדבקות על הקופסאות מבלבל בין הדגמים.. ובכן הבעיה הגדולה היא שזה המודם שלי (ממש שלי מהמחשב ) וזה אותו הדרייבר שהתקנתי אצלי לפני שעברתי ל adsl ואצלו זה מראה בעיה בדרייברים, אבל אצלי הכל עבד תקין, אותו דרייבר בדיוק, הכל הכל אותו דבר :-/
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר טעיתי באימיל, שחכתי להוסיף N ל NETהנה המתוקן:rubin_a@netvision.net.il
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר טעיתי באימיל, שחכתי להוסיף N ל NETהנה המתוקן:rubin_a@netvision.net.ilאני צריך להתקין את הפאצ' לפני/אחרי/במקום הדרייברים?
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר הצלחתי להפעיל את המודם עם דרייבר של מיקרוסופט אבל הוא לא מצליח לאמת את שם המשתמש והסיסמה. במקום הסיסמה כתובות לי שם הרבה יותר מדי כוכבית, כשאני מזין את הסיסמה שלי, המחשב לא מצליח לחייג וגם כאשר אני משאיר את השורה כפי שהיא הוא עדיין לא מצליח לחייג. אני מחובר דרך נטוויז'ן אם זה עוזרץ אולי מישהו יכול להגיד לי (באימייל) את השם והסיסמה שלו כדי שאני אוכל לנסות?
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים הצלחתי להפעיל את המודם עם דרייבר של מיקרוסופט אבל הוא לא מצליח לאמת את שם המשתמש והסיסמה. במקום הסיסמה כתובות לי שם הרבה יותר מדי כוכבית, כשאני מזין את הסיסמה שלי, המחשב לא מצליח לחייג וגם כאשר אני משאיר את השורה כפי שהיא הוא עדיין לא מצליח לחייג. אני מחובר דרך נטוויז'ן אם זה עוזרץ אולי מישהו יכול להגיד לי (באימייל) את השם והסיסמה שלו כדי שאני אוכל לנסות?תתקשר למוקד התמיכה של נטוויז'ן ובקש שיעזרו לך להגדיר את החייגן תחת חלונות XP, רוב הסיכויים שהוא לא מצליח לאמת את שם המשתמש והססמא שלך עקב הגדרות לא נכונות של החייגן.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אין קשר בין מספר הכוכביות שרואים בשורת הסיסמה בחלונות 2000 לבין מספר התווים בפועל שמכילה הסיסמה ! חלונות 2000 ו-XP מראות את הכוכביות האלה כי יש הצפנה על הסיסמאות כך שמי שיפרוץ למחשב לא יגלה אותן כל כך בקלות.פשוט תברר את הסיסמה הנכונה שלך ותקליד מחדש וזה כבר ישמור את התיקון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.