עבור לתוכן

Quest for glory II Remake שוחרר

Featured Replies

פורסם

http://www.agdinteractive.com/

יצא לפני בערך שבוע, למי ששיחק במקור (או למי שאוהב משחקי הרפתקאות קלאסים של פעם), זהו remake די מוצלח עם כל מני שיפורים קטנים ויפים.

פורסם

גדול :xyxthumbs:

פורסם

התקנתי אותו נראה מאוד דומה למקור אני לא בדיוק זוכר כדי להשוות מה וגם לא הבנתי בדיוק איך לשחק. אני סיימתי את QFG2 לפחות 3 או 4 פעמים בחיים שלי. אני חושב שעשיתי את זה רק עם הלוחם והקוסם אבל לא עם הגנב(שאמור להיות הכי קשה). אין לי כרגע סבלנות לquest כדי להמשיך לשחק. אתQG3 סיימתי עם לוחם ועם קוסם QG4 לא סיימתי (נתקעתי איפהשהו) ובQG5 לא הגעתי רחוק (היה בתקופה שנגמר לי הסבלנות).

למרות שאין לי הרבה סבלנות אני משחק הרבה אסטרטגיה בתורות טקטית כרגע ja2 +1.13 mod . אני פשוט מכור לקרבות - לצלוף לחילי האויב בראש. גם ההוספה של המקלעים הכבדים זה מאוד נחמד כי עכשיו באמת אפשר לעשות suppresion fire ולרתק את האויב. חוץ מזה גם רק עכשיו הבנתי כמה כיף זה להשתמש במרגמות. אתמול אחד החיילים שלי קיבל פצמ"ר שכמעט הרג אותו ניחשתי בערך מאיפה והחזרתי פצמ"ר עם גז חרדל כי זה מה שהיה לי אבל זה עשה את העבודה (למזלי). :lol:

במשחקק QG2 שהם עשו זה עדיין אותו משחק ואין הרבה מקום להתפתח בja2 הם הוסיפו המון נשקים , סוגי תחמושת,LBE gear , אפשרות לירי אוטומטי מלא ונשלט , חישוב סיכוי פגיעה בזמן אמת. כן זה עדיין אותו משחק אבל הוסיפו כמה דרכים להרוג אנשים.

פורסם

זה היה בפיתוח שנים לא?

סוף סוף.

מגניב.

פורסם
  • מחבר

ניסג, מה זה המוד הזה ל JA2 ? זה עדיין בפיתוח ? אני זוכר את זה כאחד מהמשחקים.

פורסם

שיחקתי ב JA2 עם איזה מוד לפני כמה שנים.

משחק מעולה.

אם אני לא טועה יש משהו דומה שאמור לצאת השנה, אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.

פורסם

התקנתי אותו נראה מאוד דומה למקור אני לא בדיוק זוכר כדי להשוות מה וגם לא הבנתי בדיוק איך לשחק.

במשחקק QG2 שהם עשו זה עדיין אותו משחק ואין הרבה מקום להתפתח בja2 הם הוסיפו המון נשקים , סוגי תחמושת,LBE gear , אפשרות לירי אוטומטי מלא ונשלט , חישוב סיכוי פגיעה בזמן אמת. כן זה עדיין אותו משחק אבל הוסיפו כמה דרכים להרוג אנשים.

זה נקרא REMAKE מסיבה מאוד ברורה.. זה חידוש שאמור להיות דומה כמה שיותר למקור.

שיחקתי בחידושים שלהם לKQ ונהנתי מאוד.

פורסם

אולי כדאי לפתוח שירשור JA2 ו tactical TBS ;)

ניסג, מה זה המוד הזה ל JA2 ? זה עדיין בפיתוח ? אני זוכר את זה כאחד מהמשחקים.

יש כמה mods לJA2 כמה מהם הם mods של עלילה והם בעצם כמו "משחק המשך" שכוללים את urban chaos ,didriana . lives,legions אני לא זוכר את כולם אבל ה bear forum זה המקום לדבר על JA2 והפיתוחים שלו. הmod 1.13 הוא אחד הפיתוחים העיקריים שמאפשר קסטומיזציה של המשחק והוא כולל נשקים חדשים ואפשרויות חדשות . יש גם מוד שעושה balancing כי ב1.13 הנשק העיקרי הוא רובה צלפים - בטווח קרוב יש לך פחות סיכויי השרדות במשחקים האילו בכל מקרה.

שיחקתי ב JA2 עם איזה מוד לפני כמה שנים.

משחק מעולה.

אם אני לא טועה יש משהו דומה שאמור לצאת השנה, אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.

יש כמה משחקים דומים בסדרת silent storm , שכוללים את silent storm , silent storm sentinels ,hammer and sickle . אני שיחקתי ב SS ו ב sentinels לפי דעתי sentinels עדיף . יצא גם לא מזמן UFO:ET אבל הוא לא מושקע מדי (אני עדין פה) .

Jagged alliance 3 נדחה לq1 2010 או משהו כזה מי יודע למתי הוא יצא אבל הוא גם מבוסס על silent storm engine אז מי יודע כמה הם יהרסו אותו. בכלל השוק של המשחק הזה הוא ברוסיה ואולי בגרמניה אני לא בטוח מי משחק בכלל אסטרטגיה בתורות אבל כל המשחקים האילו מפותחים עכשיו ברוסיה .

זה נקרא REMAKE מסיבה מאוד ברורה.. זה חידוש שאמור להיות דומה כמה שיותר למקור.

שיחקתי בחידושים שלהם לKQ ונהנתי מאוד.

את king quest לא שיחקתי בכלל אז זה יהיה משחק טוב בשבילי. אגב הם מרווחים כסף מזה בכלל?

פורסם
  • מחבר

אולי כדאי לפתוח שירשור JA2 ו tactical TBS ;)

+1

אני זוכר ששחקתי די הרבה ב JA2 בזמנו, מעניין אותי לשמוע איזה סיכום טוב על כל הדברים שיש לו היום.

לא נראה לי שהם מרוויחים כסף על הרימייקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים