פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים שלום רציתי לדעתאיך אני יכול לחבר תכרטיס מסך שלי(4850)לטלוויזיה איזה אפשרויות?ואיזה כבלים אני צריך אם אפשר תמונה לכבלים יעזור מאוד תודה לעוזרים
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים איזה כניסות יש בטלויזיה שלך ?אני מציע לנסות DVI אם יש ואם אין אז WVGA או HDMI ורק כחלופה אחרונה RGB/S-VIDEO.....
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים טלויזית LCD-DVI\VGAטלוזיית CRT\רגילה-RCA צהוב (אתה תצטרך להשתמש במתאם בין S-VIDEO לRCA צהוב)
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר יש מתאם אס וידאו 7 פינים? מחר אני אלך לבדוק תודה בינתיים נ.בבקשר ל lcd אני יודע לcrt לא ידעתי ממש כי יש לי חיבור אס וידאו לאס וידאו אבל 4 פינים אז אני יקנה מתאם אני יבדוק אם זה יהיה טובמקסימום אני יקנה כבל rca +מתאם וכבל pl לאודיו
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר כן מה אתה אומר זה טוב לחבר S-VIDEO - S-VIDEO(עם מתאם)?אוכבל RCA + מתאם?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים תבדוק אם יש לך כניסות קומפוננט בטלויזיה. אצלי לדוגמא יש TOSHIBA בבית עם כניסת קומפוננט (כניסות אדום/ירוק/כחול) - נחשבת לכניסה הכי איכותית מבין החיבורים האנלוגים (למעט כניסת D-SUB). מה גם שלכרטיס יש מתאם כזה שמגיע איתו ולכן הופך את החיבור לנוח פשוט וזול..
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים תבדוק אם יש לך כניסות קומפוננט בטלויזיה. אצלי לדוגמא יש TOSHIBA בבית עם כניסת קומפוננט (כניסות אדום/ירוק/כחול) - נחשבת לכניסה הכי איכותית מבין החיבורים האנלוגים (למעט כניסת D-SUB). מה גם שלכרטיס יש מתאם כזה שמגיע איתו ולכן הופך את החיבור לנוח פשוט וזול..לזה מעליי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.